Lombik életre-halálra (beszélgetés)
a tegnapi eredmény angliába ment, nem tudom lehet e korrigálni :(
óh...de azt csak figyelembe veszik, h elcseszték a dolgot, nem?! :O
Igen, de a kockázat becslést az alapján adják majd meg, és esélyes az eddigi vetélések miatt, ha aminocentézis kellene elveszítem a babát
azok csak számok, a valóságban pedig minden rendben van!!! ;)
Köszi :)
Bár a genetikai vv sajna rossz eredményekkel ment el, de már nem tudok vele mit kezdeni, csak dühöngök rajta :(
na, ezek szuper hírek, örülök nektek!! :)))
Sziasztok!! Na megjöttem az immáron 3. 12 hetes genetikáról :) Jól tippeltem a nyaki redő nem 1.8 hanem 1.5 lett, de a baba sem 56mm ahogy tegnap nézték, hanem 69mm. Bent volt a nagyfőnök prof is, így 2 doki nézett, mindent 2x lemértek és a fejkörfogat minden méret alapján inkább 13 mint 12 hetesnek felel meg. Tegnap meg 1 nappal kisebbnek mérték. A szívműködést nem tudták rendesen megnézni, mert direkt nem kajáltam így drágám olyan mérgesen ugrált hogy csak na... :)
Én örülök, hogy ennyit kérdezel, legalább én is tisztában leszek lassan mindennel. :) Milyen listát kértél amúgy Pillangótól?
Köszi! Jó nagy poci. :) Csini.
:-)küldöm :-)Kaáli, de szeritem máshova is ez kell...
Nem, még nem küldted el a listát :)
De nagyon jó lenne. És ez a lista csak a kaálira vonatkozik, vagy mindenhova?
Jajj agyon szekállak, mi? Annyi kérdésem van :)
Jelentkeztem, beengedsz majd? :)
már önmagában a 3 év is elég ott.
de a hycosy fizetős .viszont ha azt szeretnél akkor már csináltasd ott helyben.nem küldtem még el neked a listát mik kellenek?azokat irasd ki tb-re
Köszi :)
Nekem nem volt hycosy de akkor csináltatok. Mert a hsg-től nagyon félek. Előbb utóbb úgyis meg kell csináltatni valamelyiket.
Méhtükrözés? HIV, Hepatitis szűrés? Immunológia? Tenyésztés? Genetika? Ezek nem is kellenek?
Mert máshol ennyi mindenről olvastam.
Még egy kérdés. Szerinted a korom, meg hogy 3 éve nem jön a bébi, meg hogy magas az fsh-m ez elég ok, hogy bevegyenek a lombik programba?
Bocs a sok kérdésért :)
stimu alatt vv-k és uh-k is ingyenesek
telózni kell.kapsz időpontot.na ez a neheze.akkor utána kell fizetni 15000-et.akkor lehet lesz vv, de azért nem kell.összeférhetetlenséget néznek.aztán kaptok időpontot spermiogramra.hycosyd volt.ja spermiogram 15000.az összes többi konziért nem kell fizetni.csak 1* 3000 forint lesz még stimu alatt hüvelytisztaságira és ennyi
És az első konzin már be is vesznek a lombik programba, és nem kell fizetni utána? Vagy nincs is csak egy konzi? Gőzöm sincs sajna semmiről.
Köszi az eddigi infókat :)
Úgy is kell, fő a pozitív hozzáállás. Az meghozza az eredményt!
Én is:) Jaj örülök Neked és nagyon szorítok! Sikerülni fog...
Naplómban leírtam mindent :))
Én mondtam neked, hogy ilyen lesz a gép. :((
Ki volt, az nagyfejű bunkó nő?
akkor esélyesebb, hogy előbbre tervezik :-)
Meglátogattam a barátnőmet a munkahelyén..meg bank stb..most estem haza egy órája..))))
Sok lesz majd meglátod....
További ajánlott fórumok: