Megcsalva, elhagyva (beszélgetés)
Te tervezed a gyógyszer elhagyását. A párod mit tervez arra nem válaszoltál.
Ez hány éves terv része?
Tehát szerinted a pasi menjen vissza és éljen intimitás nélkül még x évet amíg a gyógyszert el hagyod.
Szerintem te nem ezen a földön élsz..
Ha a másik nővel komoly a szerelem, akkor Veled mit tervez ? Egy ideje már nem nőként szeret, hanem testvérként. Miért költözött el, ha szeret ? Miért nem kérdezed meg, hogyan szeret ? A lényegről nem beszéltek, úgy érzem.
Már javasoltam : lakjon Veled, nem lesztek egyedül, és mikor hazajön a nő, akkor szex is lesz az életében. Azt nem tudom, a szerelmes nő mit szólna ehhez ?
Hagy kérdezzem már meg... aztán vagy válaszolsz vagy nem (mindkettőnek meg van a jelentősége)
Mikor volt utoljára orgazmusod? Az exeddel és nélküle?
Óh, ez nagyon édes!
Zsák a foltját.:)
Na itt most már nem értem! Gyógyszerre fogtad eddig.. Akkor most már nem az a baj?
Előtte mikor 11éve ?
Igen te lassabban közelednél csókkal, öleléssel.. Na addig az új Nő az alkalmat kihasználva a pasidat el csábítja véglegesen.
Persze én sem menetnek hívom.. Szeretkezés amiben a szeret szónak is megvan a maga jelentése.
De néha egy falhoz állítás.. megdöbbentő eredményt hoz..
A múltból következik a jövő. Mivel Ti már régen nem kívánjátok egymást, ezért jött egy olyan nő, akiért már odavan a "párod". Nehéz lesz vele felvenned a versenyt, mert még érzelmek is vannak köztük.
Meglátjuk, hazajön-e a hétvégén ?
Igen, tudjuk. A gyógyszer mellékhatásának tudod be, amit most próbálsz csökkenteni. Viszont ahhoz, hogy visszatérjen a libidód, a szex iránti vágyad nem elég leszokni a gyógyszerről. A gyógyszer sem okozza mindenkinél ezt a mellékhatást. Annak akinek egyébként is jó és kielégítő a szexuális élete a gyógyszer kevésbé fog hatni rá. Érted, ugye?
De elköltözött. Nem veled él. Érted?
De az is.
Vagy aszexuális lenne?
Neked mi bajod a testiséggel?
Ha nem jön a nő hétvégén és nincs tali, akkor ragadd meg az alkalmat és töltsétek együtt a hétvégét.
Bugyit kössed fel és beszéljetek át mindent!
Próbáld meg el elengedni magad és ha nem is miattad de a pasi miatt, és a kapcsolatotok miatt, neked is jót tenne egy alapos menet.
Szerintem nagyon is sok minden függ ha a nővel fog találkozni hétvégén. Ha így lesz és ahogy előbb írta is valaki, a pasid egy hétig fog vigyorogni mint a vadalma.
Ha ez megtörténik utána már szinte lehetetlen lesz vissza csábítani..
Bár én sajnos tudom mit fogsz rá válaszolni...