Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Ma vagyok 5 hetes 😊
Csak érdeklődnék hogy ti hogy viseltétek hogy összement a cicitek? 😂
Olyan szép nagyok voltak és egyszercsak arra leszek figyelmes hogy lappad... persze tudom hogy ez természetes de akkoris!!! Amúgy Nagor 390cc kerek mérsékelt profilúak. Imadom de kár hogy kisebb lett valamivel..
Szia,
köszönöm, kopogtam:)
Szia.Én nála voltam,kopogj a naplómba ;-)
Ti mivel toljátok el a menstruációt?
Sziasztok:)
Iden nyaron lesz a hasplasztikaval egybekotott mellplasztikam, a szokasos hizas-fogyas-csaszar-szetnyilt hasfal temakor..
Nem ez lesz az elso mellplasztikam, de kezdek raizgulni a temara hogy mit fogok hordani kozvetlenul a mutet utan. Arra gondoltam hogy ahelyett hogy szetbombazom a forumot itt, inkabb nyitok neki egy kulon hoxas forumot.
Mindenki velemenyeert nagyon halas lennek :)
[link]
Ez pl attol fugg mit nézz az orvos van hogy pont vagy az eleje vagy a vége kell....de van amikor a közepe
Nekem is volt fertőzésre utaló érték a vizeletben,mondták ha nem érzem hogy valóban bajom lenne,sima ügy,mert sokan nem tudjuk/ják,hogy a pisi elejét és végét nem lenne szabad a mintába engedni. 😉
Sziasztok csajok!dr Csuha mut valakit koztetek 23an?
Most mutotte az ismerosom nagyon elegedet
[link]
A mai Fem3 Cafe vendége Dr. Urszán Albert volt, akit esetleg érdekel :)
Igen. Semmi gond nincsen vele. 😊
Sziasztok!
Érdeklődöm, dr.Molnár Béla Ákossal kapcsolatban van bárkinek tapasztalata?
Köszönöm.
Műtét előtti vizsgálatok.... Ha a vizeletben találnak balami bacit, akkor is elvégzik a műtétet? még nem kaptam meg a vérvétel- vizelet eredményét, de nem rég volt gombás fertőzésem és nem tudom, hogy rendesen elmúlt e :(
Én Pap Peterhez megyek juniusban. :)
Köszönöm a választ! :-) Jól hangzik. :-)
Szia én kopognék ha lehet, köszi :)
Kb. az első 3 nap ami gázabb. De ha az elsőt tulelted ez meg se fog kottyanni :D Nekem a doki mondta hogy akár már 1 hét után is dolgozhatok(műkörmös vagyok). Tudtam volna, de nem akartam erőltetni úgyhogy 2 hét utan mentem vissza.
A betadin+gézlap kombót használom,jól jön a megerősítésed,hogy segíteni fog.Köszi☺
Betadin és kenőcstül rá aztán gézlap. Vagy az octinosept + ialugen plusz krém kombója is nagyon jó. Nekem a varratszedés után nyílt kicsit szét szintén függőlegesen. Nyugi szépen begyógyul, látszódni se fog 😉
Felszívódó varrataim vannak,legalabbis ezen a szakaszon.Ahogy a var leesett,úgy látszik a lyuk alatta.Pánikolok kicsit,mert korábbi műtéteknél nem történt ilyen,mindig jól gyógyultam,most meg persze mindenféle horror sztorikat olvasok/itt a hoxan is/
Kiszedték már 2 hetesen a varratokat? Vagy hogy nyílt szét?
Sziasztok.Lányok,van itt valaki,akinek a mellműtét után megnyílt a sebe?2 hete volt kombinalt mütétem,és ùgy tűnik,az egyik függőleges heg szétnyílt kb egy centire.Ha volt valaki hasonló cipőben:mi lett a sztori vége?
Másnak is húzódnak a hegek még 7 hetesen is?
Az altatástól nem kell parázni. Semmi extra bemész a műtőbe bekötik amit kel két pillanat szédülés és már alszol is.
A fájdalom meg mindenkinél egyéni. Készülj arra hogy egy hétig nagyon szar lesz aztán max kellemesen fogsz csalódni 😉
Sziasztok! Ma vagyok két hetes eddig minden szépen alakult, de a bal mellbimbómnál egy kis fehér genny jött ki és mellette egy kis részen piros lett,nem fáj. Varratszedésen már túl vagyok. Betadinnal lekentem. Kell aggódnom?
Sziasztok! A 2. mellműtét utáni napok kevésbé borzalmasak mint az 1.? Hány nap/hét ami durvább? Köszönöm előre a választ! :-)
Én évek óta használom és műtét után is ezzel kentem a melleimet.
Szia!:)
Én csak hallottam róla,ügyes,de jobban ajánlották Dr.Tamás Róbertet,mellplasztikában jobb.Én nála voltam.A galériában találsz a melleimről előtte-utána képeket.
További ajánlott fórumok: