Mennyit híztál a fogamzásgátlódtól? Híztál egyáltalán? (beszélgetés)
Anteovint kaptam 15 évesen... +10kg 1,5év alatt,
tri-regol 4évig +15, belara 4hónap + 5-6kg... azóta áll. 3éve nem szedek semmit.
a legelsőtől híztam 20kg-ot
aztán a másiktól(Belara) lefogytam 20kg-ot és még segített fogyni 5kg-ot
a mostanitól(milligest) még nem vettem észre hogy fogytam volna vagy híztam volna
Hát ez személyfüggő szerintem. Egyiknek jó, másiknak nem.
Én a Trinordioltól híztam pár hónap -kb.3- 20 kilót, de olvastam olyanokról akiknek semmi gondjuk nem volt vele...
sziasztok!
tud valaki olyan fogamzásgátlót mondani, amitől lehet hízni+estleg a mell is nőlne valamennyit? gondolok itt magasabb hormontartalmú gyógyszerre..
köszi
Igen, valószínűleg azért okoz még mindig a fogamzásgátló tabletták új generációja is rengeteg nőnek/lánynak sokféle problémát, mert már "szinte nincs is benne homon". Kezdve a súlynövekedéstől a kedélyingadozáson át a libidócsökkenésig, szőrösödésig, és még sorolhatnám.
Igazábal szerintem a nőgyógyászok nemtörődömsége a baj. Nekem pl anno 17 évesen úgy írtak fel fogamzásgátlót, hogy meg se vizsgáltak! Rámnéztek, és odaadták a receptet!
További ajánlott fórumok:
- Miért híztál meg?
- Mennyit híztál a terhessége(i)d alatt?
- Mennyit híztál a terhességed/-id alatt?
- Bogyós fogamzásgátlás esetén kell-e várni valamennyit a babavállalás és a bogyó szedésének abbahagyása között?
- Mennyi volt a legtöbb, amit egy laza hétvége alatt híztál, ha nem figyeltél? :)
- Fogamzásgátló tabletta. Melyik mellett nem híztál?