Lyukas cipő (beszélgetés)
Szerintem legközelebb tűzoltásra hívd a 105-öt!
Ha jobbra nem futja, fusson balra!
Legközelebb a viselős cipőt a szülészetre vigyétek!
Többször vittem vissza cipőt, de nem problémáztak még. Volt egy fura eset amikor kilyukadt a cipő orra oldalt, mondták semmi gond megjavítsák. Visszajött a cipő az egyiken megvolt foltozva az orra, na akkor kértem a vezetőt.
De ez a lyuk ilyen rövid hordás után bármennyire erős valakinek a járása szerintem nem normális.
Az egyedi járásmódot arra értették, hogy nem egyenletesen kopott a talp, hanem egy oldalon fokozottan, a nem egyenletes terhelés miatt.
Én még nem láttam olyat hogy 10 nap alatt meglenne egy bevizsgálás, ezért érdekel a jegyzőkönyv. 15 munkanapjuk van a bevizsgáló cégeknek, hogy 10 nap alatt postázással meglegyen... Furi.
Kaptál példányt a bevizsgálás eredményéről?
Töltsd fel valahova, pl. www.kepfeltoltes.hu
A bevizsgálás nincs meg 10 nap alatt.
Az a lyuk érdekelne, mert kopik, vagy törik a talp, de amit te leírtál az nem így hangzik.
Garancia nincs. Szavatosság és jótállás van.
A továbbiakban a fogyasztóvédelemhez fordulhatsz, de tudd hogy a vezető szabályszerűen járt el. De jogod van továbblépni ha nem értesz egyet a bevizsgálás eredményével.
Sziasztok! A tanácsotokat kérném, cipőügyben. Egy ismert cipőboltban novemberben (25-én) vettünk egy pár cipőt a nagyfiamnak, amolyan tűzoltásként, mert jobbra éppen nem futotta, de a viselős cipője javíttatni volt. Kb 2 hétig hordta, ezután ugye jött a téli szünet, közben visszakapta a másikat is, így mindössze talán 1 hónapig hordta a vásárolt cipőt. Egszer szintén felvette, de aznap esett, így estére, mire hazajött kiderült, hogy az alig hordott cipő mindkét talpa lyukas. Nem éppen csak, az ujjam belefér a lyukba. Visszavittük, mert úgy gondoltuk, még ha nem is több 10ezres termékről van szó(6500 Ft-ba került), azért talán ezt sem 1 hónapra tervezték. A cipőbolt vezetője jegyzőkönyvet írt, majd állítólag független bevizsgálásra küldték el, ami 10 nap múlva azzal az eredménnyel zárult, hogy a cipő a VÁSÁRLÁST KÖVETŐ EGYEDI JÁRÁSMÓD MIATT HIBÁSODOTT MEG!
Na, ezt magyarázza már meg nekem valaki!
További ajánlott fórumok:
- Fülműtét - lyukas dobhártya "foltozgatása". Volt-e már valakinek?
- 7 éves kisfiam lyukas, hátsó tejfogát ki akarja húzni a doktornéni, engedjem?
- Kislányomnak lyukas a foga, az orvos nem tesz semmit, mit tegyek?
- Létezik olyan ember, akinek 35-40 éves korára sincs egyetlen lyukas foga?
- A párom sajnálja kidobni a lyukas zoknijait, ezért én...
- 3, 5 éves kislányomnak lyukas a két hátsó foga alul. Ha elviszem fogorvoshoz csinál valamit a foggal?