Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Melyik húshoz melyik fűszert ajánlott használni? fórum

Melyik húshoz melyik fűszert ajánlott használni? (tudásbázis kérdés)


2010. nov. 4. 15:13
Tobb otlet nincs?
2010. nov. 3. 11:38
Azt tudom, hogy a bárányt rozmaringgal szokták.
2010. nov. 3. 11:30

Sziasztok! Szeretnem ha a segitsegemre lennetek. Erdekelne ki mit tud ezzel a kerdessel kapcsolatban. Elofordult mar velem, hogy foztem valamit, es tudtam, hianyzik az a bizonyos plussz, ami az adott husbol kihozza a maximumot!

Szeretnem, ha leirnatok amit tudtok, mely hushoz melyik fuszer? Csirke, pulyka, tyuk, liba, kacsa, halak, marha, birka, vadhusok, sertes, barany.... meg ami kimaradt.

Fuszerek: oregano, majoranna, bazsalikom, szerecsendio, feher - fekete bors - orolt, vagy egesz, kakukkfu ....

Varom a parositasokat! Illetve, hogy sulve fove, mikor malyiket hasznaljatok?!

Minden hozzaszolast elore is koszonok!

2010. nov. 3. 11:26
Melyik hushoz melyik fuszert ajanlott hasznalni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook