Megbüntették a fiam a villamoson, pedig volt bérlete! (beszélgetés)
3. f8db0709b8
2009. márc. 30. 08:59
Akkor nem volt megértö az ellenör!Én sem irtam rá egyszer,de kaptam egy tollat,és annyi kérése volt,hogy fejböl irjam rá,mert ugy hihetöbb hogy enyém a bérletem!
2. moki-kopi (válaszként erre: 1. - 9bbaa658f2)
2009. márc. 30. 08:59
szia!
de miért vették el a bérletét???????
1. 9bbaa658f2
2009. márc. 30. 08:57
Véletlenül nem írta rá a nevét kértek tőle 3000 ft-ot nem volt nála .Nem is értem miért gondolja az ellenőr,hogy egy diák ennyi pénzzel járkál?Ezért 6000 ft-ról a kezébe nyomtak egy csekket és elvették a bérletét.Ma jeggyel ment iskolába.Érdekes a csavargók és egyesek utazhatnak ingyen.A diák akinek van bérlete az egy kis hiba miatt ezt érdemli.Mit szóltok ehhez?
További ajánlott fórumok:
- Flört a villamoson. Mit tegyek?
- Ha hatan utazunk (4gyerek) 5 személyes autóban megbüntetnek?
- Nem volt a gyermekemnél a bérlete, ezért megbüntette a kalauz, van-e lehetősége utólag bemutatni, hogy kevesebb legyen a büntetés?
- Már megint kaptam egy számomra ismeretlen alapítványtól csekket+névreszóló matricákat, hogy fizessek nekik. Ha nem fizetek, megbüntethetnek?
- Mi a véleményetek a buszon, villamoson vég nélkül telefonáló, hangosan beszélő emberekről?
- Pályakezdő munkanélküliek: nektek van, aki megveszi a teljes árú BKV bérletet, vagy pedig lyukasztgattok, ha utaztok valahova?