Lugosító tea használók, hatások? (beszélgetés)
5. 2f64521118
2011. okt. 9. 19:15
Én iszom azóta is...nagyon finom tea, édeskés ízű(Dr. C...) ,kóstoltam a Jos.. Bar... teát is,az sem rossz egyébként, és hasonlóak az összetevők.Én főleg esténként kortyolgatom...ilyen hidegben nagyon jól esik a teázgatás.Amit észrevettem,hogy talán-talán enyhült a narancsbőröm. (Nem fogytam!!!csak a bőröm simább picit) Egyébként semmi extra hatását nem érzem (pl nőgyógyászati problémák könyebben múlnak,kevésbé térnek vissza stb...) Szóval egyelőre ennyi.Aninek van tapasztalata,továbbra is érdekel ;)
4. 2f64521118
2011. szept. 9. 23:13
Senki? :(
3. 2f64521118
2011. szept. 6. 23:22
Köszi!Keresgéltem google-n is,illetve az ittenieket végignéztem.Gondoltam hátha akad még valaki esetleg :)
2. bnedora
2011. szept. 6. 23:15
Több lugosító teával kapcsolatos fórum is van, keress rá.
1. 2f64521118
2011. szept. 6. 23:12
Sziasztok!
Érdekelne,hogy van e valakinek konkrét tapasztalata ezekkel a termékekkel.Kóstoltam (Dr. C... félét),kifejezetten finomnak találtam,kíváncsi lennék rá van e értelme megvenni,mert az ára magasabb a gyógyteákhoz képest,persze ha van jó hatása,megéri.Gondolom ez olyan pár hónap használat után már érződik.Véleményeket szeretnék, mert nem nagyon találtam az előző fórumokban.Köszönöm :))
További ajánlott fórumok:
- Avon kozmetikumokat használók fóruma!
- Reformélelmiszereket használok! Mit? Hogy? Miért? Osszuk meg tapasztalatainkat.
- Mit tegyek, hogy ne vizesedjen a fal, ne párásodjon az ablak és ne penészedjen minden? Szavo sprayt használok, de hetente kell, az a baj.
- Zepter-t használók, segítsetek, ég, amit belerakok, mit csinálok rosszul?
- Miért van az, h egyedül élek és 12-13köbméter vizet használok két hónapra, pedig nem mosok, és nem főzök?(5napja új óra, és már 1köbméter)!!
- Zsiros aknés az arcom, ilcsi feketeszappant és kénes krémet használok, szerintetek mennyi idő múlva várhatok javulást?