Mennyire érzed boldognak az életedet? (1 és 100 között) (egyszavasok)
Keresd meg magadnak azt a környezetet ahol ki tudod magad bontakoztatni!:)
Ez is saját döntés....
na ebben látod egyetértünk:D csak a megoldáskeresésre kell energiát forditani, és mielőbb.
persze ha valamit megoldunk, lesz ujjabb 6 gond de ez már más tészta:DDDDD
Ez így van. Minden, ami velünk történik, annak mi vagyunk a kiváltó oka. Nem sokan szeretnének olyan emberrel élni, aki lemondott az életről és a boldogságról. Inkább olyan emberrel, aki soha nem adja fel és megtesz mindent, hogy jobb legyen az élete.
Benned van egy mély keserűség, legalábbis, az alapján, amit itt lehet látni a reakcióidból. Ennek valószínűleg még mélyebben van az oka.
Hogy ezt kiderítsd és megszüntesd, ehhez segítséget kellene kérned. Attól semmi nem fog változni, hogy minden nap elmondod, hogy neked mennyire rossz.
Írok neked egy privit, hogy merre érdemes elindulnod. Ha semmit nem teszel, akkor semmi nem fog változni azzal, hogy a múlt eseményeit siratod.
Attól, mert nem hagyom magam egy önsajnáltató embernek, hogy berántson a játszmájába, még nem jelenti, hogy ne szeretném, vagy ne érteném meg.
Csak az rajta nem segít. Sokan próbálták és egy hosszú idő után megunták.
Érdemes felismerni, hogy ki az, aki csak saját maga tehet a tehetetlenségéről és kinek van szüksége valóban megértésre.
Azt hiszem, nekem nagyjából sikerül a kettőt megkülönböztetnem, de biztos van, hogy tévedek.
Mindenesetre azt állítom, hogy minden ember rendelkezik mindennel ahhoz, hogy a saját boldogságát felépítse. Mindenkinek minden adott hozzá.
De aki nem tesz érte és csak sajnáltatja magát, annak semmivel nem lesz jobb, ha ehhez bárki asszisztál neki.
Én így gondolom.
Mit tesz az az ember, aki a körülményeket hibáztatja az életéért?
Nem vállalja a felelősséget.
Addig semmi nem fog változni, ameddig nem vállaljuk a felelősséget a sorsunk alakulásáért.
Addig leszívjuk a saját és mások energiáit. Ahelyett, hogy a megoldáson dolgoznánk, sajnáltatjuk magunkat.
Vannak nagyon nehéz helyzetek és nehezen megoldható feladatok. De megoldhatatlanok nincsenek. Csak a passzivitás teszi megoldhatatlanná.
Azzal még nincsen gond.
Mármint azzal,hogy hová születünk.Mert az kell,abból tanulunk.Aztán hogy miket,és hogyan,és mennyi plussz kört futunk,és hogyan éljük meg,és mennyit tanulunk meg az más saját döntés.:)
Joe!
Oda sodor az élet, ahová hagyod magad!
Beláthatnád!
Az eredendő hiba: BENNED VAN!!!
ahova csodortak
nem én akartam
ezé tetek
További ajánlott fórumok:
- Szeretem, de nem érzem boldognak magam
- Másodiknak lenni a munka után? Van esélyünk még boldognak lenni?
- Valóban boldognak kell lennie annak, akinek van párkapcsolata?
- Ennyire bonyolult lenne boldognak lenni?
- Egy okot sem tudok felsorolni, amiért boldognak kéne...
- Milyen körülmények között érzed magad igazán boldognak és nyugodtnak?És mitől fogsz padlót?