Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
bocs, 74 kg és nem 4! - talán voltam annyi is :))
igazából most már inkább az F-t hordom, mert az tart rendesen!
162 cm, és hány kg vagy?
Bocsi, hogy ilyen értetlen vagyok, csak ha azt mondjátok, h egyáltalán nem biztos, akkor elmegy minden reményem...és még a konzira se jutok el...nekem elég messze van...
hát igen, más érzés már ennyitől is, de azért még húzódozik, még egy másik hétig ezt is kibírjuk valahogy...de azért így is napról napra jobb!
Figyu, nekem 90 D méretem volt, abból vettek ki 375-öt és még maradt is, amúgy kellett is maradnia, mert elég nagyok a csontjaim, csöppet sem vagyok filigrán alkat (162 cm és 4 kg).
Neked az E-ből kell elvenni min. 340-et, szerintem simán TB-s, de a doki előre megmondja neked, ahogy Rozi mondja, első lépés a konzi.
értem! akkor jó lenne a testalkatomból pár kilót fogyni, és akkor biztos beleférnék...:-)
A testalkatodhoz igazítják a végleges méretet, nem fognak olyat csinálni, ami abszolút nem illik hozzád. De ezt a konzultáción rögtön megmondja a doki. Volt már olyan, akinek határeset volt a TB, azzal kifizettetik előre a műtét díját, és ha mégis vesznek ki annyit, amennyi kell a támogatáshoz, akkor visszafizeti a TB. De az a ritkább. Általában egyértelmű, hogy igen vagy nem.
és megkérdezhetem, h mekkora méreteid voltak?
én más kategória voltam, mint Te... nekem ha tb-re megcsinálja, nem maradt volna cicim. azt én nem akartam. a konzultáció ingyenes. a legcélravezetőbb, ha elmész. vesztenivalód nincs. ha nem férsz bele tb-s keretekbe, akkor a mellfelvarrás 250.000Ft, a mellkisebbítés 290.000Ft a Szent Imrében.
köszönöm a válaszokat!
És esetleg van valaki aki hasonló ,,kategória" mint én: 62 kg 100 cm-s mellbőség, 60 cm magasság, és belefért a tb-be?
És lehet hülyeséget kérdezek, de ha én belemegyek, h kivegyék a testsúly min fél százalékát, mert biztos kerül belőle annyi, akkor biztos tb-s leszek?!
vagy ha doki úgy látja h annyit nem kellene akkor el is felejthetem?
szió! a rendelésre előjegyzés szükséges, amelyet a (+36-1) 464 – 8600 / 1808 vagy 1718 melléken telefonon naponta 10.00-14.00 óráig lehet megtenni.
ezek szerint Te is túl vagy a "kálvárián" :-) visszamentem a szobánkba, kerestem Rozit, hogy üdvözöljem... de őt is hazaengedték már hétfőn.:-)
Nos, hát valamennyire én is megkönnyebbültem a varratlazítással, mintha enyhült volna az abroncs-szorítás. No meg most már bámulhatom, ha éppen úgy tartja úri kedvem - egyelőre eléggé elgyötörtek és szerintem megmaradt még némi aszimmetria így is. No de sebaj, a régieknél úgyis csak szebbek lehetnek. Talán holnap sikerül beszereznem elemet a fényképezőgépbe és tölthetek fel fotót is végre.
Szia!
Aszimmetria esetén akkor van TB-támogatás, ha a nagyobbik emlő mérete 30%-kal több mint a másik.
Máskülönben meg a testsúly minimum fél százalékát kell kivenni cicinként. Nekem 375 grammot vettek ki az egyikből és 435-öt a másikból, 74 kg - épp hogy belefértem a TB-be.
sziasztok!
tudnátok írni nekem valami minimum méretet amit már esetleg támogat a tb?!
Nekem 80 e-s, de nagyon szembetünő a kettő közti különbség is!
a Jósvay doktorhoz akarok menni, hogy tudok hozzá konzultációra időpontot kérni?
köszi a segítséget!
Szia!
Én itt vagyok már egy ideje, de erről a dokiról nem hallottam még. Szerintem a jelenlévők közül senkit nem műtött.
Sziasztok!
Mivel senki nem felelt es nem tudhatom, hogy azert mert elkajlodott a kerdes a sok hsz kozott vagy senkit nem mutottek nala, ezert inkabb ujra megkerdem :)
Van itt valaki akit a szt imreben dr Pesthy Pal mutott? :)
köszi! rajta vagyok ezerrel:-)
szia! holnap 14 órára megyek... aztán,hogy mikor kerülök sorra, az más tészta. hidd el, felüdülés ez a puha zoknis élmény. nekem már nagyon fájt alul.
Szia! Lehet, hogy nekem is ezt kellene csinálni? Most már mindenképpen megvárom a holnapot, hátha jobb lesz varratlazítás után. Neked mikor kell dokihoz menned? Én holnap dél körül leszek ott.
ezek már itt maradnak nálam ez tény :-) ma már nem bírtam ezt a cicifixes alsó hát súroló-égető érzést. elhaladtam a ferdeszeműek boltjába és vételezetem egy vadító rózsaszín, varrás nélküli bebújós, varrás nélküli sportmelltartót. most úgy érzem, hogy az év legjobb vásárát csináltam kemény 890 Ft-ért..:-) alul kibéleltem egy pár szép bolyhos pihe-puha plüsszoknival. és most enyém a világ. semmi irritáció, nincs szúrás, nincs feszülés, nincs fájdalom. elvágták egy pillanat alatt:-)
Ha bejelölsz ?, naplókat, stb kedvencnek, akkor ebből a menüből közvetlen felméréssel megtalálod ezeket, nem kell keresgélni. Azt is látod,mikor lettek frissítve. Hasznos dolog.
a "kedvenceid-szavazások"-kal nem tudok mit kezdeni, ez mire kell?
Sziasztok! Mindenkinek jobbulást, kitartást kívánok! Sajnos nekem el kellett halasztanom a műtétet egy boka törés miatt (most lehet, előbb azt műtik:-()
Köszönök minden segítséget, meg, hogy beengedtetek a naplókba.
Igen, kék zselés. Elég jól be lehet vele teríteni a mell nagy részét.
Szia Móni!
Nagyon örülök, h túl vagy rajat! Biztosan jobban leszel, csak hát lassú a gyógyulás, regenerálódás!
Tényleg próbálj sokat pihenni! Tudom,h nem könnyű, gondolj arra, hogy majdnem mindnekinek hasonlóan alakult és mégsem bánta meg senki!Kitartás, jobbulást! Bárcsak én is itt tartanék már...:-( Jó lett volna, az együtt lábadozás.
Szuper,gyors gyógyulást neked is:-)
Pihenj sokat!Az fontos!:-)
További ajánlott fórumok: