Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)
Ezt a minap olvastam:
"38-féle bőrvilágosító krém vizsgálata szerint a készítmények átlagosan 45% higanyt tartalmaztak".
Na most el lehet gondolkodni, hogy az Ep... és más krémekben mi van. :( A kövirózsa viszont nekem nem használ, így akkor mi marad????
De egyébként higany van a halakban, amalgán fogtömésben, növényekben és még sorolhatnám.
Ezzel nem a krémet védem (hiszen mindenki maga dönti el mivel mérgezi magát), de ha annyi mindenben megtalálható a higany miért csodálkoznánk hogy ebben is van? :(
Hidd el mi is sajnáljuk !
Aki akarja használja régen is ilyen krémmel kentek az arcukat a nők .
Csak találunk valami más megoldást aki pedig be vállalja így a krémet az ő dolga .
Ne mérgelődjetek csajok, ez van, mi szerettünk volna szépek lenni! :)
Akkor kezdett igazából gyanús lenni mikor azt mondta, hogy neki el kell tünnie, miért, hová??
Annak tudtam be, hogy viselkedés zavara esetleg üldözési mániája van,de most már tudom, hogy miért mondott ilyeneket.
Higany??? Hát ez remek :((((
Én a pigmát se kentem pont emiatt!
Köszi, hogy megosztottad velünk ezt a fontos dolgot! Ha már más nem tette meg...
Erospaprikát reggeliztem ma :)
Amugy nem élvezem , csak egy sértődos majom vagyok naa
Kicsit most jobb , hogy kiadtak magamból , de sajnálom , hogy igazam lett ..,mert én is szeretnek baba bort , de nem minden áron ennyi .
Úgy legyen, hogy jól át lettem ejtve és valami olcsó házileki meggyből. Azóta már az ára is eszembe jutott! De sokan nevethetnek most rajtam, nyilván én is jót röhögnék, ha olyan marha jól állnék anyagilag.
Persze közben nyilvánvaló volt sok minden, röhögött is párom, hogy persze hogy nem színtiszta somvelő, akkor nem lenne édes, és hogy kb. 40%-a cukor, akkor 2400Ft/ kg. körül vettünk kristálycukrot! Hááát, tudtam volna másra költeni, bőven lett volna helye, most meg kölcsön kellett kérnem, hmmm.
Nila! Te meg élvezkedsz most, mi?:)))
Atyaúristen, remélem a lekvárban nincs semmi!
Hú, most ideges lettem kicsit!
Nem értem mi a baj a higannyal ?? Elmúlik Adolf nem ? Na akkor ez számít .
Bocsánat kicsit én is át mentem szokifirgatos sértődöttbe mert ugye egyből rossz lettem amikor ketekeftem.
Vagy a higany zavar wiki ?
O én azt mar az első kitérő levélnek tudtam , hogy van benne , csak egyből a nekem lett ugorva mert kételkedem ..
Huh basszus! Hát az valóban nem jó!
Megyek mosakodni gyökérkefével!!!
Drága Dr. nő!:))
Egy atommag kutatónak ez dukál:)
Én teljesen jól olvastam, Te nem fogalmaztad meg rendesen, kiváltani én receptet szoktam!
Egyenes választ vártam az egyenes kérdésemre, de te kitértél alóla, ezen már meg sem lepődtem egyáltalán!
Megnéztem, a reagens kimutatta a higanyt, erre úgy gondolom, figyelmeztethettél volna, hogy szabadon dönthessek akarok -e bőrrákos lenni vagy sem!
Nem kutyagumiztalak le, de bármikor érzem magam olyannak, mint te, sőt szerintem én egyenes és karakán egyéniség vagyok és az is maradok, senkit sem szeretnék félre vezetni és eddig sem tettem! :)))
Azóta mióta írtam neked megtudtam egys mást, de a klaviatúrám nem engedné leütni a billentyűket, ha szeretném, hogy mindenki tudjon róla!! :))))
További jó szélhámoskodást!!
Ma 1 hete kenem az arcomra.A patik lehet a ciklusom miatt jönnek.A folytonos radirozás miatt lehet a bababőr.A foltok ha eltűnnek olyan boldog leszek ..
Várok kenek remélek.
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Viszonyt megelőzni.
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?