Megérkezett a legnagyobb csodám: Lilien (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Megérkezett a legnagyobb csodám: Lilien
Igen,előfordulhat. Ezért is írtam ezt a cikket.
Aki császáros,inkább kérje!
Az orvost nem is hibáztatom! Gyönyörű munkát végzett. Viszont,ha nekem van egy fogadott dokim,akit elég szépen megfizetek,akkor az Ő felelőssége elmondani,hogy van lehetőség véralvadásgátlóra,mert ez és ez lehet... és persze a bizalom,hogy én teljes mértékben megbíztam benne... Mind1..a lényeg,hogy jól vagyok.A cikket azért is írtam meg,hogy aki császáros lesz,inkább kérje ezt a szurit..biztos ami biztos....
Azért viszont nem tudom ki a felelős,hogy úgy engednek haza,hogy súlyos vérszegény vagyok és nem szólnak....
Lénácska!
A dokival semmi baj nem volt, sőt... Ő még többet is megtett érted a szülés után, mint szoktak. És egy doki nem szokt hívogatni a betegeit, ez olyan presztízs dolog náluk, de minden nap érdeklődött utánad Katitól! És szerintem ez is nagy dolog, mert sok doki le sem szarja.
Az, hogy nem kaptál véralvadás gátlót sem az ő hibája, sajnos a Péterfyben van egy nagyon spúr osztályvezető főorvos, aki nem engedi beadni 40 év alatt, ott az az előírás.
Van ahol adnak, van ahol egyáltalán nem.
A lényeg, hogy már jól vagy, Lilike csodálatos, szépen fejlődik és nőgyógyászatilag tényleg semmi, de semmi gond nincs veled, a sebed gyönyörű és te is az vagy! :)
mintha az én történetemet olvastam volna..nálam is volt embólia császár után..a vérhígítók hiánya miatt..én sem kerestem felelőst,pedig kellett volna,mert ezek szerint nem egyedi eset a mienk..mi az embólia miatt nem vállalhatunk több babát,azt mondják örüljünk annak ami van..
én 2 hétig voltam a belgyógyászaton,a kicsi meg a gyerek osztályon...én is úgy éreztem meg fulladok,2 nap után...2 vér rög volt a tüdőmben,ez volt a mázli,hogy 2 kisebb és nem egy nagyobb,mert akkor az biztos halál lett volna..én egy évig gyógyszereztem,fél éve hagytam abba..
nagyon sok kitartást kívánok neked és jó egészséget babának és mamának is...
Gratulálok a picurhoz, nálunk Győrben kötelezően adnak császár után véralvadásgátlószurit! Én is részesültem benne anno...
Boldog Ünnepeket!
Gratulálok!!! Tényleg nem volt a toppon a fogadott dokitok... :( Én másodjára éppen ezért már nem is fogadtam sem szülésznőt, sem dokit. És sokkal jobban sült el a szülés. :)
Egyébként az én kislányom is Hoffmann :) és szerintem hasonlít a ti babátokra. :)) (a névazonosságot csak a képek megtekintése után vettem észre - de vicces)
Sok boldogságot!
Ugrás a teljes írásra: Megérkezett a legnagyobb csodám: Lilien