Maine Coon cicák (beszélgetés)
Szereztem egy nagyobb karton dobozt, mert nem akartam, hogy kijárjanak.
A mama cica, be tud menni lépdelve, de a kicsik nem érik 'még" fel a szélét.
Amúgy nagyon türelmes volt nagyon, letettem és megnézte, hogy jó-e?
Mikor belefeküdt utána terítettem le a palant és törölközőt.
Ahogy behelyeztem őket azonnal ment ő is. :)
Nem, érdekes módon a kis nőstény a legerősebb, csak a hímek közül kettő állandóan a doboz szélénél van, mert mennének a mama cica után. :)
Shadow a nőstény cica, szabályosan verekszik a többiekkel.
Már elkezdték tisztogatni magukat, de még kis esetlenek. :)
Teszel fel képet?
Azért kérem, mert a kislány feketének született, (a többiek fiúk) és őt meg szeretnénk tartani, viszont az állatorvos mondta, hogy kivilágosodhat.
Köszönöm. :)
Cukikák! :)
Nekem egy nagy szürkém van otthon :)
naposan
s-betű kimaradt... :)
Voltunk állatorvosnál, nem mosta ki, hanem adott neki 4-szurit.
Méhösszehúzó fertőtlenítő s.t.b.
Ha valakit érdekenek a kölykök a fb-re raktam képet.
Jade Jacksonville neve alatt van. :)
Ma éjfél után 40 perccel elkezdődött, 4 kiscicánk van, még nem tudom a nemüket, mert csak annyit segítettem, hogy cicire tettem őket időnként.
Nagyon jó cica mama a Jade, egyből óvta őket, és szépen letisztította.
Most elégedetten szopiznak, 2-órán belül viszem Jade-et állatorvoshoz egy öblítésre, nehogy valamilyen fertőzés alakuljon ki.
Csináltam egy képet, de konkrétan nem nagyon látszanak, mert a törölköző tartó komódban ellett meg és az sötét, és nem is akartam zavarni.
Még jó, hogy mindent kipakoltam onnét is, és leterítettem egy törölközőt direkt erre a célra. :)
Sziasztok.
Ma vagyunk a 67-napon és még semmi, nagy már a pocakja és kemény.
Az állatorvossal beszéltem és mondta, hogy 70-napig is eltarthat a vemhesség, általában 60-65 szokott lenni, de ők nagyobb termetűek ezért hosszabb.
Viszont megbeszéltük, hogy ha nem ellik meg a 70-ik napig akkor császározás lesz.
Már nagyon várom a cicákat írok, ha megszülettek. :)
Most így jó lett!
Gyönyörű cirmi!
az AAAAAAAAAD I ott maradt a sorköz, pedig kivettem belőle.
Amúgy nagyon aranyos cica. :)
Próbáld meg most megnyitni, van benne egy sorköz, amit kivettem.
Rakok fel. :)
Remélem minden rendben alakul.
Ma kiderült, hogy 7-hónaposan ivarérett a kandúr:
4-cicánk lesz. :)
Kriszta71-nek igaza van! :) A nővérem 2évig bújta napi szinten a netes aprókat, mire tavaly decemberben sikerült egy másfél éves fajtatiszta ex-kandúrt örökbe fogadnia _ingyen_!
15ezret fizetett, de azt se a cicáért, hanem a bútoraiért kért el az előző gazdája jelképes összeget. :)
Szóval nem lehetetlen, csak türelem és szerencse kérdése. :)
szia!
Ilyen cicát ritkán lehet örökbe fogadni mert még a keverékeket sem adják olcsón.Nézegesd a hirdetéseket,hátha...de kicsi az esély
A mi nőstényünknek kellett olyan 3-5 nap, mire megszokta a kölyök cicákat, az egyiknél kb 8-hónapos volt ott elég volt a 3-nap, a másiknál már elmúlt egy éves és ott kellett az 5-nap.
Kitartást kívánok, a saját cicádat dicsérd, mert ilyenkor vérig van sértve, hogy ki ez a betolakodó.
Kölyökként könnyebb lett volna összeszoktatni egy másik cicával.
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem se a cicákat se a kutyákat!!
- Költözés cicákkal
- Kezdő cicásnak mit ajánlanál. Honnan vegyen cicát? Menhely, tenyésztő? Milyen kezdő csomag kell a cicákhoz?
- Segítsen, aki tud - 6 napos cicák!
- Eltünt cicák, kutyák gazdái beszélgessünk
- Ma fogtam a kezembe egy Maine Coon macskát. Rokonomé. Csak...