Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Szia szia.Kitartást ne ad fel sikerülni fog.
Öcsémnek nyirokcsomos baja van,ezerszer volt már műtve,de nem foglalkozik vele,gondolom belefáradt,nem biztos,h megéri az öreg kort...szóval csupa jó hír,és én még mindig ugy érzem,nem tudom miért,h ez a lombik is bukta lesz,csak tartom a lelket magamban,h most nem idegeskedtem,mi baj lehet....
Velem bevérzett,6honapig,haza sem engedték,apám meg folyamatosan csalta,még szüléskor is,amikor újra kellett éleszteni,mert faros voltam,majd mikor megszült és látta,h "nyomorék"lettem csak sírt a wc-ben,h megéte-e megszülni,nehezen,de egy karácsonyon járni kezdtem,de öcsémet szintén betegen szülte,amit már nem akart,csak nem sikerült,h magátol vetéljen el...durva...
Jó reggelt mindenkinek...nekem nem volt túl jó estém,anyum elmesélte az ő gondolatát a lombikkal kapcsolatban,h ha ilyen sokszor probálkoztunk,én semmi,annak biztos megvan az oka,és gondoljuk át az agészet,h lehet hagyni kéne az egészet,más is volt már így.Alig tudtam vissza fogni a sírást,mondtam,h aki ebben benne van,az másképp gondolkodik,elmesélte,vele h volt...
Az nagyon király, akkor tényleg azt kérd! :-)
én kapszulásat eszek, mert bűn rossz íze van :)
egyébként peteérésem per pill nekem sincs pedig barátcserjét és méhpempőt is szedek, mondjuk FET-re megyek, annyira nem is lényeg...csak sikerüljön :)
nekem spontán ciklusban mindig 2 pete érett , pempővel is annyi.
Inszemkor kaptam a clostit ami elvékonyitotta a nyálkahártyámat, ezzel akartam volna segiteni az ügyön de smemit nem ért.
Lehet ha nincs a closi jó let volna de nekem csak az étvágyam nőtt meg tőle, se nem lett több pete se nem lett vastagabb a nyálkahártya.
van itthon a hűtőben egy fél üveggel, eladom ha kell:)
a méhpempő inkább a nyálkahártya erősítésére jó, én arra szedem és tökéletes...
nekem az inszemnél sok érett petesejtet csinált,3-at!
én vettem méhpepmőt semit ne ért, két inszemkor is ettem
oksi köszi akkor jó korán lemegyek!
Nálunk Debrecenben 2 óra.
köszönöm elöre is.ari vagy
van kapszula is,de méhésztől is tudsz venni kis tégelyben és csak hűtött formában,mert romlik! Aranyárban van egy kis tégelyt vettünk tavaly 2500ft-ért inszem előtt.
Szoritok nagyon h minden jo legyen nálatok,sikerülni fog biztos.Milyen formában találok méhpempöt?Azt csak méhészektöl lehet?
Lányok az első vérvétel eredményére (hcg szint) mennyit kell várni tudna nekem segíteni valaki? Mert mennem kell utána melózni....
Még nem tudunk felhőtlenül örülni,mert nem tudjuk jó helyen van-e a baba,jövő héten kiderül.
Nem szedtem egyenlőre semmit még ,mert pont a szurikat kezdtük volna a lombikon.De a méhpempő,az nagyon jól felerősíti a szervezeted az tuti!
Szuper igy is legyen.A pocaklakok is érezni fogják!
Jol hangzik gratula.Csak nekem a peteérésem volt gyenge.Lehet h azt kéne megerösiteni amig eltelik másnem a 3honap.Szedtél valami segitöt elötte? Köszike
Én nagyon pozitív vagyok :))
MóKI mindenképpen próbálkozzatok de ne görcsöljetek rá,nekünk lombik előtt sikerült spontán,már kezdtem volna szúrni csak nem jött meg!!
Sziasztok csajok.Ma beszéltem a beültis centrummal és azt ajánlották h ne rakjam már a ultrot mert nem érdemes,ha a vér nem mutat még semmit akkor ott nincs vagyis nem sikerült az elsönk.Még nem vérzek csak barna....de gondolom h várhato már nemsoká.Ilyenkor vérzés utánn lehet azért még természetes uton probálkozni amig le nem telik a 3honap? Eruska ne izgulj mindin rendben lesz nálad..csak pozitivna:)
akkor ezt megbeszéltük.szia:-)
Remélem, mert még várható sajnos pár hidegfront :((
Eruska ne akadj ki légyszi.én csak azt akartam ezzel mondani, hogy ne adj olyan dokira aki még vv-vel sem nézz.menj el egy normálishoz.nem fog ismétlődni ne agyalj.
Mindjárt sírok :((
Biztos nem lesz többet? Vagy csak pozitívan állunk hozzá, hogy nem lehet?
nézd ez csak tipp.a megnövekedett vér miatt lehetett nálad, de többet nem lesz.:-)ezért kell a vv,hogy kiderüljön jók-e az értékeid, vagy más volt az ok.ennek semmi köze a szurihoz
Na baszki :(((
Akkor azért voltam jól fekvés közben? Mert felállás után kb pár mp után volt a gebasz.
Bár először arra ébredtem, hogy lóg a lábam az ágyról, és nem tudom felemelni, úgy rángattam vissza az ágyra.
Na basszus :(( Mi a fene ér még utol??? És miért? Hisz bököm magam rendesen!!!
További ajánlott fórumok: