Megcsalt!! (beszélgetés)
8után jönnek.Még van időm pompába vágni magam.
mayax izgulok! szinte várom már a bulit! pedig ott sem leszek, csak lélekben veled egy kicsit! :)
hát ez nagyon érdekes! mennyire lehet ez általános???
Persze,hogy kapjon egy esélyt. Én is adtam a férjemnek egy utolsó esélyt,ha még 1X előfordul, vége mindennek ! Meg is esküdött, hogy soha többé, és szeret,stb, csak elment akkoriban az esze. De ! NEM TARTOTT SENKI PISZTOLYT A FEJÜKHÖZ, HOGY CSALJANAK MEG BENNÜNKET ! Önként, nagy izgalommal...tették ! A fájdalom és a szenvedés azért van, mert attól szenved, hogy Te szenvedsz. Nekik jó volt, azért csinálták ! Ha szeret, többet nem teszi.
mikor érkeznek a vendégek, mayax?
Ki hagytatok az iwiwezésből.:((((((
ettől mondjuk nem fáj kevésbé, de látom rajta mennyire rendbe szeretné hozni a dolgokat.
igen, de ha valaki a körülményekhez képest normális és csak egyszer egyet hibázott, azt szerintem legalább annyira bántja, mint akit megcsaltak. láttom a fájdalamt és szenvedést a párom szemében. csak ezért kapott egy utolsó esélyt.
is is.Nyáron az én bukó sisakomat vitte el a ribancának. ott kezdtem kapizsgálni hogy van valaki.
A pszichológusnak üzenem, hogy ez sokkal rosszabb, mint a gyász, mert arról nem tehet az illető, ha meghal, de ha megcsal, arról igen !!! Szerintem ehhez 1 év nem elég.Ágy érzem, minél jobban szereted a férjedet, annál jobban és annál tovább szenvedsz.
Ezt írja Sz.G.egyik könyvében:" Több férfipáciensem is volt már, akik sorozatos hűtlenséget követtek el, de soha nem arról akartak velem beszélni, hogyan dolgozhatnák fel mardosó bűntudatukat,hanem arról, mit lehetne csinálni dühöngő feleségükkel.... A férfiak mindig azt szeretnék,hogy a szerető is jóllakjon,ás a feleség is megmaradjon."
Nincs még itthon.Ahol állítólag most van,oda ment most az informátorom is.Azt jól meg tudom ott van e a ribi.
kedvesednek is van motorja?? vagy zenében utazik?
Gyertek hozzánk.Kicsit rockos meg motoros a légkör,de jó a hangulat.:)
kedvesed már otthon van? segített vmit?
web kamon látni akarom! de ott lennék, legalább egy rib@ncot leüthetnék... Verekedős kedvem ám nagyon!!!!!
most nem igazán, néha vacsizni. Ti?
Nemsokára indul a BULI!!!!!!
MÉG 3 ÓRA.Nagyon várom hogy jöjjön,olyat bemosok neki mint az állat.Utána meg csomagolok.
szerintem mayax épp a bulira készül, és vértezi fel magát!
ti jártok "bulizni" valahová?
mayax Te is gyere beszélgetni.
MEGŐRÜLÖK!
káosz az van nálam is rendesen. utálom az egészet, ahogy van.
nem tudom, én csak káoszt látok!
Ha nagyon erőltetem, segít valamit, de nem tudom, mikor fogom látni az üres útkereszteződést.Vagy mit kell látni ?
Úgy tűnik,igen, de elkeseredett hangulatomban nem tudom,mennyire. Bánja,bánja, de leginkább lehet,hogy azt bánja, hogy kiderült,és ez nekem mekkora fájdalmat okoz. Ha jobb kedvem van, úgy érzem, megbánta, mert rájött, hogy semmi értelme, csak streszt és lelkiismeretfurdalást okoz magának és abbahagyta. Nem egy fennálló viszonyt hagyattam abba, már régebben magától fejezte be.
látod velmi, ezért kellenk a bogyók! én mondtam már az elején! a párodat is bántottad?
liliom! akkor már majdnem egy éve, és nálad sem sokat ajvult a helyzét? nálunk holnap lesz egy éve, hogy elmondta mit csinál(t)!
Kb. 2 éve, de tavaly tavasszal borult ki a bili,azóta romokban van a lelkem. Addig csak erős volt a gyanúm, de nem hittem volna, hogy ez velünk megtörténik.