Magyar hagyományörzés (beszélgetés)
Jaajjj,mi is menni akartunk,de most Zolim talált mást..Boldogkőváralján 1 hetes rock koncert rendezvény lesz,oda szeretnénk menni 2-3 napra augusztusban.
Lesz Kárpátia,Fejbőr,Lord,stb.
Mi Balatonlellére megyünk nyaralni, 3 éve nem voltunk, de már azt nézzük lesz e vmi jó kis zenei program:)
Magyar Sziget nem tudom bele fér e...majd meglátjuk:)
nagyon:)
épp tegnap beszélgettünk apával,hogy hová kéne menni egy pár napra nyáron..most megyünk majd először a gyerekekkel nyaralni:))
illetve mióta megszülettek egyáltalán nem voltunk,csak 2 napokra,azt is ritkán.
én köszönöm, hogy olvasol
hihi
hogy vagytok csajok?
várjátok a nyarat?
szia
igen
csinálunk sok képet
nem is lehet kihagyni a fotókat
Mi is Szovátán voltunk. A Szkítia volt furulyása oda való,és náluk szálltunk meg. Azóta meg is csinálták a szülei a házat kis panziónak.
Érezzétek jól magatokat majd nagyon jó utat kívánok előre is,és csináljatok sok-sok képet.
Jaj nagyon jó!!! és tudod milyen régóta vártam egy ilyen képre)))))
Olyan is van,ahol csak én vagyok az Attilával azt este felrakom.
szisztok
azt nem is mondtam, hogy Szovátára megyünk
de elmegyünk Csíksomlyóra is
igen,abból:)Nagyon tetszik Rékassy alakitása.
Hűűű,micsoda kép van a naplódban:)Gondolom,hogy jó lehetett:)
Ossianon nőttem fel..,és azóta már a fiam is. Kalapácsot inkább a Pokolgépben szerettem de ott nagyon!!!
A Záróvers az tényleg ott van,de az bárkitől gyönyörű. Mindjárt megnézem mit küldtél.
Hogy-hogy nem tetted be a képet a naplódba,amit küldtem?
Csak a kódot kell bemásolni.
De jó lehetett:))
Én is mindig nevetek a gyerekeken,ahogy tudják a szövegeket..az én fiam is 3 évesen az összes Kárpátia számot nyomta,most már megy a Fejbőr is:))))
Tényleg Kalapácsot szeretitek?Wass Albert záróversét imádom tőle,minjá betszem a naplómba:)
És az Ossiánt?
Sziasztok!:)
Tegnap megint felhúztuk magunkat apával azon az Izraeli zászlós ügyön...áááá.....hol élünk mi????....milyen országban???.....gggggrrrrrrrr....
Ma voltunk anyák napján az oviban,édesek voltak a gyerkőcök:))
Jó reggelt mindenkinek!
Látom megtaláltál Szent Koronán,visszajelöltelek,köszi:))
Megértem. Míg Bence kicsi volt mi sem ugráltunk ilyen vígan.
Jó éjt neked is,szép hétvégét.
Sajnos mi nem tudunk menni,apa dolgozik,én meg autó nélkül 2 kicsivel...nehéz ügy:(
Jó éjt mindenkinek,elteszem magam holnapra:)
Hát az biztos hogy az élő koncertekkel nem ér fel semmi. Tunyó is egy soha el nem múló szerelem,16 évesen általa (is)szerettem meg a rockzenét. Nagyon meglepődtem mikor megláttam Attilát is a temetésen.
Lesznek bizony méghozzá vasárnap du. 4-től,de csak a héten rakták fel őket a programba ugyhogy a víz levert hogy idén először nem lesznek..!
Nálunk meg pont úgy van,hogy első a Kárpátia és minden csak utána jöhet.
Talán azért,mert több koncertjükön is voltunk és élőben más a filingje:)
Igen.Férjem szereti őket,én nem annyira.
De nagyon tetszik pl. a Radical Hungary,vagy Dalriáda.
Fanka Delit meg egyenesen imádom!Vele még nem sikerült személyesen találkoznom,de Dalriádát hallottuk élőben,nagyon jók!
Igen,erre kiváncsi lennék én is...talán a pénz miatt...Jobbikos majálison is lesznek állitólag.
Férjem nagyon szerette Tunyogit.
Szívemből szóltál,mert ez fájó pont nekem is,ráadásul pont a kampányzárójukon...!
Nagyon tisztelem az Attilát,a Tunyogi Péter temetésén sikerült vele egy-két szót beszélgetni a "szia"-n kívűl is. Szeretném megérteni hogy mi késztette rá őket.
További ajánlott fórumok:
- Egyedülálló nő és babavállalás nem hagyományosan
- Karácsony - kullogás a hagyomány után
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Egyszerű magyar hagyományos ételek
- Segítsetek légyszíves, hagyományos igazi eredeti magyar süteményeket keresek.
- Milyen hagyományos, magyar, lassú zenéket ismertek?