Mennyire számít a férfiak külseje? (beszélgetés)
Vagyunk itt néhányan, akik kb egy éve egy bizonyos Sanya xxx-szel sokat beszélgettek. Volt akinek tetszett a stílusa, volt akinek nem.
Velem nem volt semmi baja, ezért nekem pl kicsit hiányzott, amikor HOXA anyónk törölte valami miatt.
S a te stílusod NAGGGGGGGGGGGGyon hasonlít arra a Sanyáéra.
ööööö. Mire?
Kleca, miért nem kedvelnek engem itt sokan? Nem tudod?
:-)
ki beszélt rólad?
elárulod, hogy milyen jelzéseket vettél magadra vonatkozónak?
és ki mondta, hogy így élj?
próbálj elszakadni attól, hogy csak rólad lehet szó, annyira nem vagy érdekes.
áh, sajna nem tartom magam elég életképesnek hozzád, kishitűség, de ez van, az említett hölgyek az aluljáróból jobban szolgálják a meglévő igényeket, foglenyomatot szerintem nem tudok kérni tőlük, de egy tüdőszűrőst megpróbálok.
:)
Számít.
Pl akinek hiányos a fogsora, vagy dől belőle a szuvas szag, fel tudja dobni magát egy fogorvosi kezeléssel.
Sokat tud javítani a fiúkon a szappan, sampon, sőt!!! A borotválkozás!
Az sem baj, ha az egyéniségével összhangban álló TISZTA ruha van rajta.
Különösen jól áll a mosoly, a kedvesség és némi gyengédség is (Nem a Ganxta Zoleee féle gyengédség.)
Rontja az összképet, a a férfit teljesen átitatta az alkohol, vagy más tudatmódosító cucc.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Férfiak mennyire könnyen fogadják el más gyermekét?
- Mit gondoltok, mennyire van esélye a férfiaknál egy ilyen külső tulajdonságokkal rendelkező nőnek?
- Szerintetek a férfiak honnan számítják egy kapcsolat kezdetét?
- Miért van az, hogy bizonyos férfiak kizárólag egy nő külsejét veszik figyelembe?
- Miért nem tudnak a férfiak bocsánatot kérni? Számít, hogy kimondja, vagy elég ha cselekszik?