sokan mondják a terhres nadrágot hogymár nem is tudom mlyen korán kellett. Simál jó sztem egy csipő farmer is ha van,legalábbis nekem még jó:) De ez a legging ügy ez sztem terhesnacisoknak is jó dolog.
A családnak még nem akarjuk megmondani, de lassan nincs mit felvenni, nem tudom takargatni. 171cm/55kg vagyok, elvileg híznom kéne pár kilót, de akkor mekkora leszek?? :D
Sajna összefoglalni nem tudok, én sem vagyok már képben, csak bekukk és akkor, ha vmit látok reagálok, ha tudok. :-) Sok új is van,akiknek egyként szurkolok és persze a régieknek még jobban. :-)
Köszi, a fiúk jól vannak, már nagy culák. :-) Született most két kisfiú a baráti körben, hát nosztalgikus élmény, hogy ők milyen kis picurik. :-) Pedig a korukhoz képest a fiúk sem hatalmasak, sőt, de olyan kis szép arányosak. most 7,5 kgosak, Vincének 2, Máténak 4 foga van. Kis zsegtorpedók, iszonyat sebességgel másznak a földön, semmi sincsá már biztonságban hatótávolságon belül. :-) Máté már húzódkodik fel és felállogat. Egész nap ezt gyakorolja ha ébren van, nagyon cuki. Legnagyobb feltünést mostanában a játszótereken szoktuk kelteni, amikor párosan hintázunk: egymásnak háttal a két fiút együtt tesszük be, így jól kitöltik ketten a hintát. :-) rövien ezt tudom mondani. :-))))) Puszi Nektek! Jaj, de jó lenne, ha lenne megint öfi, akkor tudnám, hogy kivel-mi. :-)
Hat az biztos, hogy oriasi buli lenne!:-) A nagylanyom meg csak most merte felvenni Hangit. Igazabol nagyon ritkan kerem meg hogy segítsen. Inkabb azt varom, hogy o kerdezze meg. O a mi elo bebiorzonk. Amugy nagyon odavan a hugiert de nem szetetnek semmit raeroltetni, inkabb azt varom alakuljhanak a dolgok maguktol.
Kata. Nagyon szep es ma mar ritka nevet valasztottatok! Nalunk a csaladban tobb Kata is van.