Megcsalás a szex hiánya miatt.....a kapcsolat egyébként működik... (beszélgetés)
Köszönöm :)
Hidd el túltenném magam, mert amellett hogy biztos vagyok párom hűségében, ha esetleg megbotlana valószínüleg megbocsájtanám, hiszen van egy gyermekünk és családunk stb...
Pozitívan gondolkodok, de azért úgy érzem reálisan látom a világot. Nem szeretek általánosítani, vannak olyanok,akik a testi vágyaikat kordában tudják tartani, hiszen emberek nem állatok. Aki meg nem, az nem is akarja valószínüleg, könnyebb megoldást választja. Ez az ő problémája, mindenki a saját életével számol el,meg a lelkiismeretével,már ha kiiskolázott.
Észre venni azt,hogy valaki szép az egy dolog, nem vagyunk vakok....de vannak határok,amit a házas felek állítanak fel,mindenhol mást gondolom.....
Sokszor csalódik az ember,de mi magunk alakítjuk az életünk.
Ne bosszankodj, hogy a hozzászólók egy részéből hiányzik az empátia, s a véleményüket mindenféle okossággal (életkor, tapasztalat, erkölcsi skrupulus, stb.) próbálják alátámasztani.
Az a lényeg, hogy te tudod, miről van szó, és mindenki érezze magát megtisztelve, hogy ezt a nem könnyű helyzetet megosztottad velünk.
Ahogy körbejártad a témát, azt gondolom, hogy a teljesen jogos igényed szeretnéd úgy kielégíteni, hogy az a házasság normálisan fenntartható legyen.
Én drukkolok, hogy a lehető legjobban sikerüljön.
Bence1020-nak:
Igazán intelligens ember
- nem magyarázkodik
- nem süllyed le általa kifogásolt színvonalra. :D
Nincs értelme a korkülönbségen veszekedni, nem ez a téma, de csak ezt feszegeti minden "idős".
Egy fúrumhoz hozzá lett szólva, erre mindenki azzal jön, hogy jaj mit tudhat egy fiatal erről. (A ti időtökben még lehet, hogy semmit, ma már ez változott)
Ne indítson valaki fúrumot ha ilyen érzékenyen kezeli. Elvileg egy fórumhoz mindenki hozzászólhat...
Na, ezt ne!!
Kérlek, nézd meg, mire írtam ezt...
Én csak "lecsaptam a labdát", amit ő feldobott.
Na, csak így tovább!
A végén még ihletet kapok egy „Akinek mániája a helyesírás, az nem biztos, hogy az intelligencia bajnoka” című cikkhez. :D
Addig, míg én nem mondom neked hogy ne ugass, addig ne beszélj így velem, te kis takony!!
Már rég nem szól hozzád a kutya se, ne pörögjél, mint a búgócsiga!
Ha nem vetted volna észre, már rég nem ez a téma.
Te még biztosan nagyon zöld vagy ezen a téren xD
Mint ahogy neved is mutatja....:))))
Egyetlen szexuális segédeszköz elfogadható számomra: az eleven férfi :)))
Még a gumit is utálom....
Nem olvastam vissza, bocs, ha már volt róla szó.
Vannak szexuális segédeszközök. Azzal nem próbáltátok?
További ajánlott fórumok:
- A megcsalás megbocsátása, avagy lehet-e a kapcsolat olyan mint régen
- Ha már volt megcsalás egy kapcsolatban, működhet később?
- Több megcsalás, lebukás, sokadik esély után megmenthető egy kapcsolat szerintetek?
- A megcsalás csak testi kapcsolat?
- Ha valami nem klappol egy kapcsolatban, miért kell megcsaláshoz folyamodni?
- Hogyan lehet normális kapcsolatot kialakítani a családon belül ha egyébként mindenen vita van?