Megcsalt!! (beszélgetés)
én vagyok a fasz, nem tudom minek kérdezgetek. Nem volt elég, amit eddig is tudtam, kb úgy érzemm magam mint a mosott fos.Pffffffffffffff. Remélem Ti jól vagytok.
elegem van, nem érdemeltem ezt meg. De ez van, nekem kellett.
rendesen kész vagyok, megtudtam, h egyszer elvitte tárgyalásra azt a kurvát, hétfőn bemegyek és szarrá verem...
Olyat beküldtem a kocsiba, hogy szanaszétr ment akezem, már lilul, remélem eltört.
úutálom az egészet, most úgy érzem jobb ha elmenne és többet nem látnám az életembe
Szokott máshol aludni.Most nem nála aludt,hallottam a haverjait a háttérben most.Meg nem wc-ből hívott vissza:)De majd körül nézek az autóban,magával vitte e.
Gabó remélem jól vagy, eltelik a hétvége hamar. Ma én nem vagyok vmi jól, megint kezdek vízuális lenni, ilyenkor akkora utálatot érzek a ribi iránt,( amúgy is, de ilyenkor azon gondolkozom, hogy felhívom). de aztán rájövök, nincs érteleme, mert akkor tudná, hogy idegesítem magam rajta, örömet meg nem szerzünk neki. Ilyenkor sajna nem használnak a stop táblák. Nem értem miért kell a hülye agyamnak mindig visszatérni oda. Azt viszont biztosra tudom, hogy ha még 1 hónap múlva sem lesz hajlandó felmondani, akkor felhívom és elküldöm a f@szba, tuti kinyomja atelcsit mert gyáva féreg, de utána megkeresem és nagyon megburítom. Az fáj, hogy kapott a páromból egy kicsit, igaz nem sok jutott neki, sztem engem ez bosszant. Már jó lenne ha tudnék nem gondolni rá.
Sokszor szokott máshol aludni? A ribinél aludt, vagy tényleg más miatt nem aludt otthon.
Ha van ok,ha nincs mindig tud feszültséget teremteni.Könnyen meg félemlíti az embert,tudja hogy ő a domináns.
A párom szólt rá hogy ne jöjjön,nagyon ideges volt múltkor is hogy meg jelent.Ugye előttem titkolta.Nem aludt itthon.Már tegnap délután lelépett v.mi kötelező meg jelenésük volt.Ilyen a klub élet.
Nem is kell félned, nncs rá okod!
Ki szólt rá, hogy ne merjen megjelenni? Mikor ment el a kedves? Otthon aludt? Akkor ne is hagyj neki az uborka léből:)
A kedves ismételten nem veszi fel.Egyszer majd jön.De hogy ebédet nem csinálok az is biztos.Egyen ott ahol volt.Nem tudom a vén ribanc meg jelenik e.Elvileg rá lett szólva hogy meg ne próbálja többet.Ha nem jön,akkor majd én fogok meg jelenni v.hol,ahol játszik a párom.Most kitaláltam hogy nem félek,kemény vagyok.:)
Egyél vmi táplálót is, mondjuk kolbászt, hogy legyen erőd estére. Mit gondolsz megjelenik ribi?
Ma meg már ne dolgozz, keress egy fröccsöst, azt dolgozzon az! Vagy a Kedvesed!
Jó reggelt!sikerült fél 3-kor ágyba kerülni.Most meg iszom a kovászos uborka levét.
Jó reggelt! Gabó, hogy ébredtél???
szuper! jó, hogy legalább benéztél, azt hittük, már az ostort csattogtatják a hátadon...!
pihenjél is egy kicsit!!!
Törzsvendég vagyok egy pár helyen,dumcsira találunk helyet.:)
Megyek vissza mert be estek az ismerősök. és közben dolgozom.
Na jó éjt nektek!
élvezet volt vissza olvasni titeket.Én is akarok iwiwest!
jó éjt neked is!
jön a hétvége, na meg valentin nap..
fúúúúúúúúúúj! gyűlölöm!
mayax kitartás!
Jó éjszakát, holnap majd beszélünk! Elkapott az álmoság...
Jók legyetek, Gabó legalább olyan vidáman ébredj mint ma.
Mayax pihenj már, holnap megjelenik ribibébi, nem lesz erőd harcolni:)
a nagylányod is közös gyerkőcötök?
nagy barinőzik, kicsi alszik, párom fürdik.
Szegény mayax meg vért izzad....
a legkisebb az apján hever, a lányom itt sündörög körülöttem, a nagy meg tv-zik! péntek van nálunk ilyenkor buli van!
és a tieid?
szegény. Kiscsaládod alszik már?
attól félek mayaxot már halálra dolgoztatják!
nem, biztos minden ok lesz már. Bele kell törődni abba, amit sajna nem tudunk megváltoztatni. Tovább kell lépni!!
Na, ha nem vagytok már, elmegyek aluszkálni. Holnap kávézunk??
jól, és azt hittem, amilyen jól indult, majd annyira rossz lesz a vége...
de eddig még ok.! le is kopogom gyorsan!
komolyan mondom már régen nem éreztem így magam.
lehet, hogy csúnya hasonlat, de a nagyon beteg emberek is jól érzik egyszer még magukat, mielőtt elmennek végleg! lehet valami nagy dolog készülődik? de az is lehet, hogy paranoiás vagyok??? :)))
Jól telt a napod Gabó? Mayax már ne dolgozz, gyere mesélj vmit!!