Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Ah hülyeséget írtam itt, ezek csak a határértékek bocsi 😀 tehát az FSH 3.6
és a LH 4.8
Sziasztok! Megnéztünk pár hormont, most kaptam e-mailben az eredményeket, és nagyon kiváncsi vagyok. A dokim majd 2 hét múlva lesz. Esetleg valaki tudja értelmezni jók e? Hajhullásom volt, és ha még nem késő babát is bevállalnék. 43 éves vagyok
TSH 1.7
T3 4.7
HBA1C 35
Progresteron 55.8
FSH 3.6
LH 4.8
Tesztoszteron 1.21
Free androgen index 1.2 %
Sex hormne binding glob 101
Iron/vas 18.3
Ferritin 55
Hemoglobin 135
A többi általános vérképet nem írom le, az rendben van.
Köszi a segítséget :)
Sziasztok, szia Gerle,
Írj rám nyugodtan, nekem volt cytoplazmás lombikom Cipruson, eredménye 3 és fél éves és itt szuszog mellettem:) Csajok mindenkinek kitartást, lélekben veletek vagyok!
Szia Gerle,
Egy tagot tudok akinek ha jól emlékszem Cipruson az általad leírt eljárással volt sikeres lombik eljárás.
Wester-nek hívják, nem tudom itt van-e még.
Sziasztok,
A kövi ciklusban indulnánk a lombikkal, ezért kenetet vettek rólam. Sajnos a leleten az látható hogy:
"Mikroszkópos vizsgálat eredménye:
Látóterenként kevés granulocyta
Bakteriális vaginózisra jellemző mikroszkópos kép."
Szerintetek így elindítja az orvos majd a kezelést, vagy át csúszik a kövi ciklusra? Ilyenkor antibiotikum ajánlott vagy más szoktak felírni?
Mit lehet ilyenkor tenni?
Köszi előre is
Kedves Marlaa!
Nálunk is 63% a fragmentáció, megkérdezhetem, hogy fertile chippel Ti próbálkoztatok? Férjemnél a hormonok rendben vannak, baktérium/gomba/gyulladás nincsen, így nem tudnak mit tenni az orvosok, nincs mit kezelni. Köszönöm!
Magyarorszagon nem hiszem, hogy van, magnessel megjelolik az egeszseges DNS-u himivarsejteket es egy magnessel kiszedik oket.
Brnoba megyunk ezert.
Szia Kyara84,
Köszi hogy megosztottad a tapasztalataidat. Esetleg majd megosztod azt is, hogy a DNS töredezettségre mit ajánl? Kíváncsi vagyok hogy milyen terápiát jelent.
A másik fórumon épp egy sorstárs írta hogy 21% DNS fragmentációval sikerült spontán teherbe esnie. :)
Szóval a számok és értékek mindig változnak és önmagukban nem jelentenek semmit :D :D :D
Az élet él és élni akar :)
Sziasztok helyzetjelentés. Férjem konzultált a magán andrológussal, aki azt mondta hogy ez a sok antibiotikum nem biztos, hogy a jó megoldás mert ha egy gyulladás van akár az ondóvezetékben azt az antibiotikum nem fogja megoldani és helyre tenni, nem beszélve arról, hogy csak a szervezetét teszi tönkre. Így végül nem megyünk Pestre egy újabb tenyésztésre, ahol valószínűleg megint találnának a mintában baktériumot, hanem elmegy október 14én ehhez az andrológushoz aki helyben megcsinál neki egy csomó minta vételt,vérvételt, vizsgálatot célirányosan és úgy ad kezelési módot. Mondta hogy a DNS töredezettség is javítható megfelelő kezeléssel van akinek 45%-ról 15%-ra tudta csökkenteni. És azt mondta szerinte ha meg lesz a probléma forrása és kezelve lesz szerinte a spontán terhesség is létre jöhet. Mert ezek mind mind akadályozó tényezői. Még jó hogy a lombikos doki azt mondta ez nem állhat a sikertelenség útjában 😔, pedig igen is lehet okozója. Ezért érdemes többféle szakvéleményt is kérni mert egy diagnózis sajnos nem az 😑. Szörnyű ez, hogy mindig nekünk kell utána járni mindennek és sokszor csak tüneti kezelést csinálnak és meg sem próbálják magát a gondot megszüntetni. Ja és a 24%-os DNS töredezettségre a lombikos doki annyit mondott éppen határ eset, az andrológus meg mondta 20 alatt jó az érték a 24% az nem jó.
Az itt kapott segítséget, tanácsot köszönöm alkalmazzuk őket hátha valami használ 🙂❤❤❤
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg