Mellműtét - igen, vagy nem?! (beszélgetés)
hellosztok!
Mar regota foglalkoztat engem is ez a kerdes.En meg meg is csinaltatnam ha...
Csak engem az a dolog tart vissza,h mondjuk 10 ev utan ki kell cserelni.Es akkor kezdodik minden elorol...?
Akkor muti a tied, és nézd meg az enyém!!!!
Ezt csak azért írom, mert nagyon igazságtalannak tartom,amit írtál!!!!!!!!
Miért kell beskatulyázni???"agyonplasztikázott"
Vajon akkor is ezen véleményen lennél, ha nem lenne semmi, de semmi a mellkasodon, csak két aszott bőrdarab???
Nagyon bunkó dolognak tartom, ha valaki pl engem, aki lelkiismeretesen szoptattam a gyerekemet 8 hónapig, egy lapra tesz mondjuk Keleti Györgyivel vagy Kelemen Annával!!!!
Őket én is elítélem!!!
De azokat a nőket, akik azért fekszenek kés alá, mert szeretnének teljes értékű nők maradni a jó
ízlés határain belül, tökéletesen megértem!!!!
És az ilyen ember, mint te....tartsa meg a véleményét....vagy kívánom, h tapasztald meg, mit is éreztem én műtét előtt!!!!!!
Én is belevágtam, és életem egyik legjobb döntése volt!!
Azóta kiegyensúlyozott, önmagával elégedett nő vagyok, és ennek köszönhetően az egész életem megváltozott! Természetesen erősen pozitív irányba.
Mindenkit csak biztatni tudok!!
Szia én még a szülés elött állok, de már most tudom, hogy egyszer megfogom csináltatni a cicieimet!
Nekem sem adot a természet túl sokat, sőt ráadásul sportoltam is ami még rosszabbá tette a dolgot. :(
De az tuti hogy nagy beruházás! Ezért már most elkezdtem gyüjteni.
Szia!
Én kétgyerkőcös anyuka vagyok és hát túl a műtéten.Én is sokat gondolkodtam előtte,de nem bántam meg egy percig sem.Ha zavar a mérete-úgy mint engem-és nem félsz a szikétől,akkor hajrá!