Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Én a 37 héttől a málnalevél teát ittam és nekem nagyon sokat segített, mert teljesen felpuhította a méhszájat.Kicsusszant a baba:) Mindenkinek csak ajánlani tudom, és sokkal olcsóbb, mint a Dinatal gél!
Kitartást Irisz! Minden rendben lesz! ha van időd, a legjobb, ha otthon sütöd a tk kenyeret! akkor tuti a dolog...sajnos tényleg az van, hogy mindent eladnak tk kenyérnek, még akkor is, ha csak egy kevés kis tk liszt van benne...
nekem még mindig nincs időpontom konzira, pedig minden nap 2-szer hívom a győri kaálit, de nem adom fel!!!
Lányok, nektek pedig gratulálok a pocaklakókhoz és mindenkinek sok egészséget és boldogságot kívánok!
szerintetek ezek mennyie rossz eredmények?nekem a terheléses vércukron az alábbi eredmények lettek:
0perces 4,8 inzulin:5,8
60 perces 8 40,1
120 perces 5,8 21,9
a nőgyógyász metet javasolt, de az endodoki azt mondta, hogy nem kell, csak ne egyek semmiféle cukrot, se mézet, se gyümilét semmit, még a gyümölcsökkel is finoman, pajzsmirigyemre kaptam letroxot,napi 25 mg, februárban kontroll.. TSH-m 3,14 volt...
Micsoda híreeeek! :D :D Nagyon-nagyon boldog vagyok!! Óvatosan gratulálok már és drukkolok a továbbiakra, de ennek így kellett lennie!!! ;) ;)
Sziasztok,csak olvasok ès örülök meg irigy vagyok,mert ez a honap megint semmit nem hoz.gyogyszert tesztelünk jo -e. :( mire ha inszem lesz elöbb március lesz
megint,mehetek átjárhatoságira,meg rákszürèsre,meg a fèrjem az urologushoz.
Gratulálok mi is ilyen csodán estünk átt.....csak én most vagyok a 12+.Boldog babavárást kivánok:)
Köszike....a biopszián már tul vagyunk-a tegnapi nappal!Már csak az eredmény hiányzik.A cukorhoz nem értek annyira de drukkolok h jo legyen....ha az a bibi
:-)
Gratulálok a babához! :-)))))))))))
Rendben lesz minden; az orvosok szeretnek ilyesztgetni; de ha az UH rendben van, akkor minden rendben lesz! Remélem megúszod az amniot; de ha nem, ott majd kiderül hogy minden ok! Meglátod! :-)
Ez az Gréti, mondta egy eladó nőci hogy tk.nak árulják, de valamivel színezik a kenyereket, mert a barna kenyeret viszik.
De igaz; van amire rá van írva! :-)
Lányok, ne idegesítsetek, lehet hogy ezzel az értékkel nem engedik a lombikot?????????????????????? NA ne!!!!!!!!!!!!!!! Ma magjött a HIV, LUES, HAPA eredményünk; minden negatív:-)
Pillangó, nagyon kis virgonc a kislánykád! :-)
Nem akartok beruházni DINATAL gél-re? Attól csk úgy kicsusszannak a babák! Bár ott tartanék már; ha nem leszek ikerterhes, én tuti vezsek! :-)
Nagyon finishben vagy:) Drukkolok én is nektek! Igaz, hogy már egy ideje nem írok ide, mert két éve volt az utolsó lombikunk, de olvaslak benneteket azóta is. Januárban volt a 3. laparoszkópos műtétem, igen sok probléma merült fel, és kiderült, hogy az addigi 3 lombikom esélytelen volt:( Viszont most spontán terhes vagyok a 10. hétben, tele aggodalommal de annál nagyobb boldogsággal. Azért köszöntem most be, hogy erőt adjak mindenkinek, aki próbálkozik és hitet, hogy vannak csodák, és tudom, hogy ez eléggé közhelynek hangzik, de akikkel együtt kezdtem anno a lombikot, azok tudják, hogy én aztán nem vagyok egy optimista alkat, és velem is megtörtént. Még elhinni alig tudom, de sose adjátok fel!!! Olvasom a fórumot és szorítok mindig mindenkinek továbbra is, mert bárhogy történt, én még mindig a lombikos táborhoz érzem magam közel:)
Mi is ebben reménykedünk...
Nagyon szorítok!!Hidd el nem lesz semmi gond ,ha jó az ultrahang , akkor meg pláne!
Nekem szülés előtt 2 héttel ment el a nyákdugó, és meg kellett inditani a szülést, mert nem is akart még kibújni.
Csajok nagyon drukkolok nektek!!!
Nagyon szépen köszönöm Gréti86 a biztatást nagyon bízom benne.dec.4-én kiderül!
nekem a nyákdugó után még majdnem bent volt 3 hetet :D
hihi nem semmi csaj.lényeg hogy jol menjen minden a végén!drukkolunk bizti:)
hát ez jó kérdés, mert Kata múlt hétig vévig fejvégű fekvésű volt és jobb oldalon volt a popsija.pénteken hasalt és bal oldalon volt a posija.ne kérdezd hogy csinálta:-)
Rendes szülésre készültök amugy?Hiányozni fog sz nekünk:)
hmm hát ezt igy nehéz megmondani....hihi.Majd jelentkezel ha már start van a korházba.:)
tudom, de a remény hal meg utoljára tudod :-)
Az már egy jo jel amugy.Ha észreveszel olyan nyákos valamit a fehérnemün na az már azt jelenti h nagyon közel van a szülés 1-2 nap
nekem is a fiam a 37. héten született :) A has leszállás meg nem jelent semmit, azzal még hetekig bent lehet :)
További ajánlott fórumok: