Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Hűűűű... :( Jobbulást neki mielőbb!!!
jaj :S de a lényeg, h jól van! drukkolok nekik!
Sok puszi meg nagy drukk nekik :)
Meg persze neked is :)
Holnap a saját dokim néz uh-n, gondolom akkor azt is megnézi.
Annak viszont örülök hogy ő is az amino ellen van.
Döbbenet mennyire tudok parázni :) Mindig az jut eszembe hogy anno a fiamnál olyan lazán vettem a dolgokat, most meg...
Jaj amin kiakadtam, az egyik helyi dokit megkérdeztem hogy ez a hányinger meddig tart még. Azt mondja az a jó ha addig amíg a baba meg nem mozdul, mert ha előbb elmúlik akkor azt jelenti nem él a terhesség. A fiamnál a 8. héten elmúlt, köszöni jól van,... a baba most is mozog rendesen az egy más dolog hogy még nem érzem... szóval akkor hogy is van ez?? :)
Sziasztok.
gyors leszek,mert dolgozom.
Lombikbaba korházba van.este vérzett,hematoma okozza.de baba jol van..))
holnap jövök a dokis hírekkel..))))
én 12 és 20. éten is maszekba voltam, de mindkét alkalommal automatikusan volt szívuh is
Az is van mindenkinek?? :) mármint szív uh.
Tudom nálad más az ok, de érted hogy értem :)
Remélem tüneményesek lesznek veled legközelebb
Már több, mint egy éve. És konkrétan még nem tudjuk mi bajom. De remélem csak szépen be kell állnia a ciklusomnak és utána minden rendben lesz. Az utóbbi 3 hónap meseszerű, 26-30-29 naposak voltak. Reméljük a hétvégi ultrahangon is minden tökéletes lesz.
De most nem fogsz!!!! ;) Hessegesd el ezeket a negatív gondolatokat, csak a pozitívra gondolj, és akkor azt fogod bevonzani!!! Én az endó műtét előtt végig arra gondoltam h nem lesz gond, nem kell belet vágni, nincs szétterjedve az endó stb. Lám sikerült! ;) ;) Tudom nehéz, de pár nap alatt sikerült átformálni a tudatodat!!! ;)
Drukk, hogy ok legyen minden.
Mióta próbálkoztok?
Hát, lehet azért cartak a fejemre, mert nem ismernek...
Bár 2. alkalommal a szívuh-s pasi már tök normális volt. Remélem 3. alkalomra meg már kedves is lesz!
Persze, de azért fontos a te egészséged is!
És amúgy mennyi idő a műtét után a felépülés?
Integrált tesztem lesz, így hogy az uh jó nem hagyom megbökni magam aminon.
Ne csesztessék drága pici csuklósomat :)
Sziasztok Lányok!
Én ugye múlt hét csütörtökön voltam hormonvizsgálaton, a doki szerint minden rendben, szombatra hívott be ultrahangra. Feltehetőleg akkortájt lesz peteérésem...
Pocakosok, megy a drukk mindannyiótoknak! :)
Téged nem ismernek...de ha pl én kifogom a Molnár dokit aki bizonyos okok miatt nem kedvel, akkor mondhatni megszívtam :(
Hát majd a műtét után megmondja a doki, hogy mizu. Elsődleges cél, hogy lehessen baba!
És az elég jó lesz? Nem fog visszanőni?
Nálam nem is törődtek vele, hogy lombik. Én mondtam, de nagyon nem is figyelt :((
Jó lenne igen, csak a tavalyi műtétre is így mentem, és csak rossz híreket kaptam. :(
figyi nekem is azt mondták, hogy lombik miatt max közepes kockázat lehet.mégis alacsony lett.mg ha uh ok akkor egyátalán nem kötelező szúrást kérned:-)
Nekem is a hosszú jött be.
Mivel a falban van, nem hiszem, hogy teljesen ki tudja szedni, itt az lenne a lényeg, hogy a méhbe domborodó részt leszedje.
de ha jól tudom fel kell mennem a genetikára és ki tudja melyik dokit fogom ki :( az a bajom hogy félek nagyon lehúzzák a korom meg a lombik miatt....
Nekem először a dokim miatt volt hosszu, mert ő hiszi, hogy abból több és jobb minőségű sejt lesz. és nekem tényleg az is kellett. Szóval tud valamit a doki :))
Mindjárt túl leszel rajta és végre megoldódik a probléma, aztán már "csak" szülni kell sorozatban a babókat! ;) ;)
Jaj, biztos izgulsz miatta. És végülis mi lett a végső megoldás? Kivágják?
sikeresen túl leszel rajta és jönnek a babák:-)
További ajánlott fórumok: