Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Málnás piskótarakás recept

Málnás piskótarakás recept

A Málnás piskótarakás hozzávalói:
50 dkg málna
1 liter joghurt
2 csomag babapiskóta
kevés vaníliás cukor
porcukor ízlés szerint
tetszés szerint tejszínhab a tetejére
citromfűlevél vagy mentalevél a díszítéshez(persze ez el is maradhat)


A Málnás piskótarakás elkészítési módja:
A joghurtot öszekeverem a porcukorral és a vaníliás cukorral, a málnát óvatosan megmosom és lecsöpögtetem. Egy üvegtálat vagy jénait kibélelek babapiskótával, meglocsolom a joghurttal, és megszórom málnával. A rétegezést addíg folytatom, míg tart a hozzávalókból. Ezután az egészet hideg helyen állni hagyom kb. fél napot, ameddig a málna és a joghurt átáztatja a piskótát.Miután kehelybe kiszedtem az adagokat, tetejükre tejszínhabot teszek, és egy szem málnával és citromfűlevéllel díszítem.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A málnás piskótarakás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook