Melyik a “legrosszabb” illetve a “legjobb” horoszkóp? Avagy, mit gondoltok a csillagjegyekről? (beszélgetés)
Általánosan elmondható, hogy akinek a horoszkópjában sok a Szaturnusz-Bak, az hajlamosabb a hatalomra törekedni, akinél sok a Mars-Kos-Skorpió, az egy agresszívebb, vehemensebb, erőszakosabb, indulatosabb stílust képviselhet. Nyilván ezeket visszahiggaszthatják az ellenpóluson lévő hatások (jobb esetben)! A Neptunusz-Halak sokat titkolózhat, becsaphatja önmagát és másokat, függőségekbe menekülhet (alkohol, drog, szerencsejáték, stb.).
Érdemes a teljes horoszkópot vizsgálni! Én ezeket a hatásokat tartom a "(leg)veszélyesebb?" tényezőknek!
Dehogy! Az embert nem az határozza meg, hogy mikor született.
Tényleg? Az enyémet is ki tudod találni?
Igen egyetertek veled teljesen viszont szerintem sok csillagjegyben ha azonos csillagjegyuekrol beszelunk rengeteg kozos tulajdonsaguk van ... attol fuggetlenul lehet h az egyik kleptomanias a masik eletebe nem merne lopni viszont mint ketto hatarozott tipus stb ...
Hat figyelj en nagyon sok emberre ranezem latom a viselkedeset esetleg beszelek vele es tudom hogy mi a horoszkopja ... 99% ban!
A csillagjegy jobb kifejezés. De nagyon veszélyes ezen a téren általánosítani. Ha belenézek valakinek a horoszkópjába, ott nagyon sok bolygóállás, fényszög van, amik hatással vannak a személyiségre, az adott életterületre, tehát mindenkiből más hozza ki az "állatot"! Ezért van az, hogy valaki kleptomániás, valaki agorafóbiás, valaki pedig szimplán csak idegbeteg! Valaki az emberektől kattan be, valaki a kutyaszőrtől, valaki pedig a ruhaselyemtől! Más és más hatások érnek minket, más az életünk és más a személyiség összetételünk.
Haha en skorpio ugye es nekem a paroM oroszlan... pont forditva .... hat nalunk nagy vitak szoktak lenni ... o ordit alltalaban sajnos ..
A Nap-jegyek kliséitől a falnak megyek. Ugyanazzal a Nap-jeggyel az egyik ember elvetemült, sorozatgyilkos, kleptomániás bűnöző, a másik pedig fantasztikus zenepedagógus. Egy másik Nap-jeggyel az egyik ember egy tehetségtelen, felfuvalkodott, beteg ideológiáktól zavaros fejű hólyag, a másik pedig ugyanezzel a Nap-jeggyel egy laza, intelligens, művelt, segítőkész valaki.
Aki a Nap-jegyek vélt sajátosságai alapján alkot véleményt az emberekről, az ki tudja találni az enyémet? De komolyan.
A férjem skorpió, az az igazi skorpió. Én oroszlán. Picit egos vagyok, de pl. totál nem vagyok a külsőm megszállotja. Egy tök laza rocker vagyok...
Amúgy tök jól kiegészítjük egymást a zUrammal. :D
Azon belül is azok ,akik március 10- èn születtek,mint èn meg Chuck Norris.
Csak úgy szólnèk, hogy a halak a legjobb.
Erről van szó!
Nem lehet általánosítani!
Én is skorpió vagyok. Nem mondanám magam elviselhetetlennek. Mások sem. :)
Vízöntő a legjobb. Magyarázat: mert én az vagyok :D
Hat nem egyszeruek az biztos 😂
Egy skorpiót ismerek.
Az évek ahogy telnek, egyre elviselhetetlenebb.
Koszonom ez erdekes volt . Enis skorpio vagyok haha
A pökhendi nagyotmondó melyik csillagjegy?
Az enyém kaka, de kortem a keretből :D
Az asztrológusok erre azt mondják, hogy különböző fejlettsègi szintű lelkük van, ezèrt nyilvánul meg máskèpp ugyanabban a jegyben is, akkor is ha egyszerre születtek pl. császár.
Igen. Teljesen 2 különböző egyéniség, teljesen különböző személyiségjegyekkel
Nagyon eltèrő a termèszetük?
Nem hiszem, hogy rosszabb vagy jobb van, de azt tapasztalom, hogy bizonyos csillagjegyekkel jobban kijövök, több a közös vonásunk, másokkal kevésbé. Mind munkában, mind magánéletben jobban kijövök a Bikákkal, Mérlegekkel, Bakokkal Rákokkal, mint mondjuk az Oroszlánokkal, Ikrekkel vagy Halakkal. Az Oroszlán nők, akikkel eddig összesodort a sors,jellemzően domináns, önző akarnokok voltak. A Bika férfiakkal egy húron tudok pendülni, de de szerelmes lenni sosem tudtam, nekem nem elég maszkulinak (már akikkel én találkoztam). A Bak férfiakba halálosan bele tudtam szeretni, de a könyörtelen igazságérzetük és az Istenétől is szigorúbb ítélkezésük kicsinált. A Bakok nőként viszont mind kollégának, mind barátnőnek csodálatosak, lehet rájuk számítani, őszinték, kedvesek, élmény velük együtt dolgozni vagy közös programot csinálni. A szüleim Skorpiók, gyerekként a Bika öcsémmel sokszor csak pislogtunk, annyi vehemencia volt bennük, kellett vagy negyven év mire összecsiszolódtak. Én Szűz vagyok:-) És, nem foglalkoztat ugyan túlzottan a horoszkóp, de ezek a "kis színesek" feldobják néha az embert.
Tanultam és még ma is tanulok. Amellett van jól fizető munkám és két kézzel kapkodnak utánunk.:)
Viszont tanulni olyan dolgot érdemes ami előrébb visz és nem leépíti az elmét.
Vagy az ikrek. Ezt én tudom a legjobban bizonyítani.
Így van. Lehet, hogy egy szülészeten azonos percben születik két baba, mégsem egyformákká válnak. Amivé lesz, az nevelésnek, környezet alakításának köszönhető.
Nem gondolok róluk semmit, vagyis azt, hogy egy nagy hülyeség
További ajánlott fórumok: