Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van? (beszélgetés)
Én is elgondolkodtam rajta hogy jó lenne, meg szép lenne, de pont emiatt félek hogy azt a meglévő hajamat is kitépné, mert hogy rá van illesztve a súly. Van egy kolléganőm neki is hőillesztéses, és meg nem mondanám róla hogy az. Nem is vettem észre csak mikor mondta hogy hamarosan újra meg kell csináltatnia. Mondom miii? És akkor mutatta. De neki fekete haja van.
Engem most a "csatos póthaj" érdekel. Kis csattokkal kell felcsatolni a saját hajadhoz. Reggel feltűzöd, este leszeded.
Ez úgy néz ki mintha nem viselné meg annyira a hajat mint ami oda van "ragasztva". Viszont csak
rendelni lehet a netről, boltot ahol élőben meg lehet nézni olyat nem találtam.
És 35 ezer körül van az ára.
A dúsitást nem lehet lófarokban észrevenni, nem mindegy hol illeszti be a keratinokat.
Lányok nekem egy betegség kapcsán kevesebb lett a hosszú hajam,a szőke hajam, így tudom miről beszélek mert 7 évig dúsították,és a 7 napból 4-et lófarokban hordtam , így tudom hogy mit lehet s mit nem.
El sem viseltem volna ha kárt okozott volna vagy látható lett volna,mert annál nevettségesebb rossz munka nincs.
Még fodrásznő is nehezen vette észre nekem (egy másik és jó hírű), tehát ez nem igaz.
Az viszont igaz, hogy lófarokba nem lehet felkötni, mert látni lehet. De feltűzni fel lehet úgy, hogy szép legyen.
Nem csak 3 szál hajú nők rakatnak ilyet,es igen sokan vannak szőkék akiknek fent van es nem latszik.
Minden fodrasz es haj kerdese, engem Tyra Banks fodraszai nem erdekelnek,
Van itt nálunk sokkal jobb :-)
nee mindig ellenpéldázzunk, az olyan unalmas már itt.
Több a rossz,a negativ de van igenis jó,
Felsoroltam pár celebet, de csak azert mert nem akartam a fodraszom "pacienseit" ideirni.
A szamot nem tudom, de irtam a kep ala, hogy mi.
Az ujsagpapiros hullam is szep, de ki tud benne aludni? Csorog-zorog-nyom gondolom. Plusz a ferjem elott nem mernek ugy mutatkozni, viszont a pantba felrakott haj, az egy frizura is lehet (ha a pant pl strasszkoves es kicsit feljebb teszed, ki a homlokodbol), szoval meg tetszik is neki, nem az a "hajcsavaros feleseg megy aludni, mar csak a sodrofa hianyzik" hanem egy feltuzott/csavart haj:)
Akinek annyira nem latszik, annak az eredeti haja is eleg dus es inkabb csak a hossza miatt teszi fel, plusz nem szoke, hanem fekete.
Szoke hajbol lehetetlen ugy hoilleszteni, hpgy a ragaszto ne latszodjon, vagy hogy uv-feny jelenleteben (barmelyik diszko) ne latszodjon.
A multkor egyenesen az America's Next Top Model musorban sikerult elkapnom ( rohogve) egy extensiont, szoke haju csajnak volt es az o hajukat tenyleg jo fodraszok csinaltak, nem hiszem, hogy Tyra Banks kontarokkal dolgoztat.
Az adatlapodon nem a 4. 5. képre gondoltál ugye? :D :D (bocs, de tényleg tetszenek :) :)
A lányom újságpapírral csavarja a haját, nekem a m. leverag bevált.
Szinten az adatlapomon van egy kep, hogy hogy kell csinalni, de mellekelek egy videot. Nagyon egyszeru hajcsavarasi modszer, ebben alszol de nagyon kenyelmes es termeszetes, trendi, hajsutovel keszult hullamokra emlekezteto hullamjaid lesznek. Most nagyon divatos ez a modszer:)
En is. De nalunk divatos ez a hajdusitas is, amikor egy szilikon halot ragasztanak a fejborre es egy tartos paroka az eredmenye, ezt nem kell soha cserelni es hajat is lehet mosni, mondjuk annyiba kerul mint egy kocsi, de alopecia eseten talan az egyetlen olyan valasztas, ami termeszetesebb, hiszen ott nincs is mire erositeni az extensiont.
Ezt leginkabb az 50-esek szoktak csinalni es arrol is felismered, hogy 50-es nonek nagyon szep fenyes, sok haja van es mindig frufruval viseli. Miert is? Mert a homloknak latszodhat a szilikon, hiaba atlatszo, es ezert a frufru. De strandon, uszodaban akkor is kenyelmes, nem igazi paroka, nem hajatultetes, hanem kvazi odabetonozott pothaj:)
Ez sem igaz egy jól feltett hajnál.
Lehet ti láttatok ilyet,én is,de az nem volt jó munka.Ennyi.
Igazad van, a tepett haj levegosebb de csak akkor, ha jol beszaritod, dusito habbal, stb. Masnap, mikor mar lapi a haj, a tepett frizura kulonosen lofarokba kotve eleg ritkacska.
Az adatlapomon van egy kep arrol, hogy hogy lehet trukkosen egy vastagabb lofarkat produkalni, 2 hajgumi segitsegevel:) Ez csak egy illuzio, de biztos segit abban, hogy ne irigyeld masok vastagabb copfjat, viszont egy kicsit muszaj lenoveszteni a hajadat, mert kulonben a felso copf nem takarja el rendesen az alsot.
Szerintem van az a tipusu hajhagyma, ami barmilyen hosszabbitast kibir (a negereknek egesz eletukben felvarrt, nagyon szorosan odakotozott hajuk van, soha nem pihentetik es nem hullik ki), es van az a tipusu, amit nagyon kimelned kell, a hosszabbitas huzza, nehez, es kihullik az a hajszal mert a hajhagyma sem birja. Ezert ne kiserletezz, vagy egyszer probald ki, es utana dontsd el, hogy neked valo-e?
A pantos hullamot probald ki, ha kicsit hullamos frizurat akarsz, igy nem egeted el a hajad, es amikor egyeneset, olyankor szaritsd be egy dusito habbal, ami tamaszt ad neki!
En is lattam jo munkakat de ha felteszik lofarokba, szoke hajon kulonosen, latszodnak ezek az "elektrodak", es beleturni sem lehet.
Hiaba a minoseg, a jo technikak, es kimelik a hajat, de mindig van valami kulonbseg, es persze, van nagyon rossz minosegu es nagyon jo is, de latszik.
A ferjem mondta egyszer, hogy az egyik titkarnoje egyszer szunetben feltette a hajat, es a munkatarsaval egy pillanatig azt hittek, hogy oriasi tetvei vannak a csajnak...:)
Nem a kontár munkát meg a 2 Ft-os műhajat kell emlegetni, mindenből van rossz.
Meg más a hőillesztés, és más a varrás,meg más a csomózás.
Tényleg ha nem tudjuk ne írjuk.
Nekem több éven keresztül volt póthajam. Nagyon szerettem, de mivel már megnőtt a hajam és egy kencének hála nagyon szépen megdúsult, már nem használom. Anyukám még most is sokszor megkérdezi, hogy már megint felrakattam? :D
Egy topicban leírtam a hozzávalókat, szerintem próbáld ki, mert egyrészt nagyon nő tőle a hajad, dúsul, másrészt nagyon szép fényes lesz, ezt többen is megjegyezték már. :)
De mindettől függetlenül én tudom javasolni a póthajat, de igazi hajból! És ha a mellett döntesz, nagyon járj utána, kinél rakatod fel. Hallottam már olyanról, akinél a levételnél a saját haja is jött. Nekem abszolút nem hullott ki több, és a hajam amiatt, hogy hosszabb volt tőle a póthaj szép, egészséges maradt. :) Így meg tudott nőni...
Azt egyébként marhára bírom, amikor olyanok szólnak hozzá, akiknek fogalmuk sincs a dolgokról, jelen esetben nem volt még póthajuk és úgy osztják az észt! :)
Nem kapja szét a szél úgy, hogy látszódjon, legalábbis a hőillesztésest nem. Nekem olyan volt még 1,5 éve. Nem fog senkinek a kezében maradni, max. a saját hajaddal együtt. :)
És egyáltalán nem mű, mivel ezek igazi hajak és ha hozzáér bárki is, akkor sem veszi észre. :) Nekem pl. ugyanolyan színű volt a póthaj, mint a sajátom. Meg kell találni azt a helyet, ahol jó minőségű hajat kapsz. Egyik Párom sem bánta. :)
Ha ügyes fodrászhoz megy valaki akkor nem hullik nem tépi ki és ha természetes hajat rakat akkor nem is látszik.
Az én fodrászom foglalkozik ilyennel,és akiket csinál meg nem mondtam volna hogy dúsít.
Itt nem derékig érő hajra kell gondolni, simán vállig vagy alá,vagy réteges nyirás,meg nem mondom.
Nem hullik és nagyon szép.
Nem mindegy milyen a minőség, és fodrászfüggő.
Meg lehet nézni Bálint Antonia haját vagy Sarka Kata,Zimány Linda, Dukai Regina,Debreczeni Zita (egyiket se szeretem !!! 9, de nekik mindegyiküknek tincses hőillesztáéssel van dúsítva vagy hosszabítva.
S*ggig érő, természetes, eredeti, általam növesztett vastag szálú és dús hajam van :)
A környezetemben senkinek sincs póthaja, és a többség gondolom ilyen téren meg is elégszik a genetikával.
Szia !
Nekem is vékonyszálú hajam van, de mint már itt is írták a fórumon, találsz rá volumennövelőt. Ki kell tapasztalnod, hogy melyik az, amelyik a te hajadnak megfelel.
Én is megtaláltam nagy sokára.
Életben nem volt olyan hosszú hajam, mint most. és nincs elvékonyodva a vége. Fodrászom kb. 2 év alatt rakta helyre melegollóval. :). nagyon jó találmány :). Próbáld ki, ha teheted.
A másik, amit használok, az a ma.gic le.verag hajgöndörítő. Nagyon egyszerű a használat, az ára nem annyira vészes, de min 2. garnitúra kell belőle. Nekem nagyon dús a hajam, ha ezt használom :) :).
Üdv.
Akkor igen guszta, amikor szétkapja a szél a sörényt, és kilátszik a varrás, ragasztás. De a rásimuló tincseken is látszik az a sáv, ahol hozzá erőszakolták a póthajat. Mindig arra szoktam gondolni, ha egy hevesebb csók folytán beletúr a pasi, és a kezében marad.......:o)
Szerintem annyira műanyag, és szánalmas a póthaj.
Eléggé elterjedt, de 3-ból egy tudja rendesen felhelyezni, saját tapasztalat.
Nekem évek óta nincs már, pedig vékony szálú a hajam, viszont göndör ezért nem okoz gondot.
Gondolkodtam, hogy rakatok fel mostanában, de a férjem mondta, hogy ne tegyem, mert neki így is tetszik a hajam.
Amúgy amikor mentem megkérdezni, azt hitték, hogy van fent, mert hátközépig ér szóval inkább lemondok róla.
Amikor jó szakember rakta fel szerettem nagyon, mert azt rendesen be lehetett gumizni, és nem hullott a sajátom és a pót se.
Viszont volt olyan is aki nagyon vékony tincsre rakta, és a ránehezedő súly szabályosan kitépte a tincset. Azt 2-héten belül leszedettem, nem akartam kopasszá válni.
Olyan is volt, hogy nagyon kevés hajat tincsezett fel ezért az hullott, szóval olyanhoz menj aki érti a dolgát, mert nem olcsó mulatság.
Hát persze, hogy ezt teszi. Csak elég belegondolni a hajcsipeszekbe, amivel feltűzzük a hajunkat, hogy fáj tőle a fejbőrünk, nem? Volt ismerősöm, akinek ki is hullott ott a haja, ahol állandóan húzta a csipesz vagy minek nevezzem.
Egyébként, régebben nekem is nagyon szép és sok hajam volt, de már nincs?( mert beteg voltam, kihullott a fele és persze nem nőtt vissza, vagy ha vissza is nőtt, már nem olyan szép és sok, főleg lent, de nekem így is maradt még annyi, mint a vékony szálú hajúaknak van.
Hát, nekem sok gondom van a kinézetemmel, plusz kilók, pattanások, egyéb, de a hajam, az csúcsszuper. Apukámtól örököltem a szép hajat. Rengeteg, minimum háromszor annyi mint másnak, enyhén hullámos, sötétszőkés-világosbarna, nem korpás, egyszóval engem itt ajándékozott meg az Isten a külsőmet illetően.
Na most dicsekedtem, nézzétek el nekem.
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Van közöttetek olyan aki nem tudja vállalni születendő gyermekét?
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?