Megváltozott sógornő (beszélgetés)
hát miért?ő csak szerető, nem kell eltartania:))egyébként meg lehet titkolja a gyerekeit a pasi előtt.amúgy viszont a tesónak kéne a sarkára állnia, és igenis menjen az anyuka rendesen dolgozni.én biztosan ha férfi lennék nem hagynám hogy a feleségem hülyét csináljon belőlem.az tuti.
szeretőnek választotta, nem feleségnek :)))
..hehe... mondjuk azéé' megnézném azt az idióta pasit, aki 3 gyermekes családanyát választ szeretőnek! :))
Hát nekem ebből a rövid történetből az jön le, hogy a sógornődet elkezdte más dolog érdekelni.Sokat ad a külsőségekre, v van már valakije, v egyszerűen megunta addigi életét és kiéli magát másképp...Az biztos, hogy vmi nincs rendjén,3 gyermekes anyának nem kellene így viselkednie...A tesódnak le kellene ülni vele és tiszta vizet önteni a pohárba.Muszáj lesz ezt megbeszélni,mert ha nem teszik biztos szétmennek egy idő után.
Akkor elég gyanúsan pasiszagú a dolog... nagyon fiatal volt, ez tény... valahogy ki kell deríteni.
3 éve direkt így lett alakítva (sógornőm akarta), hogy dolgozzon, de csak 4 órában, hogy jusson ideje mindenre. Tesóm belement, kicsivel többet dolgozik, hogy jól éljenek. (mindenük megvan, 2 autó, kertes ház). Most, hogy kijött a jóidő pl: márc 15-én tesóm mondta, hogy menjenek el kirándulni, erre sógornőm, mondta, hogy menjenek ők 4-en (tesóm+ 3 gyerek) ő addig takarít otthon. Mondani sem kell, nem takarított, a takarítás annyi volt, hogy bedobta a gépbe a szennyest és elment otthonról egyedül.
Meg kéne osztani a feladatokat. Tesódnak kevesebbet kéne dolgoznia, anyuka meg mehetne főállásba, már nem kicsi egyik gyerek sem. Talán több idejük lenne egymásra, és a gyerekeikre is. Anyukának meg nem lenne ennyi fölös energiája.... mert gondolom tesód egyébként is hulla mire hazaér. Nem szabad egy pasit se ilyen taposómalomba kényszeríteni.
Én nem is akarok belefolyni, az ő életük nyilván. Csak tesóm kért tőlem tanácsot, hogy mit csináljon. Ő hétfőtől péntekig este 7-ig dolgozik, így nem tud a gyerekkel délután foglalkozni. Beszélt a feleségével, azóta sógornőm falaz a gyereknek a lógásban. Nem értem, hogy saját gyereke miért nem érdekli. Mással sincs elfoglalva, mint, hogy ki mennyire igénytelen kövér stb..
Engem ilyenkor igazán érdekelne az anyuka nézőpontja is. Vajon miért alakult így? Mert a férje letojja, ő meg megőrül a magánytól, meg a három gyerektől? Mert ugye 8-tól 7-ig... nem sokat találkozik egyikükkel sem.... Lehet inkább a nőnek is el kéne menni rendesen dolgozni, és közösen kivenni a gyereknevelésből a részüket. Minden változás okkal történik, ki kell deríteni, hogy miért. De ez nem a te dolgod, hanem a tesódé.
egyetértek az előttem szólókkal. ez a tesódra tartozik. annyit talán megtehetsz, hogy esetleg beszélsz a fejével, hogy legyen határozottabb a gyerekei érdekében,és vegye elő a feleségét.
Jobban jársz, ha kimaradsz ebből. Ezt a tesódnak kell elintéznie. A te szereped, akkor kezdődik, ha szétmennek. Akkor bíztos nagy szüksége lesz rád (is) a testvérednek és a gyerekeinek.
szerető...
Te nem tudsz segíteni. Neki kell beszélgetni a nejével, ugyanis az, hogy a gyermek körül rendben legyen minden, az bizony erőteljesen jogos elvárás!
Nem ajánlatos mások életébe így ismeretlenül beleszólni. Ezt talán a férjének kellene megoldani.
Látatlanban én is szeretőre tippelnék. De ötletem sincs, hogyan lehetne a nyuszit kiugratni a bokorból.
(Úgy tűnik, mintha megcsömörlött volna a gyerekneveléstől és a túl nyugodt életétől)
Néha olyan érzés, mint ha direkt link alakot akarna nevelni a gyerekekből. :(
Tesóm feleségéről van szó. 34 éves, 3 gyerekes anyuka. 19 évesen ment férjhez, ekkor született az első gyerekük, majd rá két évre jött a második, és 4 év múlva véletlenül a harmadik.
Nem élünk egy városban, tesómmal napi szinten tartom a kapcsolatot neten kersztül. Tegnap hosszasan beszélgettünk és tanácsot kért tőlem.
A sógornőm ugyanis nem foglalkozik a gyerekeivel, nemrég beteg lett a középső gyerek, , nem váltotta ki neki a gyógyszereit, nem ő vitte el orvoshoz (holott megtehette volna, mert aznap nem dolgozott, helyette elment plázázni, szolizni, látták ismerősök). A nagyobbik gyerek bukásra áll 3 tárgyból. A múlt héten azért nem ment iskolába, mert nem tanult a dolgozatra és az anyja azzal oldotta meg a dolgot, hogy "ne mondd meg apádnak, majd írok aznapra igazolást". Ezzel le volt tudva a dolog. Délig dolgozik (4 órában) de soha nincs otthon normális főtt étel. Tesóm férfi létére nem ér rá minden nap főzni (reggel 8-ra megy dolgozni és sokszor este fél7, 7 körül ér haza.)
Tesómnak már tele van a hócipője, látom rajta, hogy kínlódik. Már arra is gondolt, hogy van valakie a sógornőmnek, mert mostanában mással sem foglalkozik, csak a külsejével, volt, hogy munka után nem ment haza (1 órára otthon szokott lenni) és csak du. 5 után ért haza.
Ti mit tennétek, hogy segítsek tesómnak?
További ajánlott fórumok: