Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Én most szombaton vettem a kékgolyó utcában lévő Anita nevű üzletben!
Nagyon szimpatikus és kedves volt a hölgy!
Legalább 4-5 darabot húzott rám, mire megtaláltuk a tutit!
Csajok,mik vannak még a Triumphokon kívül "kompressziós" melltartók?
Nálunk itt helyben nincs semmi,félek csak online jutok hozzá:(
Köszönöm 😊
Írtam inkább privit 😊
Pukancsik Jánosról tudtok valamit?
Itt ajánlották, megnéztem a weboldalát, ott gyönyörű munkákat láttam. (Bár csak nagyjából szimmetrikus cicikről.)
Szia!
Holnap leszek 5 hetes. Èn eddig maximálisan elégedett vagyok a munkájával. :)
Szia! Általában ott adnak melltartót és abba próbáltok bele több méretet, ha csak a dokid nem kéri, hogy vigyél te melltartót(hallottam már ilyenről), akkor viszont a dokit kérdezd meg milyet ajánl.
Amit tanácsolni tudok, hogy fehér tapadós, rugalmas felsőben menj, ha ráveszed a próbamelltartóra, szépen kiadja formát, és látni fogod milyen lesz ruhában is :)
Sziasztok!
Konzultációra milyen melltartót érdemes vinni? Melyikben tudok jól próbálgatni, választani?
Köszönöm előre is annak aki segít nekem a hozzászólásával.
Szia! Igen, az eleje sajnos ilyen! Én sem aludtam az első másfél hétben semmit, max fél órákat annyira fájt a hátam , hogy muszáj volt sétálnom.. volt h bevettem 4-5 cataflamot, de nem ért semmit..vagy lehet ért. Lehet gyógyszer nélkül még jobban fájt volna.
Én most leszek 4 hónapos, de hason nem alszom műtét óta (pedig előtte csak úgy tudtam). Most háton és az oldalamon kényelmes! :)
Szia!
En nala voltam januarban, jo szivvel ajanlom, naplom sajnos nincs, de ha van kerdes szivesen valaszolok! Szepen dolgozik, gordulekenyen ment minden, cicik rendben, voltak, vannak ezidaig. 😊
Sziasztok Lányok!
Van itt valaki akit Dr Félszerfalvi János műtött?
Tapasztalatokat kérek szépen, köszönöm :)
Kip-kop!
Be szabad lépnem?😊
Szia! Úgy emeld fel, hogy előbb leguggolsz hozzá, magadhoz öleled szorosan, aztán felálltok. A lényeg hogy ne nyújtott karból emeld.
Én csak 6 hetesen mertem megemelni az akkor 11 kg-os kislányomat, de borzasztó volt addig kibírni, nagyon anyás...😢
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok