Mennyire lehet hinni valakinek neten? (beszélgetés)
Egyenlőre érdemes leragadni annál,hogy találkozni szeretnétek,és addig nem képzelni semmit.A találkozás után pedig átgondolni,hogy mi is történt,illetve figyelni,hogy változtak-e a témái,személyesebb lett-e, és a beszélgetésetek gyakorisága változott-e..aztán ha egyébként tetszett neked,lehet tovább gondolkodni.
Elhinni elhiheted,hogy megkedvelt,de ez egyikőtöket sem kötelezi semmire.
2 éve neten ismertem meg a vőlegényemet,rá egy hétre ismerkedés után találkoztunk és kb rá 3 hétre össze is költöztünk .
Én Debrecen környéki ő szegedi volt,szóval azért volt durván 200 km köztünk.
én sokat ismerkedtem már neten... azt gondolom, hogy minden lehetséges... tapasztalatom szerint amíg nincs személyes találkozás, addig semmi sem biztos... személyesen lehet, hogy minden ott folytatódik, ahol a neten tartottatok, de egy perc alatt le is dőlhet minden amit felépítettetek, mert az élő első benyomás felülírhat mindent.. akkor is ha képeken már láttad...
én soha nem húztam egy ismerkedést ennyi ideig, mert tényleg szörnyű, amikor kezdesz beleszertni valakibe, az alapján amilyen képet kialakítasz magadban róla, és élőben aztán egyszercsak nagyot koppansz, mert tök más...
írásban az ember csak azt tudja felmérni, hogy a gondolatok találkoznak, de még a stílust sem igazán, hiszen nincs hangsúly, nincs hangja, nincs mimikája, nincs testbeszéde stb.. nincs tekintete hozzá... nincs illata...
én nem bíznék semmiben, de minél hamarabb találkoznék, hogy kiderüljön, hogy van-e értelme hinni :)
Én a páromat neten ismertem meg, 1 hónap után találkoztunk, 3 éve vagyunk együtt, 300km a távolság.
Nálatok a korkülönbséget sokallom, így ismeretlenül.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire lehet hinni a terhességi tesztek eredményeinek? Mennyire megbízhatóak?
- A facebooknak mennyire lehet hinni ha valaki családi állapotáról van szó?
- Megérzések, csak az interneten keresztül. Lehet hinni bennük?
- Mennyire lehet hinni a természetgyógyász által megállapított ételérzékenységnek?
- Mennyire lehet hinni egy ittas embernek?
- Lehet hinni a neten található ovulációs kalkulátoroknak?