Megcsalás a szex hiánya miatt.....a kapcsolat egyébként működik... (beszélgetés)
Kívánom, hogy soha ne csalódj!
Már csak azért sem, mert a te idealista felfogásoddal, elég nehezen tennéd túl magad rajta.
Én nem arra építettem a házasságomat, hogy mindketten tökéletesek vagyunk, és ezentúl soha senkit nem veszünk észre. 22 évesen, mikor férjhez mentem, egy pillanaig sem gondoltam, hogy ezentúl, egy életen keresztül, soha senki nem jöhet nekem, vagy neki.
A testi hűség nekem nem különösebb érdem. Mindenki lehet gyenge egy pillanatra. Emberek vagyunk, és hosszú az élet. A bizalom nem erről szól. Hanem arról, hogy nehéz helyzetben számíthatsz-e a másikra. És hogy válsághelyzetben fel tudod-e mérni, mi a fontosabb.
Ki tudja, hogy mi állhat a funkciózavar mögött?
Nem mennék félre csak azért, mert gondjai vannak!
ha szüksége van, meg is fogja magának keresni
az erkölcsi skrupulusok egyszercsak eltúnnek, és akkor már arra fog gondolni, mint a fogászaton: miért nem hamarabb?
de veszélyes dolog, belebonyolódhat a kapcsolatba úgy, hogy az "igazi" tönkremegy
mérlegre kell tenni, megéri, vagy nem
Attól, hogy nem tartod magad nagyképűnek, a megnyilvánulásaid még mutathatnak mást. Úgyhogy figyelj oda!
Légy erős: ha valaki "ugrik" a rémséges helyesírásra, akkor az én vagyok. Ám kell egy kis intelligencia, hogy bizonyos esetekben az ember túllépjen azon, ha valaki "hasogassa" a fülünket a lehetőségeiből adódó hibákkal, vagy ami még rosszabb: a trehányságával.
Tudod mit, nem is reagálok erre.
De, mégis. Én nem sértegettem senkit, csak én is "reagáltam" arra, amit írtak. Nem tartom magam nagyképűnek se, ahogy azt lentebb írtad.
Egyszerűen csak, miután mániám a helyesírás, nem tudom befogni a szám, becsukni a szemem, amikor valakinek rémséges a helyesírása. Látod, erre lehet, hogy kéne gyógyszer, de valszínű elgurult:)
Mégsem hagynak hidegen, ha küldözgeted a jeleket. Tehát a tetteiddel meghazudtolod a szavaid.
A gyerekszoba ott kezdődik, hogy az ember nem sérteget másokat holmi helyesírás, köszöngetés reklamálásával.
Az érzékeny lelkedre szükséged volna gyógyszerre! Vagy elgurult?
Jó reggelt!!
Engem az ilyen beszólások hidegen hagynak, de úgy vettem észre neked sem volt gyerekszobád...
Ami persze egyeseket nem zavar, engem viszont nagyon is!!
Dilibogyóra, szerencsére nincs szükségem, köszi az aggódást:)
Te viszont így korán reggel bekaphatnál egy nyugtatót! :)
Drágaságom!
Először: jelküldés helyett inkább a fórumon fejtsd ki a véleményed a neked nem tetsző válaszról.
Másodszor: ha azt gondolod, hogy a köszönésmániáddal megváltoztathatod egy régóta jól működő honlap bevett szokásait, akkor lehet, hogy szükséged van dilibogyóra. :)
"Az a helyzet, hogy semmi más nem ad nagyobb biztonságot és boldogságot az életben, mint amikor valaki biztos magában és az értékrendjében."
így van... :) az értékrend pedig emberenként változik, de nagyon igaz gondolat, amit írtál. :)
Az a helyzet, hogy semmi más nem ad nagyobb biztonságot és boldogságot az életben, mint amikor valaki biztos magában és az értékrendjében.
Te láthatóan tudod, hogy miről mit gondolsz, és mik a határaid - nem azért tetted fel a kérdést, mert ettől fórumtól várod a megoldást, hiszen a határozott elképzeléseid megvannak (amikkel egyébként privátban nagyjából egyet is értek).
Éppen ezért nem szükséges az igényeink és véleményünk másra kényszerítése, sem a másik értékrendje szerint élés - a hálószoba az ember titkainak része és mégis az ember személyiségének része. Szerintem te lelkileg egy kiegyensúlyozott, önismerettel rendelkező és önkritikát is gyakorló ember vagy, lényeg, hogy szimpatikusnak találom a hozzáállásod, és csak így tovább. :-)
Kedves Bence! Nem tűntem el, szorgalmasan olvasom a hozzá szólásokat és pompásan szórakozom. Senkit nem akarok megbántani az álláspontja miatt, én mindössze a véleményekre voltam kíváncsi. Nem akartam senkivel sem vitába szállni és ráerőltetni az én álláspontomat. Mint említettem, nem hajtépős fórumnak szántam ezt a topicot. meg is lepett, hogy ilyen sokan hozzá szóltak, úgy látszik nagyon beletenyereltem...:)))
Változatlanul fenntartom, hogy fiatalabb koromban én is másképpen láttam a dolgokat, a hűség kérdését is. Az ember hű maradhat akkor is a párjához, ha a testi szerelmet mástól kapja meg. Lehet ezzel vitatkozni, de nem érdemes, mert ahogy én sem akarok az igazamról senkit meggyőzni, úgy én sem hagyom magam másoktól. Ha valakinek nem fontos a testiség, az az ő dolga. Legalább van mire ráfogni, miért hűséges.
Viszont akinek fontos, az tudja, hogy szex nélkül is lehet élni, csak nem érdmes.
Nos, röviden ennyi, jóccakát mindenkinek, megyek bingózni :))))
Szép estét!
Vajon hol van a fórum indítója?!
Elég régóta hozzá sem szólt a témához...
Visszaolvasva, meggondoltam magam: tényleg csak egyszer élünk, és az élet oly rövid...
Ha valaki úgy gondolja, hogy nem tud szex nélkül létezni, akkor szexeljen, és ha ez nem megy házasságon belül, akkor majd megy máshol/máshogy!!
Ha már nem vagyok biztos benne, akkor a kapcsolatomban sem ergo mire építettem a házasságom? :D
Én biztos vagyok az ő hűségében, ha az előző 32évét nézem élete során :D
Amúgy 24 :)))
További ajánlott fórumok:
- A megcsalás megbocsátása, avagy lehet-e a kapcsolat olyan mint régen
- Ha már volt megcsalás egy kapcsolatban, működhet később?
- Több megcsalás, lebukás, sokadik esély után megmenthető egy kapcsolat szerintetek?
- A megcsalás csak testi kapcsolat?
- Ha valami nem klappol egy kapcsolatban, miért kell megcsaláshoz folyamodni?
- Hogyan lehet normális kapcsolatot kialakítani a családon belül ha egyébként mindenen vita van?