Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem is vannak foltjaim a homlokomon. :( Évek óta zavar, de nem találtam rá semmit ami segítene. Az anti bébitől jött ki, már vagy 6 éve. Most rendeltem az Enikő féle krémből, remélem hatásos lesz.
A bőrgyógyászom valami lézeres kezelést javasolt rá a téli időszakban, szerinte attól nem jönne vissza.... hát nem tudom. Elég drága, 15ezer/ alkalom, és kellene 4szer. Volt már valaki ilyenen?
Remélem nem lesz rá szükség, és Enikő krémje csodát tesz.
Én napi 2-szer kentem, és Enikő azt mondta, kenjem vastagabban, mert mondtam neki, nekem nincs mit ledörzsölnöm a szemetes felett.
Egyébként én is elégedett vagyok!
már elhasználtál egy adagot??? Nekem még a fele megvan, és én is elég vastagon kenem.
Nekem most nagyon szép szinte alig látszik már.
Legalább már ne jönne vissza.
Azért még ne add fel, a hatás elvileg 2 hét után várható!
Én most azért ezerszer jobban érzem magam a bőrömben, ég és föld, amilyen volt, és amilyen lett!
Eltelt 1 hét és semmi változás. :( Krémezek ezerrel, nem adom fel.
Megint belenéztem a kocsiban található napellenző tükrébe. Jaj bárcsak ne tettem volna. Borzalom... Felesleges ide mindenféle alapozó.
ebből is elegem van már nagyon
ilyen szerencsétlenek is csak mi lehetünk
na erre voltam kiváncsi
köszi az infót
De ha már itt vagyok, képzeld, ugye mondtam, hogy pár nap alatt szépen lehalványitott, majd stagnált, de a hétvégén lent voltunk a telken, fényvédő ment ezerrel, szeles volt az idő keleten, de nem annyira, mint mondjuk máshol, a nap viszont szépen sütött.
Napi többször fényvédőztem, és biza pindurt azért sötétedett, tehát szerintem vissza fog az idővel jönni, ami naon szomorúvá tesz!!!
Akik régen használták Enikő krémjék tőlük kérdezném hogy kinek jött újra ugyanott vissza a foltja???
Volt-e olyan aki teljesen megszabadult tőle???
Holnap lesz 14 napja hogy használom Enikő krémjét
szerintem halványodott tőle, de még nem tudom hogy mi lesz nagyon süt a nap, és én is kenem a fényvédőt ezerrel.
Sziasztok!
9-ik napja hogy használom Enikő krémjét.
Éjszakára mindig rajtam van de nappal ritkán, mivel reggeltől-estig dolgozom. Szerintem halványodott, de nem merem elkiabálni. Egy próbát megér mindenkinek, hiszen a többi krém sem valami olcsó s eddig nekem még ez vált be a legjobban.
Ezt a krémet tulajdonképpen lehetne folyamatosan használni csak a nagyon nyarat és nagyon telelt kell kihagyni? Már persze abban az esetben ha nem múlik el teljesen sohasem, de azért mégis segít valamit.
A legtöbb ilyen krémnél azt olvastam, hogy max. 3-4 hónapig használható. Ennél a krémnél nem láttam ilyet. Szerintetek?
(A 3. napnál tartok, eddig semmi változás.)
Szia!
eddig csak egy ember írta ,hogy nem volt jó neki,nekünk,többieknek használ.Én november végétől kentem,majdnem három hónapig.most jó,bár nem tűnt el tökéletesen,de csak én látom :D
Nem tudom,mit hoz a nyár,fényvédőt használok.
Sokadik próbának gondoltam én is...ez végre bejött. a gyógyszertáriak,meg egyebek is nagyon drágák:(
Kedves Sorstársaim!
Összességében végül is mit mondtok az Enikő féle krémre? Megéri 3dkg-os krémet megrendelni több mint 7000Ft-ért? Mert már csak ez az esélyem maradt a sokféle krém után, lassan így érzem!!!
Csak nem akarnék megint feleslegesen pénzt kidobni, ha ez sem hatásos!
Segítsetek!!!
Sziasztok!
Mivel ezen a fórumon hallottam először Enikő krémjére, úgy gondoltam én is tájékoztatom a reménykedőket a hatásról. 10 napja használom a krémet, és sokat halványodott már most. Sajnos nem mindig tudom két óránál tovább fenn hagyni a krémet, mert későn érek haza, de volt egy két éjszaka is mikor magamon hagytam. Én a szemeim alatt az arccsont mentén, és a szám fölött használom. Remélem teljesen eltűnik. Nappalra fényvédő szigorúan.
Napkori, te mióta használod!
Biztos nem vagyunk egyformák, ha 2 hét után sem látsz semmit, akkor leszek szomorú!
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Viszonyt megelőzni.
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?