Melyik szőlő fajtából készül a legjobb bor? (tudásbázis)
Na de mindegy, a saját szakmámban is látom ezt a típust, na nehogymár ő egy 1000 oldalas dokumentumot elolvasson, válaszoljuk meg azonnal a kérdését. A kérdését, ami mindig a tudatlanságáról árulkodik, és persze három nap múlva újra felteszi.
Ezek kábeleznek még mindig minimálbérért 50 évesen is.
A hozzáállásod valami borzalmas, én nem tudom elképzelni, hogy belőled jó borász legyen.
Minden szakmához kell alázat, de ehhez talán még több, mint egyébként. Na ebből nem látok egy kanyit se, neked mindenki hülye, a wikipédia szenny, senki nem ért semmihez, minek linkelgetnek, mikor te egy fórumból akarnád megtanulni, amiről mások egy élet munkája után is csak félve bökik ki, hogy "talán" kiismerik magukat benne... elképesztő a fölényességed meg a nagyképűséged.
pl azt kellene tenni hogy ha kérdeznek akkor a kérdésre válaszolni segítek is lásd 39-es hozzászólás
és a kérdéssel nincs semmi baj csak neked mert nem tudod rá a választ méghozzá azért mert mindenkinek másféle bor ízlik de ezt is írtam hogy általánosítva
Én tudom, mit kell tenni...
Te nem tudtál helyes kérdést feltenni.
Szerintem olvasd el ezt a kis történetet, talán közelebb visz hozzá, mi is az a "legjobb" bor:
a wikipédiás cikket a borszőlőkről elolvastad egyáltalán?
abból láthatnád, hogy mi az 5 nagy "vörösborszőlőfajta", ami mind eléggé különböző karakterisztikájú borokat ad ki, de nem lehet egy merlot-t egy cabernet-vel versenyeztetni, mert MÁS
ez olyan, mintha azt kérdeznéd, melyik a legjobb olasz tésztafajta, a spagetti, a fusilli, a conchiglie vagy a farfalle.. nincs legjobb, másfajták és kész
fogyasztó vagyok :)
mit várnál itt?
hogy valaki kiselőadást tart a szőlőtermő vidékekről, a termőtalajok fajtáiról, a szőlők fajtáiról?
Attól függ, hogy melyik vidéken élsz..., a talajtól, a fajtától...
Más egy soproni, balatoni, villányi, alföldi, egri, tokaji, stb.
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Melyik szőlőzsír a legjobb? Igaz, hogy szárítanak valójában?
- Szerintetek melyik a legjobb betét? A lányom abba a korba lépett és felakarok készülni, ha váratlanul éri, legyen kéznél.
- Melyik a legjobb kutyáknak készült vitamin?
- Melyik angol nyelvkönyv a legjobb, ha középfokú szóbeli nyelvvizsgára készülök?
- Megittam az előbb egy pohár unicumot az eredeti fajtából és...