Megcsalt!! (beszélgetés)
majd ha elmondom a pszihodokinak, hogy mekkorát verekedtem, lehet leszúr:) Kicsit leamortizáltam a párom kocsiját belülről, meg a fejét is vezetés közben, most van egy nagy, lila, dagadt ujjam. Nem is fáj, olyan kemény vagyok:))MEG IDEGBETEG!
A férjem beregisztrált egy társkeresőre,és írtak neki a nők. Levelezgetett, majd egyikkel találkozott, majd felment hozzá néhányszor (2-3 hónap alatt, gondolom ), majd véget vetett a kalandnak,és hamarosan jött még egy ugyanilyen történet. Nem tudom sem megérteni, sem feldolgozni, sem megbocsátani ! Már rég lezárta a múltat, de én nem vagyok rá képes, én is túl vízuális típus vagyok. Már kb. 1-2 hétig bírom, hogy nem beszélek róla, de minden nap sokszor ezen jár az eszem,és jön a sok kérdés.
miért menne? most fogyasztja a 10. nős pasiját.
majd fekete pontot kapsz, ha nem jól csinálod a házi feladatot!!!
pedig tuti megérkezik ma, vagy holnap krumpliorr ribi is, hiszen hétvége van! na akkor lesz itt tuti a hangulat!!!
én már a stop táblákra sza.. nagy ívben!
neked bejön ez a stop tábla?
(bocsi a hibákért, fél kézzel pötyögtetek, a kis babucim itt ül az ölemben!)
Szia Gabó ! Folyamatosan a STOP-táblákat nézegetem,próbálok nem látni mögéjük.Nem könnyű ! Hogy vagy ?
liom kérlek mesélj kicsit nélatok mi volt, azt hiszem már beszéltél róla, de most nincs türelmem visszaolvasni, idegtől meg most nem emlékszem
hát nem jól!túl sokszor eszembe jut mi tötént pont egy évvel ezelőtt!
Talán jobb, ha nem verekszel, de ordíts nyugodtan, amit akarsz. Én is harcias vagyok, csak sajnos, nem tudom,kivel ill. kikkel üvölthetnék, mert nem árulja el a férjem. Lehet, hogy ismer annyira, hogy talán megtépném a nőket ? Tudták,hogy nős férfit visznek az ágyukba, ezért tépném meg a HIÉNÁKAT !
a feljelentését nagyon leszarom. van pár ott dolgozó haverom. Nekem sem a verekedés a célom, semmit nme fogok elérni vele, csak ne nézzen hülyének, egy pár öklös jár neki. az lenne a legjobb ha letudnám szarni és másra gondolni.
Te hogy vagy??
mayax! mikor kezdődik a buli? felkészültél?
nekem sokan gratuláltak az afférunk után, hogy végre valakitől kapott már, de ez a nő egészen más tészta, mint dudaorr kisasszony...
én nem beszéllek le a verekedésről, én is megtenném. ha olyan távolságba lennék tőle, hogy el tudnám kapni... bár azt mondta feljelent...
gondolkodj!!!
nem tettem még eddig ilyet, de most megteszem, ha okoskodik a minimorrisz férje, megrugdalom őt is. nagy kaland.
kérte tőle a párom akkor, hogy menjen el másik munkahelyre, de eddig még nem ment. pénteken lement párom vmi ügyet inézni, ribi odapattant sokoskodni, párom elment onnan, felhívta , hogy van bőr a képén odamenni és sürgősen keressen másik melót. most a kiakadásomra ismét felhívta, nem szépen kérte, hogy húzzon el. de ha még hétfőn ott lesz, ami valószínű mert most nem könnyű munkát találni, meg van felmondási idő is, én úgy döntöttem, minden nap odamegyek és megverem. előbb utóbb csak megunja.
épp beszélgetésnél derült ki, ő mondta el, mert ez még nyomta a lelkét. Előrébb vagyok vele...
Októberi ügyön ennyire ne húzd fel magad ! Gondolj arra, hogy szeret a férjed, mindent megbánt,és állítsd föl a STOP-táblákat (is)! A "ribi"- nem lehet valahogy jó messzire eltávolítani a közeletekből ? Pl. más munkahelyre
helló!
velmi! nyugi! remélem nem törted el a kezed?!
tudod, ez nálunk is így volt... fokozatosan derültek ki dolgok, olyanok is amikről előtte azt mondta nem volt olyan. sok mindent akkor vallott be, amikor én rákérdeztem, hogy kiderítettem, ugye igaz???
nekem jobb volt, amikor leültünk, és sokminden kiderült, tudok már szinte mindent...
tarts ki, legalább a következő pszicho-doki látogatásig! a kezedre meg a kis babódnak is szüksége van, úgyhogy jó lenne, ha nem történéd el! :)
de nem tudom minek kérdezgetek, csak magamban forgatom a kést. ő meg válaszol őszintén, mert többet nem akar hazudni. Eddig még finom voltam és nőies, de nagyon megverem azt a szutykot. Szarok rá, ha megalázó, de megkapja ami neki jár.
ma cseszegettem a kérdéseimmel, ivel vizualitásom megint előtört.
még októberi, folyamatosan cseszegettem a kérdéseimmel és a ribi szeretett volna elmenni, egy olyan dolgot meghallgatni. Ebből is látszik, hogy feljebb akart csak kerülni.
Kedves Velmira ! Nyugodj meg ! Mi ez a tárgyalás-ügy? Beszéljétek meg ! Eddigi hozzászólásaidból úgy emlékszem, jól alakulnak a dolgok. Sétálj egyet,vagy tornázz, nincs valami jó DVD-d otthon ? Pl. egy Carmen Elektra: Sztriptíz aerobik garantálom, hogy lecsillapítana ! Szuper ! Nekem segít !