Ma kezdtem a Shaolin diétát. Próbálta már valaki? (beszélgetés)
Szabina Te magad is tudod, hogy nem helyes ha így akarsz fogyni! Férjed, környezeted is Téged támogatna,mondván,:NE TEDD!!!, de igen, beteges amit csinálsz...nem bántásból mondom...tényként kijelentem...ahogy Te is tetted a naplódban. A környezeted melletted áll/állna...
"Tőlünk" mit akarsz? Mi sem fogjuk a fejedet símogatni: "Jól van kedves, tedd tönkre a tested, az életedet!"...
Miért is nincs itt helye a kritikának ?
Teljes mértékben igaza van az általad kritizálónak vélt kedves fórumozónak.
A kérdés az volt,hogy próbálta-e már valaki?
Nem,nem próbáltam és nem is fogom.Ezzel kapcsolatosan írtam le a véleményemet,az ÉN véleményemet.Igen,SZERINTEM beteges.Gondolom azért írtad ki a kérdést,mert érdekel mások véleménye is erről.
nem, nézd meg a mintaétrendet...
Sziasztok!
Csodák nincsenek.Persze,le lehet fogyni 6 kilót,aztán visszajön 16 amint abbahagyod a diétát.Tipikus káposztaleves szindróma.
Életmódot kell váltani és odafigyelni,hogy mikor mit eszel.
Ráadásul én 52 kilóval nem fogyóznék,ez már beteges,itt nem a kilókkal van baj,hanem a személyiséggel.
Sziasztok!
Én többször kipróbáltam a Shaolin diétát és barna rizs kúrát is. Amúgy az interneten komoly irodalma van.
Szóval a lényege a barna rizs és a gyümölcs kombinációja. Legalábbis az eredeti diétának. Én a diétát vegyítettem egy kis testkontrollal: délig vagy az ébredés idejétől függően kora délutánig csak gyümölcsöt fogyasztok (grapefruit, alma, kivi, tehát minden olyan, amiben kevés szénhidrát van), délután pedig főtt barna rizs a menü (a rizshez csak sót szabad adni és vizet). Italnak ásványvíz vagy zöld tea javasolt. A teába lehet egy kis citromlevet vagy citromot tenni.
Szabályok: az utolsó (esti) és az első (reggeli) étkezés között legalább tizenkét órának kell eltelnie, ötször étkezzünk (ez délután három csésze, tehát ez csészénként 3 dl főtt barna rizst jelent).
Lehet tartani háromnapos barna rizskúrát is, ez kb. öt csésze barna rizst jelent naponta. Nagyjából két kilót lehet fogyni a három nap alatt.
Ami fontos: a barna rizsnek a méregtelenítő hatásán túl fontos tulajdonsága, hogy dehidratálja a szervezetet és égeti a zsírt. Pl. a testépítők versenyek előtt szoktak néhány napos barna rizskúrát tartani (szálkásításnak hívják). Magyarul: lemegy a zsírocska, gyönyörűségeim!
Köszike, ez az..igaz, én mésikkal próbálkozom...
További ajánlott fórumok:
- Ma kezdtem!
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- Ma kezdtem a diétát. Velem tartasz?
- South Beach diétát kezdtem - nem tart velem valaki?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.
- Mióta elkezdtem az Atkins diétát, egyfolytában hasmenésem van.. Ez ugye nem normális?:)