Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Melyik nyelviskolát válasszam? Bonus vagy Danubius? fórum

Melyik nyelviskolát válasszam? Bonus vagy Danubius? (tudásbázis kérdés)

2016. jan. 7. 20:21
Én az EuroEnglish Nyelviskolába jártam. Nagyon jó tanárok vannak, 5-6 fős csoportok. Barátságos hangulat, mintha egy család lennénk. Az van amit ígérnek, nagyon ügyfélbarát cég. Beszédcentrikus az oktatás, megtanultam beszélni angolul.
2016. jan. 3. 10:43

Szerintem nem az a lényeg, hogy melyik nyelviskolába járunk, hanem az, hogy milyen a tanár.

Én a Danubiusban tanultam. 3 tanárom volt. 1 szuper, 1 jó, és egy csapnivaló.

A csoport társak is fontosak, mert ha valaki sokkal előrébb tart nálunk, akkor nem biztos, hogy bírjuk a tempót, ha csak jobb nálunk, akkor fel tudunk zárkózni.

Az egyik csoportomban pörögni szerettek volna, mert hamar kellett volna a nyelvvizsga, én mondtam, hogy nincs értelme addig tovább lépni, amíg nem tudja mindenki az anyagot, de ők ragaszkodtak hozzá. Ezt a csoportot ott hagytam, mert ha nem mentem 6 órára, akkor is jobban tudtam mindent. Ez a csoport visszahúzott, mert a pörgés vágyuk ellenére gyengék voltak. És persze voltam olyan csoportban is, ahol sokkal lassúbbak voltak nálam, ők nem húztak vissza, de nekik én nem voltam megfelelő.

És persze az is fontos, hogy ne legyünk túl sokan egy csoportban. Szerintem a maximum 6 fő az ideális. Ja, és persze nem elég az órán részt venni, hanem otthon is kell tanulni....

2016. jan. 3. 00:00
Szerintem egyértelműen a Bonus Nyelviskolát.
2009. máj. 22. 11:55

Kicsit off leszek. Nem az számít, hol tanultál nyelvet, hanem hogy milyen szintet értél el. Mindegy hol végeztél 40 órás intenzívet.

Sokféle módon tanultam és tanítottam nyelvet. A lényeg a tanuló motiváltsága és a tanár személye és módszerei. Az előbbire egy rossz tapasztalat. Anno volt egy középiskolás srác az egyik tanfolyamon, aki végig sms-zett. Kérdeztük egy idő után a tanárnőt, hogy mi a véleménye, és ő azt mondta, hogy beszéltek a srác szüleivel, hogy nem igazán akar részt venni az óra menetében, és ők azt mondták, hogy lehet, mert csak akkor mehet fociedzésre, ha eljár olaszozni.:-))

2008. okt. 25. 22:04

Szívesen látnak abszolút kezdőket is. Nagyon jók a tanárok, vegyesek a csoportok, kicsiktől-nyugdíjasig mindenki.(tanulók, diákok, sőt diplomaták is).

A fiamnak az egyetemi felvételi miatt kellett a felsőfokú, de náluk csinálta meg a középfokot is,16 évesen.

Csak jót tudok róla mondani. Az sem mindegy,hogy elfogadják-e külföldön a nyelvvizsgát. Mivel ő mindenképp kint szeretne dolgozni, így fontos volt olyan nk. nyelvvizsga,ami mögött tudás is van.

8. Tandi25 (válaszként erre: 7. - Pintyőke72)
2008. okt. 25. 21:59

Én abszolút kezdő vagyok, angolul fogok tanulni és a középfokig kell mennem a diploma miatt. Meg egyébként is szeretném megtanulni a nyelvet, érdekel már nagyon! :)

A tanárokkal és a színvonallal is meg volt elégedve a fiad?

2008. okt. 25. 20:54
Kisfiam a Danubiust választotta. 40 órás intenzív felkészítés uán elment nyelvvizsgázni, és símán letette a nemzetközi felsőfokú angolt.
2008. okt. 25. 20:43
Csak olyan nyelviskolába érdemes járni - vagy járatni - a gyerekeket, melyek már bizonyítottak: azaz jó a nyelvvizsga eredményességük
5. Tandi25 (válaszként erre: 4. - Katinkaboszi)
2008. okt. 25. 20:00
Ok, akkor majd figyelünk erre is, köszi!
4. Katinkaboszi (válaszként erre: 3. - Tandi25)
2008. okt. 25. 19:54
Jó, értettem, de a fiam járt nyelviskolába, nem a neve érdekes, itt neked igen, de ő azt nézte, melyiket hol fogadják el, és nem lehet bárhol kiállítani. Ezekl engedélyhez kötöttek, főként mert minden vizsgázónak számot adnak központilag.
3. Tandi25 (válaszként erre: 2. - Katinkaboszi)
2008. okt. 25. 19:50

Köszi! DE nem egészen erre gondoltam! :)

Tapasztalatokat várok, olyanokat esetleg, akik jártak oda, v ismerősük járt od (bármelyikbe), mlyen az iskola, stb.

Sztem ezt a bizonyítványt (ha erre gondolsz) már kiállítják bárhol, bármelyik iskolában, nem?

2008. okt. 25. 19:46
Azt, amelyiket elfogadják bárhol, mert nem csak országos szintű, hanem eu-s végzettséget ad. Ma már mást nem érdemes elvégezni.
2008. okt. 25. 19:42
Melyik nyelviskolát válasszam? Bonus vagy Danubius?

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook