Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én alig vittem valamit barátnőim tanácsára. 3dl-es vizes üveg, kis törölköző, 1 bugyi, 1 zokni, telefon töltő, fülhallgató, leletek. Bent egy bugyiba meg a kompressziosba voltam. Melegítő felső és nadrágba mentem ez volt a legjobb döntés, elég volt a haza úton arra figyelni, hogy-hogy kényelmes ülni a kocsiba nem, hogy még a ruha szorít valahol.
Én az aneszteziológustól kérdeztem a zselés körmöt, azt mondta, hogy maradhat.
Még egy hülye kérdés :)
Műkörmöt le kell szedetni műtéthez?
Én se vittem sok mindent. Ruhát amiben mentem, abban jöttem, egy törülközőt egy bugyit. Megkérdeztem mit vigyek az orvostól. Azt mondta magamat. Én szótfogadtam :)
Hát én felét sem viszem... Telefontöltő+ iratok. Amiben megyek, abban jövök haza.
Esetleg 3dl víz.
Semmi extrát, sportmelltartó ha nem adnak a kórházban, papucs, kis törülköző, hajgumi hosszú haj esetén, 3 dl-es vizek, hogy könnyebben tudj inni, kis rágcsálnivaló, popsitörlő mosakodás miatt, fogkrém, fogkefe, wc papír, szappan vagy/+ elillanós kézfertőtlenítő/kézmosó, személyes irataid, orvosi papírok, elől végig gombolós/zipzáros hálóing ha kényelmetlen a kórházi, hazamenős szintén elől végig gombolós/zizpáros felső/ing, gumis derekú nadrág de ha van segítség aki beleráz :-D a naciba nem kell túl bonyolítani. :-) Mivel csak 1 napot tölt bent az ember, jóformán -
de kényelmetlenül -
:-D fekszik csak az ember, így nem sok mindent tud használni. Ha kihagytam valamit, elnézést, biztos más is leírja az ő verzióját. :-)
Szeretem, nem gyullad be, viszont 2x sikerült elhagynom a microdermal fejet, fürdés kövezkeztében. Tusfürdő/törölköző által. :-D A behelyezése (nekem) rettenetesen fájt. Mondjuk a mellplasztikához képest nem vészes, de durva volt. Ettől függetlenül más lehet simán kibírja. Nekem 2 sima intimpiercinget lökött ki a bőröm, ezután jött a microdermal. :-) Szetetnél? Írj privit, nehogy baj legyen, hogy nem ide tartozó témáról írunk. :-)
lányok , helyzetjelentés és melltartós, fürdőruhás képek a naplómban :)
Igazán nagyon szépek, illenek a csini alakodhoz!😊
Mit érdemes vinni a kórházba ? Szerdán műtét
Tettem fel képeket, az nyugtat hogy a lehető legnagyobbat kértem a dokitól. Szeretem őket csak sajnálom hogy kicsit összementek
Hat egy tippem volna..paroddal sok sok testmozgas intenziven:-)szerintem bevalhat.mert a meh osszehuzodasa gyakrabban fog tortenni,ezaltal gyorsabban lezajlik a dolog.egy probat meger:-)
Szereted?nem szokott begyulladni?
*bocsi az írásért, telefonról írtam/gyorsan.
Nekem meg jött, pedig eddig 15-én/20-án szokott, most előbb, beparázott a szervezet..:-D vagy miiii? :-D Valahogy fel kell gyorsítanom keddig mert le nem mondom sz fix. :-/ Pefig ittam citromlét én is és bummmmm.. valóban... :-D
Ennek örülök, köszi! Ma jött meg a mensim és kedden műtét... elhalasztani nem akarom, milyen trükkel mulasszam el hamar? 2. ciciműtét lesz (ez számít valamit mozgásban, műtét miatt blabla?) Elnézést a sok kérdésért csak na.. :-)
Nekem van microdermalom 3 is. De le se kellett ragasztanom. 2 orvos is műtött így. Mindketten azt mondták hogy maradhat ha nem lehet kivenni. Amit tudsz azt vedd ki.
Én rosszul... :-P 5 hetesen nekem még tetszett és aztán vhogy valóban kisebbnek éreztem ,ahogy lement a duzzanat.
530cc cicik csupa csipkében a naplómba. 😉
Szijamijaunk kívül van valakinek belső felvarrássa?
Az övé csodaszép lett!De ugye Patakis!
Szia. Én csütörtökön voltam 5hetes. Ugyan ez a gondom nekem is. Azt hittem nagyobbak lessznek a cickóim. Nekem extra magas 460-420cc nagor inplantátumom van. De már elvileg kisebb nem lessz csak a formája fok alakulni. Így utólag már bánom hogy nem lett nagyobb inplsntom.
Microdermal intimpiercinggel mi a helyzet műtétnél? Csak tapasszam le? Kivenni ugye lehetetlen.
Melltartó nélkül alvàs mikortól kezdetének?
Szerintem varj:))nezz be a naplomba, fog az meg noni:)))
Szia!
Nem teszel fel fotókat? Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lett. Akár csak bikiniben. Én 385cc-t kapok napokon belül, de nem hiszem, hogy kicsi lesz, pedig igen lapos vagyok.... :(
Sziasztok! Volt olyan, akinek a Laphámsejt/látótér sokkal magasabb volt a normálisnál?
Nekem 21,0 db + és a normális < 10,0
Szóval van olyan, akit hasonló értékkel műtöttek? Félek, hogy emiatt a szerdai műtét időpontját lemondja a doki :(
Szia olvastam hogy progeszteron tartalmu gyogyszert hsziorvos is irhat fel,vagy fogamzasgatloval tolod ki de azt mar peteereskor celszeru szedni addig amig tolni akarod.a hagyomanyos tippek mint magas dozisu C vitamin pont most dolt meg nalam,:-)szoval a tudomanyban jobban hiszek mint a hazi modszerekben.
További ajánlott fórumok: