Megcsalva, elhagyva (beszélgetés)
Figyelj csak, Napraforgó ! :) Gondolom, elég idegesítő ez a sokféle hozzászólás. De légy pozitív ! Szerintem ebből a fórumból sokkal, de sokkal többet tanulsz az életről, magadról,a férfiak gondolkodásáról, a kapcsolatokról, stb., mint az összes pszichiátertől, pszichológustól !
Még megkérdezném Csernus dokit is !:) Nem simogatná a lelkedet, de nagyon rá szokott tapintani a lényegre.
Mást sem írsz, mint majd...
Nem fogsz te szexelni. 2 okból. Mert a hátad közepe sem kívánja és mert esélyed sem lesz! A hétvége után nem lesz rád szükség. Az a nő nem csak beszélgetni és sirdogálni fog! Egy hétvége alatt úgy le fogja rendezni hogy hónapokig fog vigyorogni a pasas.
Azon gondolkodom, mi lenne most, ha ez az új nő, ez a szerelem (?) nem jön az ősszel ? Éltetek volna szex nélkül, még a halál el nem választ ? Kár, hogy nem 10 éve jött egy szerelem és/vagy szerető, aki miatt elmegy a párod, mert akkor a mostani elszántságod jobb eséllyel vezetett volna eredményre, hiszen rövid ideig éltetek volna szex nélkül. És nem mindegy, 37-40 éves az ember vagy 47-50.
Ahogy valaki írta, ez nem is megcsalás, hiszen köztetek nincs szexuális kapcsolat. Ő azt kereste, ami otthon régen nincs. A türelem Nobel-díját érdemli! Tehát nincs mit megbocsátanod, inkább köszönd meg neki, hogy úgy élt Veled 10 évet, hogy le kellett mondania a szeretett nővel való teljes intimitásról. Ha csak évi 100-at számolok, az is mínusz 1000 orgazmusról való lemondás a 10 év alatt ! Erre sok szerzetes vagy pap sem hajlandó.
Nem lesz már nektek normális szexuális életetek együtt.
Most nagyon beijedtél, tele van a pelenka, ha az a szerencsétlen ember mégis téged választ, megj néha megfeszülsz, és odatartod, de kb ennyi. Ez meg ha esze van, nem elég.
Amúgy más téma! Ennek vége lezártad kész, egy kis idő el telik.
Ismerkedni fogsz. Szerinted egy 47-50éves pasi meddig fog várni hogy.... legyen.
Nem 1évig nyugi.. ilyen felfogással egyedül maradsz.
Hihetetlen tényleg úgy viselkedsz mint egy ártatlan szűz lány.
Mitől félsz ha rá mászol?
Végén még élvezni fogod vagy félsz tőle?
Nem értem..
Eddig hogy nézett ki egy szex nálatok?
Sötétben a paplan alatt végén még meglát pucéran van hogy?
Írtam a férfi vizuális... ilyen egyszerűen vagyunk ősze rakva. Ez van. Én tuti !
"Miért ne szexelnék, honnan vagy ilyen előrelátó ?"
10 év után megjött a kedved?
"nem ismersz minket"
Annyira ismerünk benneteket, amennyit megosztasz magatokról. Ebből tudunk tanácsot adni.
"Ő nem költözik el"
Nem él veled, ugye?
Ezt onnan gondolja, hogy 10évig nem volt szex...
Ez most picit durva lesz de én így látom.
Nő hétvégén jön haza, találkozik a volt pasiddal. Valószínűleg nem csak matekoznak. Hanem ott lesz szex.
Tehét kb 1napod maradt.
Utána ez veszett ügy. Ha ott is alszik és esetleg öcsike el tűnik akkor tudod mi lesz ott reggel este? Ami nálad 10éve nem.
Ez után már egyértelműen dönt majd a párod. Ha nem akkor a pasid puha pöc*.
Párodnak felvetetted az újrakezdés lehetőségét?
Vagy most teljesen a hétvégi találkozástól függnek a továbbiak?
Téged nem csak megcsaltak, hanem elhagytak!
Tudod mit? A legtöbbek szerint bunkó vagyok!
Gyengék vagytok mind a ketten!
A pasas aki nem a párod inkább cuccot volna el mert ez a sirdogálás döntésképtelenség minden csak nem férfias!
Benned meg semmi tartás! Semmi büszkeség!
Vársz a csodára és csak a buksi simogatás fogadod el!
Egy 50-es nő vagy, szedd össze végre magad, mert ez egyre siralmasabb!
Szexelni a büdös életben nem fogsz, hagyd azt a szerencsétlent végre élni!
Lehet más a felfogásunk, miért is ne ?
Nem érted, hogy nem tudja, hogy mit tegyen ? Ha egyértelműen kimondaná, hogy vége, nem kellek, menni akar, az más lenne, de nem így van ! Nem megszokásból szeret és gondol rám. Amíg a mérleg nyelvét magam felé billenthetem, addig igenis lobbizom. Soha nem tudtam volna elképzelni, hogy ha megcsalnak valakit, azt meg lehet bocsátani, de van az a szeretet és együtt töltött idő és ok, ami másként láttatja a helyzetet .
Az egész 27 év alatt hárman voltatok a kapcsolatban?
Ő te és a pszichomókus?
Mert olyan mint a beakadt magnószalag.
El hiszi, hogy minden lehet ugyanolyan mint volt.
Írja, hogy majd... De 10 évvel ezelőtt is így kezdődhetett.
Én úgy látom nem teljesen tudja mit akar.
A pasast szex nélkül, de egyik nem lesz a másik nélkül.
Bár, szerintem már sehogy sem lesz.
Ez a fórum meddő vita. Parttalan, nesze semmi fogd meg jól. Ti ezt élvezitek?:)
Megy az adok-kapok és értelme nem sok.
Számomra az sem világos, hogy ennyi "pofon" után a FI-nak, hogy van még ereje és kedve magyarázkodni.