Medveczky Ilona már a TV2-ben szerepel! (beszélgetés)
Na ez rá vall, elég egoista személyiség! Kell, hogy legyenek ilyen emberek, hogy mi (hétköznapi emberek) örülni tudjunk a családunknak!
Én nem sajnálom, szerintem Neki így teljes az élete, bár sokat unatkozhat.
Kimondhatatlanul utálom azt aa nőt!
Amit művel az már túl megy minden határon! KInek képzeli magát??
Nem bánja. Azt mondta egyik abortuszát sem bánta meg mert ő nem arra született, hogy xaros pelenkákat mosson a konyhában egy asztalos férj mellett - ő dívának született és azért, hogy az emberek csodálhassák.
Ő fogalmazott így!
Nem semmi, mi?!
akit nem érdekel a téma, vagy unja már, nem muszáj hozzászólniuk!
Keressenek maguknak érdekesebb témát, van bőven :)
Na ilyen külsőt, nem adnak ingyen!
Szeretnék én ilyen jó formában lenni, most 38 évesen is. Oké, Ő már "kicsit" túlzás.
Nem tudom, minek kell így felkapni ezt a vénasszonyt.
És egyáltalán mi, magyar nép (tisztelet a kivételnek), miért kell, hogy kíváncsiak legyünk rá???! Vagy egyáltalán bármelyik "celeb"re???! Ha nem néznénk és nem vennénk ennyi marhaságot, akkor talán lehetne a tévékben is normális műsor.
Addig marad a Duna TV, az m1, m2, National Geographic, Animal Planet, stb...
Bocsi :) erről lemaradtam!
Azért pletyózhatunk kicsit.
Most láttam a TV2-ben, Liptai Klaudia beszélgetett vele, természetesen az RTL Klubos botrány is szóba került.
Hamar lecsaptak rá!
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - minden jöhet, amiben o-ó betű szerepel
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!
- Közmondások, szólások, hasonlatok, kifejezések, melyekben egy állatnév szerepel
- Írjatok olyan híres emereket, akiknek a nevében ország vagy város neve szerepel?
- Irj egy olyan dalt (sláger, ária stb.) amelynek első sorában egy növény szerepel
- Ha újra születhetnék, újszülötten Medveczky Ilona szeretnék...