Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mást is irritál, amikor asszertíven/ magabiztosan kommunikálnak vele? fórum

Mást is irritál, amikor asszertíven/ magabiztosan kommunikálnak vele? (beszélgetés)

1 2
2021. ápr. 23. 11:13
Szerintem nem igazan tudod, hogy mit jelent az asszertiv kommunikacio. Mert annak pont az a lenyege, hogy mindket fel szempontjait figyelembe veszi.
2021. ápr. 23. 11:08
Amikor meséltem, hogy valami igazságtalanság ért, akkor szeretik elővenni, ezt, hogy: Bizonyára, valószínűleg,. stb, baromi idegesítő ilyenkor is.
4. adbe82e122 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. ápr. 23. 11:07
Értem a kedves fórumnyitót. Mivel nálunk a cégben rengeteg ilyen ember mozog, aki így kommunikál. Ez megnyugtató volna, ha nem a saját feladatát tolná rád ebben a kifinomult stílusban. Nem téged számoltatna el, a saját hibáiról. Ha kérsz tőle valamit akkor megígér ebben a stílusban mindent, majd b*szik teljesíteni.
2021. ápr. 23. 10:59
Nem tudom, hogy ebben mi az erőszak. Aki képes így kommunikálni, kiáll a saját érdekei mellett úgy, hogy figyelembe veszi a másik fél igényeit és nem sérti meg semmilyen formában. Gyakorolni kell, nem ördögtől való technika
2. Lávli* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. ápr. 23. 10:51

Az asszertiv kommunikáció se nem behódolás, se nem dominancia igény. Kevesen képesek rá, pedig mindenkinek úgy kellene.

Igen fura érzéseid vannak, ezek szerint nem az asszertiv kommunikációval van a gond, hanem az önismereted fejlesztésével.

Megnyugtató, hogy fejleszthető.

2021. ápr. 23. 10:42
Olyan érzés mintha megerőszakolnának. Mintha nem tudnám levakarni az ilyen embereket magamról és mintha tartoznék nekik szívességgel.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook