Maradj otthon, de ne vásárolj sokat! Ezt hogy? (beszélgetés)
Ismerős család péntek óta karanténban van. Ha kell valami szólnak, megvesszük nekik, letesszük az ajtó elé.
Az árát meg átutalják.
Ezt eleve nem értem, hogy nem lehet másfél órát vagy többet is kibírni evés nélkül?
Ez a filmnézés közben evés csak egy ostoba, amerikai filmekből átvett szokás.
Akit nem visz el a korona, azt elviszi majd a túlsúly? Tényleg aggódhatunk a stressz-evés miatt is.
Nekem nem fogy el 20 kg cukor, egy bála liszt, egy karton olaj no meg 180 tekercs budipapír sem két hét alatt. Én már csak azért vettem egy csomag plusz 12 tekercses klotyópapírt a meglévő 10 tekercs mellé mert itt presszionáltatok és behülyítettetek:)
A kolléganőm majdnem sírt, hogy de vegyek ám papírzsepit is, hát bakker, vettem egy 100-as csomagot a meglévő 300 db mellé:) ja meg két nyuszis szalvétát. Már tök hülye leszek én is, pedig izé...tudok józanul gondolkodni.
New(l)
Orsi2017
Globus
Köszönöm nektek, hogy megnevettetek!
Nem kell annyit zabálni. Főleg ha valaki otthon ül.
Alapanyagcserének megfelelően, máris nem kell 5 rúd szalámi meg 25 csomag virsli.
Már egy bevásárlást is név nélkül:-)))
Nagy titok lehet:-))))
Ennyi a véleményem.
További ajánlott fórumok:
- Maradj otthon! Magad miatt, a szeretteid miatt és miattam...
- Szeméremszőrzetet be lehet otthon festeni, hogy tartós maradjon a szín?
- Csajos szilveszteri buli!!! Senki ne maradjon otthon!
- Méhszáj fagyasztás előtt vagyok. Hogy csinálják? Fájdalmas? Maradjak otthon utána vagy mehetek dolgozni? Minden érdekel ezzel kapcsolatban.
- Tudna valaki ötletet adni ahhoz, hogy hogyan kell a műszempillát otthon, házilag felrakni, lehetőleg úgy, hogy fenn is maradjon?
- Hogyan tüntethetem el a pattanásokat otthon? Hogyan ápolhatnám a körmeimet?