Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Volt olyan, akinek megduzzadtak a hónalji nyirokcsomók a műtét miatt? Engem még nem műtöttek.
Haematológián kezeltek nyirokcsomó daganattal, de több, mint 3 éve meggyógyultam. Jövő héten kedden műtenek. És mondogatom magamnak, hogy minden rendben lesz! :)
Nem szeretnék így lenni tovább. Az egészség a legfontosabb, de valahogy kétlem, hogy a kettő összefüggene. A plasztikai sebész nem mondott semmit, a hematológusom pedig nagy "fogadd el magad" guru, így nem is szeretnék konzultálni műtét előtt, hátha le akarna beszélni. + nem hiszem, hogy sok feljegyzés lenne limfómából gyógyult, plasztikáztatott nőkről. :)
Nyilván azt mondaná, hogy kockázatos és elégedjek meg azzal, hogy meggyógyultam. Meg vagyok elégedve, de végre szeretnék melleket! (nem nagyobbakat, hanem egyáltalán!)
CSAJOK!! 2 hónapos CICI bejegyzés a naplómban.
Kérném szépen, akik újak, és nem aktívak, legalább 2-3 szót írjanak már priviben(sorban állnak nálam az olyanok, akiket nem tudok beengedni...semmit nem ír, semmi aktivitás...)
Szia
Hozzam kopoghatsz 😉
Drukkolunk neked Obaszan!😊
Csak lazán! Csini leszel!
Lefotoztam annyira nem latszik. Naploba raktam. Megnezheted.
Jaja 2 göb.
Elmulik? Jobbnal nincs.
Tovabba most neztem a jobbnal a heg ket vegenel egy kicsi feheres gombocka. Eloszor csak egyet lattam azt hittem valami pattanas meg ki is akartam nyomni. G9ndolram a nem furdeses izadasos dolog miatt esetleg keletkezett egy kis pati. De neem.
Mi a franc ez? Volt ilyen valakinek? Kezdek agyfraszt kapni.
Koszi hogy te is irtal.
Remelhetoleg elmulik minden ami kellemetlen. 🦄
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok