Megcsalva, elhagyva (beszélgetés)
Remélem, ahelyett, hogy italba fojtaná a frusztrációját, már nyugodtan tervezi az új életét a megosztott házban a kislányaival. Megérdemelné.
Mit lehetne vele csinálni?
Azt írta, megkönnyebbül, ha kiírhatja a bánatát magából.
Napraforgó is alig tud ...
Mert Hoxa-undoritiszt kapott? :)
Teljes mértékben megértem, hogy nem ír, akárhogyan is alakult a hétvége.
Mint írtam,nem tudok aludni!
Ezen a héten valaminek történnie kell ! :) Ha nem értesülünk róla, akkor Napraforgó nem kapott számára pozitív hírt. Különben miért ne írna nekünk ?
Valóban nem,összetévesztettem egy hasonló névvel rendelkezővel!
Nem őt láttad, mert az ő febr. 12. 08:41-kor tett utoljára bejegyzést ebben a fórumban.
Szia!Egy másik fórumban láttam tegnap!
Igen, gondoltam. Csak néha írnak olyanok is, akik nem követik folyamatosan a fórumot, így legalább ők is képben lesznek. :)
Köszi ! :) Vajon mi lehet vele ?
Nekem ne írd le, ismerem a történetet és azt is, hogy milyen szerepet játszol ezen a fórumon.:)
Időt és türelmet. A másik tévelygőt is rendkívüli nyugalommal próbáltad terelgetni. 🥇🏆
Nem biztos, az is eredmény, ha egyáltalán elgondolkodik, hogy másképp is lehet élni. Lehet, hogy ablakot nyitottál neki a világra, csak még idő kell, hogy kinézzen rajt.
Direkt írtam Rómeót és Júliákat, mert a két nő szereti, egyik szerelmes is Rómeóba. Rómeó talán szerelmes Júlia2-be, legalábbis úgy költözött el Júlia1-től, hogy szerelmes. Hogy most mi van ??? Amíg Rómeó bizonytalan, addig biztos tart a szappanopera.
Én nem bántom Napraforgót. Rengeteg időmet áldoztam rá eddig. Ha semmiben nem hallgat rám, akkor hiába igyekeztem (eddig).
Lehet, hogy csendben nyalogatja a sebeit. Vagy nem tudja, hogy hogyan tálalja a legutóbbi idők eseményeit.
Ez nem annyira romantikus történet.:)
Kati és Laci kissé valóságosabb.
De mindegy is...
Ha olvas, akkor ne rugdossuk! Ne találgassunk!
Majd ír, ha úgy érzi.
Helló lányok! Eddig olvasgattalak benneteket csak...de most le kell írnom....ennèl rondább dolog nincs mint hogy most fórumnyitó nem jelentkezik.🤔🤔Vagy ?csaj nem jött haza ès együtt vannak volt párjával? Na mindegy várunk!
Jogos, de a hallgatásra nincs oka!
Duzzogni meg pláne nem.
Gondolhatta volna hogy kapni fog hideget meleget.
Ideje lesz felnőnie. Mert most úgy viselkedik mint egy durcás kisgyerek.
Lehet, hogy hazajött az új nő Ausztriából, és teljesen lefoglalja a Szerelmét. Pláne, mivel még tarthatja Napraforgót a vetélytársának. Ha elmondta neki Rómeó ( elnevezem a férfit ), hogy bizonytalan, mit tegyen a jövőben, az új nő : "Júlia2" ameddig itthon van, mindent meg fog tenni, hogy ő legyen Rómeó jövőjének része. Minden szerelmes nő ezt tenné.
Ha nem jött haza, akkor Napraforgó ( Júlia1) miért hallgat ?
Ugyanúgy olvas.
Szerintem ez nem jött neki össze és nehéz lenne leírnia , hogy végig igazunk volt.
Igen, várjuk Napraforgót, de azért közben írunk néha ide, ha eszünkbe jut valami a témával kapcsolatban.
A könyv a (házas)párokhoz szól ! Nem másokról, hogy másokhoz hogyan viszonyulsz.