Mennyivel más az életed 40 felett, mint 30 és 40 között (beszélgetés)
De én egyáltalán ne szenvedek...sőt, nagyon jól érzem magam. Nyugi van, a gyerekek sínen vannak, egészségesek vagyunk...mi kell még?:)
A hídon akkor kell átmenni, mikor odaérsz!-D
Én így negyvenegynéhány évesen jobban érzem magam a bőrömben, mint 10 éve. EL tudom fogadni a koromat, az azzal járó változásokat. Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. Gyerekek nagyok már, partnerként kezelhetők, mindent komolyan meg lehet velük beszélni, jó velük, nekem sokkal jobb, mint amikor picik voltak.
A környezetem visszajelzéseiből ítélve nem olyan rossz az összkép:) A külcsín, belbecs, kisugárzás együtt számít szerintem.
Mindenesetre a korosztályomhoz tartozó, de minden erejével tininek kinézni akaró hölgyeken jót mosolygok.
:)) A pénzzel kapcsolatban felokosított egy idős néni: senki sem viszi magával a sírba, akinek van valamennyije, addig költse el, míg tudja élvezni.
Végülis mindent addig érdemes csinálni, amíg élvezzük.
Ezzel én is így vagyok...
Elmúltam 37, és már évek óta rohadtul félek az öregedéstől, hogy elmúlik a fiatalság...
És vészesen rohan az idő, és ma-holnap itt a 40, az öregedés küszöbe...
Nemrég még itt a profilomnál is ki volt írva, hogy nagyon félek az öregedéstől, és Valaki írt is ez miatt, hogy felfigyelt erre a mondatomra, és érdekli, miért félek a kor előrehaladtától...
Miért szenvedsz tőle????
Engem egyáltalán nem izgat:))
Ez a gondolat sokszor felmerül (kollégák, ismerősök között) miért félnek az öregedéstől. Én sosem gondolok "úgy" rá.
Jön úgyis, aminek jönnie kell, az ember "viseli" ki jól, ki rosszabbul a következményeit (ránc, őszülés, betegségek)
átértékelődnek a dolgok, folyamatosan változunk, szerencsés esetben fejlődünk:)
Én is másképp látok dolgokat, persze az alapesetekben maradtak a régi elképzelések:)
40 felett az ember már sok mindent ki tapasztal és
mindent 2x meggondol mielőtt cselekedne.Ezzel Én is így vagyok.
Valószínű a korral és a kórral jár :-)
Ne foglalkozz az éveid számával, örülj annak, még mindig izgalmas egy érett nő, sőt sok férfi azt mondja, jobb a tyúkhús mint a pipi, na de ki érti ezt? :-) Érezd magad jól a bőrődben, és minden rendben lesz :-)
Estyke maholnap 41 éves lesz :-)
További ajánlott fórumok:
- Mennyire érzed boldognak az életedet? (1 és 100 között)
- Te mennyivel támogatnál egy rászorúló családot?
- Szerinted mennyivel jobb az egészségügy mióta szedik a vizitdíjat?
- Külföldön élők, nálatok mennyivel nőtt a rezsi?
- Az L carnitine-t mennyivel edzés előtt kell bevenni?
- HSG után mennyivel lehet házas életet élni?