Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Megváltozott sógornő fórum

Megváltozott sógornő (beszélgetés)

1 2
16. c69ff6d3e9 (válaszként erre: 14. - 9536810fa1)
2012. márc. 22. 13:22
hát miért?ő csak szerető, nem kell eltartania:))egyébként meg lehet titkolja a gyerekeit a pasi előtt.amúgy viszont a tesónak kéne a sarkára állnia, és igenis menjen az anyuka rendesen dolgozni.én biztosan ha férfi lennék nem hagynám hogy a feleségem hülyét csináljon belőlem.az tuti.
15. gkreka (válaszként erre: 14. - 9536810fa1)
2012. márc. 22. 13:21
szeretőnek választotta, nem feleségnek :)))
14. 9536810fa1 (válaszként erre: 12. - Csgybzs)
2012. márc. 22. 13:18
..hehe... mondjuk azéé' megnézném azt az idióta pasit, aki 3 gyermekes családanyát választ szeretőnek! :))
2012. márc. 22. 13:16
Hát nekem ebből a rövid történetből az jön le, hogy a sógornődet elkezdte más dolog érdekelni.Sokat ad a külsőségekre, v van már valakije, v egyszerűen megunta addigi életét és kiéli magát másképp...Az biztos, hogy vmi nincs rendjén,3 gyermekes anyának nem kellene így viselkednie...A tesódnak le kellene ülni vele és tiszta vizet önteni a pohárba.Muszáj lesz ezt megbeszélni,mert ha nem teszik biztos szétmennek egy idő után.
12. csgybzs (válaszként erre: 11. - Il gatto)
2012. márc. 22. 13:13
Akkor elég gyanúsan pasiszagú a dolog... nagyon fiatal volt, ez tény... valahogy ki kell deríteni.
11. il gatto (válaszként erre: 8. - Csgybzs)
2012. márc. 22. 13:09
3 éve direkt így lett alakítva (sógornőm akarta), hogy dolgozzon, de csak 4 órában, hogy jusson ideje mindenre. Tesóm belement, kicsivel többet dolgozik, hogy jól éljenek. (mindenük megvan, 2 autó, kertes ház). Most, hogy kijött a jóidő pl: márc 15-én tesóm mondta, hogy menjenek el kirándulni, erre sógornőm, mondta, hogy menjenek ők 4-en (tesóm+ 3 gyerek) ő addig takarít otthon. Mondani sem kell, nem takarított, a takarítás annyi volt, hogy bedobta a gépbe a szennyest és elment otthonról egyedül.
10. csgybzs (válaszként erre: 9. - Il gatto)
2012. márc. 22. 13:07
Meg kéne osztani a feladatokat. Tesódnak kevesebbet kéne dolgoznia, anyuka meg mehetne főállásba, már nem kicsi egyik gyerek sem. Talán több idejük lenne egymásra, és a gyerekeikre is. Anyukának meg nem lenne ennyi fölös energiája.... mert gondolom tesód egyébként is hulla mire hazaér. Nem szabad egy pasit se ilyen taposómalomba kényszeríteni.
2012. márc. 22. 13:04
Én nem is akarok belefolyni, az ő életük nyilván. Csak tesóm kért tőlem tanácsot, hogy mit csináljon. Ő hétfőtől péntekig este 7-ig dolgozik, így nem tud a gyerekkel délután foglalkozni. Beszélt a feleségével, azóta sógornőm falaz a gyereknek a lógásban. Nem értem, hogy saját gyereke miért nem érdekli. Mással sincs elfoglalva, mint, hogy ki mennyire igénytelen kövér stb..
8. csgybzs (válaszként erre: 1. - Il gatto)
2012. márc. 22. 13:04
Engem ilyenkor igazán érdekelne az anyuka nézőpontja is. Vajon miért alakult így? Mert a férje letojja, ő meg megőrül a magánytól, meg a három gyerektől? Mert ugye 8-tól 7-ig... nem sokat találkozik egyikükkel sem.... Lehet inkább a nőnek is el kéne menni rendesen dolgozni, és közösen kivenni a gyereknevelésből a részüket. Minden változás okkal történik, ki kell deríteni, hogy miért. De ez nem a te dolgod, hanem a tesódé.
2012. márc. 22. 12:53
egyetértek az előttem szólókkal. ez a tesódra tartozik. annyit talán megtehetsz, hogy esetleg beszélsz a fejével, hogy legyen határozottabb a gyerekei érdekében,és vegye elő a feleségét.
2012. márc. 22. 12:52
Jobban jársz, ha kimaradsz ebből. Ezt a tesódnak kell elintéznie. A te szereped, akkor kezdődik, ha szétmennek. Akkor bíztos nagy szüksége lesz rád (is) a testvérednek és a gyerekeinek.
5. 9536810fa1 (válaszként erre: 1. - Il gatto)
2012. márc. 22. 12:51

szerető...

Te nem tudsz segíteni. Neki kell beszélgetni a nejével, ugyanis az, hogy a gyermek körül rendben legyen minden, az bizony erőteljesen jogos elvárás!

2012. márc. 22. 12:51
Nem ajánlatos mások életébe így ismeretlenül beleszólni. Ezt talán a férjének kellene megoldani.
2012. márc. 22. 12:49

Látatlanban én is szeretőre tippelnék. De ötletem sincs, hogyan lehetne a nyuszit kiugratni a bokorból.

(Úgy tűnik, mintha megcsömörlött volna a gyerekneveléstől és a túl nyugodt életétől)

2012. márc. 22. 12:47
Néha olyan érzés, mint ha direkt link alakot akarna nevelni a gyerekekből. :(
2012. márc. 22. 12:44

Tesóm feleségéről van szó. 34 éves, 3 gyerekes anyuka. 19 évesen ment férjhez, ekkor született az első gyerekük, majd rá két évre jött a második, és 4 év múlva véletlenül a harmadik.

Nem élünk egy városban, tesómmal napi szinten tartom a kapcsolatot neten kersztül. Tegnap hosszasan beszélgettünk és tanácsot kért tőlem.

A sógornőm ugyanis nem foglalkozik a gyerekeivel, nemrég beteg lett a középső gyerek, , nem váltotta ki neki a gyógyszereit, nem ő vitte el orvoshoz (holott megtehette volna, mert aznap nem dolgozott, helyette elment plázázni, szolizni, látták ismerősök). A nagyobbik gyerek bukásra áll 3 tárgyból. A múlt héten azért nem ment iskolába, mert nem tanult a dolgozatra és az anyja azzal oldotta meg a dolgot, hogy "ne mondd meg apádnak, majd írok aznapra igazolást". Ezzel le volt tudva a dolog. Délig dolgozik (4 órában) de soha nincs otthon normális főtt étel. Tesóm férfi létére nem ér rá minden nap főzni (reggel 8-ra megy dolgozni és sokszor este fél7, 7 körül ér haza.)

Tesómnak már tele van a hócipője, látom rajta, hogy kínlódik. Már arra is gondolt, hogy van valakie a sógornőmnek, mert mostanában mással sem foglalkozik, csak a külsejével, volt, hogy munka után nem ment haza (1 órára otthon szokott lenni) és csak du. 5 után ért haza.

Ti mit tennétek, hogy segítsek tesómnak?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook