Mennyit híztál a fogamzásgátlódtól? Híztál egyáltalán? (beszélgetés)
Én 11 évig szedtem,de egy grammot sem híztam tőle!
Én is Lindynette20-at szedek 4hónapja. Reméltem, hogy hízok tőle egy kicsit, de semmi. Továbbra is 45kg vagyok. De a mensim nagyon szépen beállította, és a görcsök is teljesen elmúltak. Pedig anno mikor megvolt 2-3 napig fel se tudtam kelni az ágyból.
először tri-regolt szedtem, aztán most cypromixet és egyiktől sem híztam
semmit, csak a mellemre jött egy pici.
én nem híztam semmit sajnos, pedig jó lenne pár kiló plusz
Hát, sztem változó. Volt olyan bnőm, aki 3 hónap alatt felszedett 5 kilót. Nekem az első szedéskor nem, a 2. alkalommal mikor újrakezdtem már jöttek a kilók... :S Teljesen egyénfüggő.
sziasztok!
ha valaki hízik a fogamzásgátlótól az kb mennyi idővel a szedés után érezhető/látható?
10 kg-t, úgy, hogy kevesebbet ettem.
Szia! Én a gyerek miatti kihagyást leszámítva, 9 éve szedem ugyanazt és nem híztam egy dekát sem. Illetve de, de azt nem attól :-)
Én is szedtem Lindynettet, azon kívül Tri regold meg Diane 35-öt. Nekem más gondom volt a fogamzásgátlókkal, nem a hízás.
Értem, és teljesen jogos, h máshogy oldjátok meg. :)
Nem használunk tablettát, mert azt hallottuk, hogy elapadhat a tej tőle. Ez pedig nem volna jó egy 6,5 hónapos szopós baba mellett. Így másképpen oldjuk meg, amíg babóca szopizni szeretne.
Hát, igen. Én is abbahagyom, nem akarok kisérletezni másikkal, igaz ez volt a legkényelmesebb védekezés. De hát, nem akarok egy bálna lenni. Remélem nekem is sikerül leadni a felesleget. Te újrakezdted a bogyót, vagy más védekezési módot használtok?
Én is híztam annak idején a bogyótól, 46 kg-mal kezdtem 19 évesen, majd pár hónap alatt 56 lettem... :( Abba is hagytam a szedését.
Igaz azóta már 27 éves anyuci vagyok, de a felesleg még mindig nem ment le.
Barátnőim is híztak tőle, az egyikük az abbahagyás után visszafogyott, a másikuknak pedig egészségügyi szempontból kell szedni. Most próbálnak egy másfajtát, kíváncsi leszek a hatásra.
Hát igen amíg nem kezdtem el szedni a lindynettet és is csak 45 kiló voltam...
Amúgy én minuletet szedek, szedtem egy évig, akkor igazából a menzesz beállítása miatt, akor nem hiztam. Aztán utána abbahagytam és tavaly kezdtem újra. Azóta viszont sport mellett híztam, uh most már lement egy kevés, de már nem tudom megéri e váltani és kísérletezni egy újjal..
Hát, én 5 kilót szedtem fel és nem az evéstől, hanem a bogyótól. Már nem tudom, hogy váltsak e, ott tartok hogy inkább abbahagyom, és leg sikerül leadnom ami feljött. Már félek hogy ha esetleg egy újat kezdek el, attól is hizok. :S
Én évekig szedtem, többfélét is kipróbáltam, de nem híztam egyiktől sem. Nekem épp az a gondom, hogy vékony vagyok...
Azóta már 8 kiló lement belőle...
Szia!
Én anno a Lindynette20 nevezetű fogamzásgátlótól híztam 1 év alatt 20 kilót. Aztán, mivel sehogy sem sikerült letornázni, inkább abbahagytam a szedését.
Én össz-vissz 3 hónapig szedtem, de a dokim azt mondta, ha egy grammot is felszedek szóljak, és keresünk másikat! Szóval, azt be kell állítani, nem kellene hagyni, hogy hízzál tőle!
Sziasztok!
Én is féltem,hogy hízni fogok,ha elkezdem szedni.3 hónapja szedek gyógyszert és egy kilóval se lettem több.Van olyan aki csak ráfogja a gyógyszerre,hogy attól hízik.Amúgy alkattól függ,aki hajlamos a hízásra.... Lehet felszed pár kilót.
Szia!
Én nem attól híztam, hanem a sok finomságoktól:) De leadni nem sikerült addig amíg nem váltottam, bár nem ezért tettem.
De volt egy barátnőm aki rövididőnbelül nagyon sokat hízott, ő azonnal abbahagyta a szedést, azóta is inkább mással védekezik.
Manon
Szia!
Én nem híztam semmit.
Az érdekelne ki menynit hízott az adott fogamzásgátlójától és hogy mit tett ellene? Vagy váltott e valaki ezért.
Mennyit híztál a fogamzásgátlódtól? Híztál egyáltalán?
További ajánlott fórumok: