Megcsalt!! (beszélgetés)
mond a pasidnak, ha igazán szeret, leépíti.
Gabó, a pofon a 3. lehetőség volt csak:)) javulok:))
szerintem tiszta hülyek apasik lassan rakell hogy jöjjek..
mayax úgy eltűnt, mint petőfi a ködben...
"vagy két pofon"...
ez a mi velmink! :))))))
bocsi ha sokat irtam...nem akrok kiturni masokat..
azt mondta apalim hogy a csaj igy akar minket tönkre tenni stb..ne foglalkozzak vele..pff..szerintem ha ez forditott helyzetben lenne aszem mar ö is ideg lenne..
elegem van,meg egy par ilyen aztan vege az egsznek.pedig naon szeretjuk egymast,de en nem birom az ilyen dolgokat es nem is nezek at rajtuk..
mondtam a pasimnak h. mirt nem allitja le.azt mondta hogy öt ez az egesz nem erdekli a szülnapi smsre is azert ir csak vissza mert igy illik!eshogy azert nem rakja helyre mert nem erdekli..
kérd meg a pasid, hogy hívja fel mikor Te is ott vagy és mondja meg, hogy ne írjon többet, boldog kapcsolata van, és terhes számára az irogatása. Ha még ezek után is ír, akkor számcser, vagy két pofon.
az,idegesitö söt kiidegel...tönkre teszi a kapcsolatunkat mar.,persze ö ezt nem tudja!de ez a celja lehet..
nem,mar nem mert megmondtam neki hogy ne irjon,enegem en se irogatok a volt paliaimnak!regen visszairt ha a retek irt neki szülinapra.de csak annyit hogy köszi,megkoszonte. ez tutti mert elöttem irta meg az smst!csak a csaj valamikor beileszt az smsbe dolgokat..nem durvat de megis erezhetö hogy nem azert ir mert boldog szülinapot hanem hogy haho itvagyok am megdukhatnal ha akarsz..veee ribanc
jogos. Visszaír neki a pasid? azért az elég fura, hogy 4 éve irogat.
igazabol en nem tudnek ilyen pofatlan lenni,hogy ha tudom hogy van a volt pasimnak csaja akkor nem irogatnek neki semmit..meg akkor se ha joban lennek a volt pasimmal,mert pofatlansagnak ereznem vagynem is tudom hogyan mondjam!föleg nem becezgetnem hogy pl:gabor a neve es ugy kezdi az smst hogy gaci..mintha meg mindig az öve lenne!kapart volna akkor mikor együtt voltak..
mesélj kicsit, mi volt a baj ma?
miért nem hívod, hogy hol van???
elvoltunk, meglepi új jegygyűrű volt, feszült voltam, most kezdek csak kicsit "felengedni".
nem, még nem jött
nálatok jól telt a mai nap?
sziadztok..ti mit tennetek ha a pasitok volt exnöje mindig irogatna smst a pasitoknak...mi mar lassan 4eve jarunk,de a csaj mindig elejt egy ket sms-t a pasimnak..mi ujsag veled ,irj ha tudsz,stb...
a pasimat nem erdekli a dolog se a csaj..
de ez a retek,nem bir magaval...nem tudom mit kepzel!ti mit tennetek a helyemben,,,köszike..
fel a fejjel! hülyeségekre ne is gondolj. hazaért már?
ebédkor beszéltem vele annyit, hogy tegyek neki ételesbe kaját, elviszi, nem itthon eszik... ennyi...
nem érdekel... sőt jobb lennne, ha valami történne... tudod mire gondolok
ha eddig nem adtad fel, már sztem ne tedd. egésznap nem beszéltél vele? miért nem hívod fel valamiért? hol ebédelt? sztem neki is szar ez a nap....
nem hívtam, úgyis azt mond, amit akar...
kezdek belefásulni már ebbe az egészbe.
sokmindenre rájöttem, a legfontosabb az, hogy egyszerűen nem lehetek boldog vele már soha többet, és ezen már semmilyen próbálkozás nem segít...
írd ki magdból, az nekem szokott segíteni.
olvass vissza, most már nem járatom okoskisagyacskám...
Hívtad?
végül is sok mindenre rájöttem arra jó volt ez a mai nap!
dolgozott(?). már több mint egy órája itthon kellene lennie elvileg, és még nem jött. ebédelni sem itthon ebédelt.
mayax egyetértek velmivel! addig üsd a vasat, amíg meleg!
te jól vagy velmibébi?