Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Nyugi megmarad :) Bennem is megtekergette az ügyeletes doki és nem lett baj. Max kis hüvelyi vérzésed lehetne ha beletrafált egy érbe, más nem. Ha eddig nem volt, nem is lesz már semmi baj :)
Én holnap megyek uh-ra ilyen elő genetikai uh mondanom sem kell sík ideg vagyok, pedig érzem hogy minden rendben a babucival.
Azt mondta rendben, de a képen kívül semmit sem adott!!! Leletem sincs, még a táppénz folytatására se kaptam ajánlatot... Tiszta gáz volt!
Remélem, Babánk jól van, nagyon féltem Őt!
Ha ezek után megmarad, nagyon erős Babánk lesz!!!
Sziasztok!
Az este későn értem haza, így nem volt erőm géphez ülni...
Most egy öreg, vaksi dokihoz kerültem... Ne tudjátok meg... azt hittem, hogy az ultrahang csöve a számon jön ki... Ha ez a Baba megmarad...
Leírom mi történt.
"- Miben segíthetek?
- Ultrahangra lettem visszarendelve.
vizsgálat közben:
-Magának vannak egyáltalán terhes tünetei???
-Igen, vannak...
-Nem vérzett?
-Nem, de nem is szeretnék...
-Hú, hú..
-Mi az doktor úr, nem látja a Babát???
_hú,hú közben forgatta bennem...
-Figyeljen ide, 1 hete látták ultrahangon a Babát és volt szívverés is!!! Mi a gond???
-Akkor biztosan elromlott a gép, feljebb kell nyomjam...
- Na erre már, feljajgattam!!! Úgy éreztem, hogy bennem egy lufi van, amit ki akar durrantani!!!
Borzasztó volt!!!
- Na, adok magának egy képet...
Jé, ezen jobban látszik, mint a monitoron!!!
Felöltözhet, de adja ide a papírt, amit a szakrendelésen adtak magának 1 hete...
-Tessék.
- Minden rendben van.
-Szeretnék crinone-t felíratni és agolutint...
- Minek?? Már nem kell magának!
- De doktor úr, nekem azt mondta a Tanár Úr, hogy 90 napig kell szúrnom, és 12 hetes korig kell a crinone is!
- Akkor felírok 1 doboz injekciót.
- De doktor úr, én 5 naponta, nem tudok 2x250km távolságot megtenni!!!
Na erre, kiírt 1 hónapra valót...
Én közöltem a recepción, hogy soha többé ehhez az orvoshoz nem megyek, inkább visszafordulok és ott egye meg a fene az útiköltséget...
Akkor legyintettek egyet, és mondták nem lát...
Ilyenhez menni???? Örüljek, ha a Baba megmarad!!!
Hazafelé lerobbant a vonat, át kellett szállni egy másikra, majd egy harmadikra... Kész káosz volt a tegnapi nap, pedig csak ma van péntek 13!!!!
Remélem, Mindenki jól van!!!
.Ma agybajt kaptam.Ott dekkoltam a rendelőnél fél órát a semmiét.Még basztattak is miért most jöttem, miért nem előbb?Miért nem kértem házidokinak igazolást a védőnőtől?Nem találják a Wassermann eredményem, szóval keresse meg a védőnő, mert neki kell.Szóval csúcs.Egymásnak üzengetnek
Én meg 2 tűz között
ezt találtam :) Vannak a húsokban olyan bacik,mik fagyasztással hibernálódnak,ám felolvasztáskor életre kelnek.
Mivel mi ezután rövid időn belül hőkezeljük a husikat,így elpusztulnak,de ha visszafagyasztjuk
újra csak hibernáljuk őket,s a következő felolvasztáskor már aktívabban kezdik a húsok bomlását
(savanyodik),így méreganyagokat juttatnak a húsba,ami már nembiztos,hogy elpusztul a hőkezeléstől, nől a szalmonella veszély
:-)de ha már kiolvasztod visszafagyasztani nem lehet.....
én csípős szecsuáni csirkét:-)gyorsan meg van:-)