Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A műtét előtti mammográfiát hol végeztettétek el és mennyivel előtte lehet? Ha őszre tervezem a műtétet, nyáron elmehetek ugye? Ugyanez a kérdésem az ultrahangra vonazkozóan is (bár azt talán több helyen megcsináltatható).
Nagyon köszi
Na csajok. Egesz jól elvagyok 3 hetesen. De bazira feszül a jobb cici. Annyira kellemetlen. A ball olyan mintha semmi sem történt volna, ez kicsit idegesít, hogy ő miért nem produkálja magát? 😂
A jobb nagyon sokal kiabál is😂 Bluzty meg ilyenek 😂Feszül, szur, csip minden a fene igen rossz mar. Neha olyanokat bele vág, hogy megijedek. Dokit hivtam szerinte normalis tünetekezek, es akkor van gond ha ez egyhuzomban nagyon faj. Barmikor szivesen fogad, hogy megnezzük ha ugy akarom, de szerinte ok minden. Nektek tapasztalatok?
A Mentornak sztem van minősitése.
3,5 hónap után újra melltartó nélküli alvás... cicikkel együtt... hát olyan jóó,mindenkinek ki kellene próbálni...:)))
persze aki megteheti :))
Sziasztok!
A köv oldalon: [link]
ezt olvastam:A francia implantátumok egyike sem rendelkezik FDA engedéllyel, vagyis az Egyesült Államokban nem is árusíthatják őket, mivel ott szigorúbb a szabályzási rendszer és annak nem felelnek meg.
Pl Arion, Mentor impli.
Elég régi a cikk, de aggaszt. Aki beleásta magát a témába..ez tényleg így van?
Én azt mondtam a főnökömnek, hogy műtétre megyek. Nem kérdezte meg, hogy milyen műtét (férfi). 1 hét szabadságra mentem. Utána napi 4 órát dolgoztam (irodai, ülőmunka). Nem volt könnyű. Elengedtek volna több időre is csak sajnos a munkám miatt nem tudtam (határidő). De jól viseltem.
A háziorvos "8" -as kóddal fog keresőképtelen állományba venni (saját betegség).
Egy kolléganőm tudta, hogy megyek cicisedni. Egy másik észrevette kb 5 hetesen. Ez kb. a cég 0,5%-a aki tudja!😊 A héten voltam 8 hetes.
Nem kell leszedni a körmöt, de ez is orvosfüggő.
Nyugtatòt adnak műtét előtt.
Sziasztok lányok! Egyelőre azt tervezem, h a cicinagyobbitó műtét után majd 3 hétig nem mennék dolgozni. Egyrészt tartok tőle, h lassú a felépülés, másrészről minél kevesebbet mutatnék ebből a szenvedésből munkahelyem felé.
A kérdésem: kiir a háziorvos táppénzre a műtét után valameddig? Ha igen, mi kerül a táppénzes papirra?
Ti mit mondtatok a főnöknek / munkatársaknak? Elég régimódi helyen dolgozom, férfifőnökkel és nem szeretném, ha megindulna a pletyka. Előre is köszönök minden segitséget!:)
Szia
Altalaban igen mert a kormod elszinezodik oxigen hiany eseten es ezt nezik. Bar most mar mindent monitoron figyelnek. De en levennem mert neha ezt hamarabb eszreveszik ezt a jelet mint hogy a gepek jeleznenek.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok