Meghalt Leslie Nielsen. (beszélgetés)
az a vigyor az arcán....:DDDDD
meg a cigi, jajistenem.DDDDDDD
meg mindig elidétlenkedi a hipnózist... :)
te, gyere ide! nem, te! nem te, te!!!! :D
Én a vámpíros filmjét is nagyon szeretem! Drakula halott és élvezi. Igaz, abban nem ő a legnagyobb hülye, de ott is jó!
Mikor a "gonosz cédák" enyelegnek a fickóval, jön Drakula és elzavarja őket, ők meg repülnek kifelé, a háttérben meg megy a zúgás. "Elég!" - és akkor meg nagy tramplin kitrappollnak! :)
:-))
Többször benyit a pilótafülkébe: "számitunk magukra":-)
jaj ezek durvák...sokadjára is röhögőgörcs a vége...
ma tömték, ehhhhhhhh:DD
és amikor a nő benéz Drebin hűtőjébe, és talál valami kínai kaját...megszagolja, és majdnem elájul...Drebin mondja, h ez az xy étterem megnyitójáról van, mire a nő: az már tíz éve bezárt:DDDD
ááá:DDD
(a számok és idézetek nem pontosak)
:)
:(
Ilyen keserédes érzés
Leslie Nielsen az egyik komédia filmben játszott Elvis Presley özvegyével még hozzá nagyon jól.
Hiába régi komikusok mosolyt tudtak varázsolni a nézők arcára. Üdv.Ágnes
"Van valami a szád szélén!...Nem ott a másik oldalon":-)
"De szép kis szőrös!
Igen? Ma tömték?"
(Csupasz Pisztoly)
:((
bár én nem igazán rajongok a filmjeiért, azért nagyon sajnálom:(((
nem is gondoltam, hogy már 84 éves volt!
jaj...nekem a Csupasz pisztoly a leg-leg-leg a krimiparódiák között.
...eszembe jutnak jelenetek, és csak röhögök, akármilyen pocsékul érzem is magam...
pl. amikor Drebin a Királynő lába között landol, és a fényképet lehozza a sajtó...és valami olyasmit mond, h fuj ezek a szenzáció-hajhászok...
ha létezik tökéletes film, hát ez az a maga kategóriájában. és ehhez LN kellett, nélküle nem lett volna olyan jó, amilyen...zseniális volt...
A Nagyon Különleges Ügyosztály is fergeteges volt!:-)
Nyugodjék Békében!
Én is nagyon sajnálom!Imádtam!!
Kedvencem,mint Drebin hadnagy..:)
"álcásásként szemüveget vettem fel,és a hajamat is másképp fésültem..":)
Azt hittem ez a drágajó ember megéri a 100.szülinapját..a humor sokáig fiatalon tartotta..
te a temetéseken is elmagyarázod a síró hozzátartozóknak, hogy úgyis mindannyian meghalunk, minek sírnak?:o
nagyanyám ugyanannyi idős , mint ő volt. szerinted elintézném a halálát azzal, h élt már eleget? álszentség.
További ajánlott fórumok:
- Szülés közben meghalt a kisbabám...
- Ha meghalt valakid, akit szerettél gyere ide
- Anyósom meghalt, apósomnak van új kapcsolata, a férjem meg nem akar "családosdit" játszani. Megoldás?
- Ha meghaltok, szeretnétek, hogy a lelketek itt maradjon?
- Mi lett Jézussal miután feléledt? Mikor halt meg? meghalt egyáltalán?
- Szülés közben meghalt a kislányom...