Megcsalás a szex hiánya miatt.....a kapcsolat egyébként működik... (beszélgetés)
Igen, védd meg magad :) ez egyértelmű, de ne haragudj lehet szép szóval is.
ÉS amúgy ez mindenki másra is értendő....
Tudhatod te is ha van bölcsességed,tapasztalatod stb...hogy sokszor szép szavakkal sokkal jobban lehet pofára ejteni vkit...főleg a fiatalabb lányokat.
Amíg én normálisan írogatom a magam kis véleményét, amit igenis a tapasztalataimra, és az évek során remélem rám ragadt "bölcsességre" alapozok, és ezt teszem, hangsúlyozom normális hangvételben, addig hagy védjem már meg magam, ha kis csitrik "bepróbálkoznak" nálam!
Szerintem, ez nem intelligencia kérdése.
Minden épeszű ember, még az agyoniskolázott sem hagyná magát hasonló esetben.
Bár, lehet polgárpukkasztásból csinálják...
Szép napot mindenkinek!!
Azért kicsikém, mert lehet véleményed, csak azt tálald kulturáltan, (már, ha érted, miről beszélek)
:)
Nahát, milyen álszentek vagyunk, nem?! :)
Oppp, nálam ez a hozzászólás verte ki a biztosítékot...
... lassan szégyellem, hogy nő vagyok. :/
Vettem a fáradtságot s végig olvastam az összes hozzászólást. Némelyiket kár volt pedig. Nekem az jött le ebből az egészből, hogy a magyar nők még mindig nagyon álszentek vagy prűdek. De mondhatnék naivat is, mert hogy előbb utóbb minden nőt megcsal a férje az tuti. Ha nem csalja meg, az csak azért lehet szerintem, mert NINCS NŐ akivel megtehetné. A mondás is úgy tartja: meg kell adni a testnek is ami az övé, meg a szellemnek is, ami az övé. Ha bármelyik rész csorbul, az a másik rész rovására megy. Müzli is írta, hogy depressziós lett, amit nem is csodálok. Elveszítette a nőiességébe vetett hitét!
Milyen érdekes, hogy erre senki nem reagált a "hűség" bajnokai közül!!!!
Ezek szerint a nő csak egy szexuális játékszer, amit a férfi addig használ, amíg tud, vagy akar, utána a nő vessen magára!Így gondoltátok? Legszebb korában lévő, érett, csinos asszony minden örömtől fossza meg magát? Hát ez nagyon középkori gondolkodás. Müzli leírta, hogy mindenhová elment a párjával, mindent megpróbáltak, hiába! Maga is diplomás eü-s (orvos?) ezt nem mondta, de nyilván ért hozzá. Párja állapota nem fog változni. Elhagyni nem akarja, mellette marad. Akkor meg mi a bajotok vele?
Az vesse rá az első követ, aki nem fél attól, hogy az Élettől duplán kapja majd ezt vissza!
Frigid nők meg ne papoljanak hűségről, mert nem tudják mi az!
Aki nem inge ne vegye magára! Jól csinálod, Müzli,
irigyek rád, mert te még kellesz valakinek. ;-)
Még annyit, hogy minden topicban van egy ember, aki a topic indítójánka megmondja, hogy azoknak kellett volna megnyitnia, akik egyetértenek vele.
Ez esetben, DINNA, te vagy a favorit, te vagy az első, a tuti! Gratula! xD
Nem gondolom, hogy bárkinek is megmondtam a tutit, ha te így érzed, a te problémád/vagy nem.
Egy véleményt írtam le, és nem tudom, hogy ez miért hozta ki belőled ezt, és igazából nem is érdekel.
Arról, hogy kinek mennyi a kora és, hogy ez mennyi ésszel jár vagy sem....hát nem az én 14 éves gyermekeim mászkálnak kint az utcán érdekesnek mondható ruházatban...ezzel nem azt mondtam, hogy a te gyermekeid... amennyiben vannak....igen...de arról kár beszélni, hogy kinek mekkora az esze...főleg , hogy kegyetlen ismersz, mindenbizonnyal. NEM gondolom, hogy hibás lenne a gondolkodásom attól, hogy hiszek dolgokban.
Másrészt, olyan fórumot kellett volna nyitnod, és a címét úgy megfogalmaznod, hogy csak olyan emberek írjanak akik úgy gondolkoznak mint te.
Márpedig még én is a szerinted fiatal okoskodó is rájött már , hogy KÜLÖNBÖZŐEK vagyunk !
Tisztelettel, részemről lezártam ezt a témát.
"...vannak olyanok, akik a testi vágyaikat kordában tudják tartani, hiszen emberek nem állatok."
Mennyire igaz!
Ez elhatározás kérdése, hogy hűséges lesze-e vagy sem. Mindenki megkívánhat egy másikat, na de nem kell ráugorni.
Ezt egy ismerősöm mondta: "Ha egy férfi meg akarja csalni a barátnőjét, akkor úgy is meg teszi ha a nő a kezét fogja"
Ha a férfi fejben eldönti, hogy nem csalom meg a párom, akkor nem fogja.
További ajánlott fórumok:
- A megcsalás megbocsátása, avagy lehet-e a kapcsolat olyan mint régen
- Ha már volt megcsalás egy kapcsolatban, működhet később?
- Több megcsalás, lebukás, sokadik esély után megmenthető egy kapcsolat szerintetek?
- A megcsalás csak testi kapcsolat?
- Ha valami nem klappol egy kapcsolatban, miért kell megcsaláshoz folyamodni?
- Hogyan lehet normális kapcsolatot kialakítani a családon belül ha egyébként mindenen vita van?